Papanikolesku Posted Tuesday at 03:37 PM Posted Tuesday at 03:37 PM 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Pametna odluka i za klub i za igrača. 3
Elevator Operater Posted Tuesday at 04:13 PM Posted Tuesday at 04:13 PM (edited) Parker, Poku i Doping pokrivaju 4. Bolje nego prosle sezone, ako se u obzir uzme neupotrebljivost planirane startne cetvorke u vidu Majka i nada da se Poku nece resetovati vec od starta pokazati iskorak (ovo jako retko nama uspe, da budemo iskreni). Nadam se da ce Jabari cele sezone biti zdrav jer ce nam od njega/toga apsolutno zavisiti sezona. P.s. ukoliko se ne dovede ne bilo koja, nego zaista odlicna petica, svaki sezonac koji ne trazi makar 50% novca nazad ce me razocarati. Edited Tuesday at 04:17 PM by Elevator Operater 2
Son_of_a_gun Posted Tuesday at 04:26 PM Posted Tuesday at 04:26 PM (edited) 57 minutes ago, Shonewizard said: Sanjao sam da smo potpisali 218cm visokog centra, nisam u snu uhvatio ništa drugo od informacija. Jel 218 po evropski ili po američki? 😁 Edited Tuesday at 04:28 PM by Son_of_a_gun 1
Mrk Posted Tuesday at 05:29 PM Posted Tuesday at 05:29 PM 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Okapi prop'o 1
Jakob Aman Posted Tuesday at 05:59 PM Posted Tuesday at 05:59 PM Bas nam je suzen izbor. Prerano su pusteni Balsa i Rambo😄
Alek The Great Posted Tuesday at 06:16 PM Posted Tuesday at 06:16 PM 45 minutes ago, Mrk said: Okapi prop'o Nije ako Biyombo resi da dodje.
Mrk Posted Tuesday at 08:05 PM Posted Tuesday at 08:05 PM (edited) Ili mozda Ibaka Nema od toga nista, ovo se verovatno odnosilo na Sibveja Ili mozda stvarno Ibaka 😅 Edited Tuesday at 08:08 PM by Mrk
Alek The Great Posted yesterday at 03:05 AM Posted yesterday at 03:05 AM Mislim da Ibaka nije iz okapijskog Konga.
ScepanScekicSto Posted yesterday at 05:23 AM Posted yesterday at 05:23 AM Meni se Ibaka kao potpis bas svidja... za ono sto nam treba...
Papanikolesku Posted yesterday at 07:09 AM Posted yesterday at 07:09 AM A baš nam treba tip koji za mesec dana puni 36 godina i koji je izgubio sve ono što mu je bio forte tokom karijere. Ima valjda neka petica koja nije na samom kraju karijere a koja će biti defanzivno prisutna, i kontrolisati koliko toliko reket i skok. 2
Jakob Aman Posted yesterday at 07:16 AM Posted yesterday at 07:16 AM Nama treba neko ko je stabilniji u glavi od Tajrika. Možda je kasno da se probere, ali tako je. 1
bungalov Posted yesterday at 07:30 AM Posted yesterday at 07:30 AM Svake godine ista prica sa peticom. Trazi se neko mitsko bice visoko 210+, raspon ruku 230, 140 kila misica, prajm godine oko 28, da nije neiskusan ali ni preiskusan, da ce razumeti evropski kosarku, visok skok, odlicna odbrana, dobar skakac na obe strane terena, neprikosnoveni rim protector, da cita dobro igru da moze kick out pass, da odlicno igra u pnr, da moze da prati 1:1 igraca koji je nizi od njega 30 cm, da ima solidne procente za tri poena i puter ruku pa da moze da siri odbranu, da ima jokicev pregled igre, da je coachable, da je coachable by zeljk, da ne kosta vise od milion, da je legit nba igrac koji nema nba ugovor, da hoce da dodje u evropu, da hoce da dodje u partizan. i tako... svake godine trazeci to mitsko bice, jer izgleda samo sa njim mozemo neki uspeh napraviti, propustimo gomilu legitimnih petica za koje bi dali levo jaje u septembru ali su tad svi oni potpisali negde drugo pa se mi dovijamo sa, recimo, bongom na pet cekajuci decembar, pa nekakav cut u nba ili sta vec. to nikad ne dodje, i tako svake godine. 1
Luchifer89 Posted yesterday at 08:45 AM Posted yesterday at 08:45 AM 1 hour ago, bungalov said: Svake godine ista prica sa peticom. Trazi se neko mitsko bice visoko 210+, raspon ruku 230, 140 kila misica, prajm godine oko 28, da nije neiskusan ali ni preiskusan, da ce razumeti evropski kosarku, visok skok, odlicna odbrana, dobar skakac na obe strane terena, neprikosnoveni rim protector, da cita dobro igru da moze kick out pass, da odlicno igra u pnr, da moze da prati 1:1 igraca koji je nizi od njega 30 cm, da ima solidne procente za tri poena i puter ruku pa da moze da siri odbranu, da ima jokicev pregled igre, da je coachable, da je coachable by zeljk, da ne kosta vise od milion, da je legit nba igrac koji nema nba ugovor, da hoce da dodje u evropu, da hoce da dodje u partizan. i tako... svake godine trazeci to mitsko bice, jer izgleda samo sa njim mozemo neki uspeh napraviti, propustimo gomilu legitimnih petica za koje bi dali levo jaje u septembru ali su tad svi oni potpisali negde drugo pa se mi dovijamo sa, recimo, bongom na pet cekajuci decembar, pa nekakav cut u nba ili sta vec. to nikad ne dodje, i tako svake godine. Znači Jokić otpada..jbg 3 1
Elevator Operater Posted yesterday at 02:31 PM Posted yesterday at 02:31 PM Ove sezone se Zeljko zajebava za pozicijom 5, prosle sa cetvorkom. Posle nekog vremena i 9 evro titula, dosadi imati full roster za 38 EL meceva. Where is the fun in that? 1
Vlada Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Znaci forum se pretvorio u kukanje na cene sezonskih i nagadjanja ko ce doci. Kada nema u zutoj stampi lupetanja i kada prodje par dana od objave cena sezonskih vlada misljenje da ne dolazi niko i da su cene ok ili nisu, u jbte. Bas jedna dosadna situacija. Boooring 1
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pripreme krecu za 3-4 dana, vreme je za novi topik.
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.instagram.com/reel/DNn4XOuM7Bl/?igsh=ejlocXR0OWlmZGQ2 odlicna najava za dres
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vrlo simbolicno mesto odrzavanja promocije - toranj, kula, dakle nesto pozamasno, visoko, veliko i erektilno. Nike nam ocigledno porucuje da cemo od njih dobiti bas jedan masivan falus. 1 2 1
longbowman Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Jel negde piše kada će moći da se kupi dres ? Hoće li biti u Najku ili samo u shopu ?
Luchifer89 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) 22 minutes ago, longbowman said: Jel negde piše kada će moći da se kupi dres ? Hoće li biti u Najku ili samo u shopu ? Jedan crni, trening garnitura, sa malim grbom, ne pitam za cenu Edited 34 minutes ago by Luchifer89
longbowman Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Ja kad sam video ko nam je sponzor sam rekao ne pitam za cenu. Nikada u zivotu nisam robovao materijalnom, osim toj firmi. To je toliko nezdrav odnos da se dovodi u pitanje zasto nemam staratelja. Oni apple fanovi, pripadnici verskih sekti, teroristickih organizacija su mala bebe za privrzenost koju ja imam prema swoosh gengu.
Recommended Posts