ScepanScekicSto Posted Tuesday at 01:22 PM Posted Tuesday at 01:22 PM Ja bas mislim ds je to gotovo pa sigurno ali iz nekog razloga je procurelo ranije
VISOKOLETAC Posted Tuesday at 01:31 PM Posted Tuesday at 01:31 PM 8 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ja bas mislim ds je to gotovo pa sigurno ali iz nekog razloga je procurelo ranije Ja cuh da je izgledno, ali daleko od toga da je gotovo.
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 01:32 PM Posted Tuesday at 01:32 PM Zaboravih da napomenem, da nikakve info nemam i sl 1
wrach Posted Tuesday at 05:52 PM Posted Tuesday at 05:52 PM 4 hours ago, ScepanScekicSto said: Zaboravih da napomenem, da nikakve info nemam i sl osim da nemamo ogranicenja... 2
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 06:05 PM Posted Tuesday at 06:05 PM 13 minutes ago, wrach said: osim da nemamo ogranicenja... to se podrazumeva 1
TripleJ Posted yesterday at 12:45 PM Posted yesterday at 12:45 PM (edited) odustajemo od skracenog igraca na poziciji 1, ako smo ikad i bili zainteresovani 🙂 Edited yesterday at 12:46 PM by TripleJ 1
Chaos Is Me Posted yesterday at 01:50 PM Posted yesterday at 01:50 PM Sad kad mi pojurimo ovog midžeta iz Grčke. 1
TripleJ Posted yesterday at 02:13 PM Posted yesterday at 02:13 PM 22 minutes ago, Chaos Is Me said: Sad kad mi pojurimo ovog midžeta iz Grčke. Izgleda da Zoki ima kontakt agenta, ako zatreba Dozetu.
Alek The Great Posted yesterday at 03:54 PM Posted yesterday at 03:54 PM https://www.instagram.com/p/DMLEsDmotV1/?igsh=MXVhaTRvazA5b3NwMg== Naravno da je sampion i vicesampion sa evroligasem.
TripleJ Posted yesterday at 04:09 PM Posted yesterday at 04:09 PM (edited) 15 minutes ago, Alek The Great said: https://www.instagram.com/p/DMLEsDmotV1/?igsh=MXVhaTRvazA5b3NwMg== Naravno da je sampion i vicesampion sa evroligasem. vicesampion je valjda Buducnost ? A koliko vidim u drugoj su grupi, nisu sa nama. Edited yesterday at 04:10 PM by TripleJ
Xpert Posted yesterday at 04:42 PM Posted yesterday at 04:42 PM Odličnu smo grupu dobili. Sem Dubaia EL i Cluja EC, sve ostale ekipe su kvalitetom daleko ispod nas. Solidan deo sezone se možemo fokusirati, skoro pa, maksimalno na EL.
Shikamaru Posted yesterday at 04:59 PM Posted yesterday at 04:59 PM Suštinski nam lakša grupa ne znači puno, svakako posle moraš 2x igrati sa Zvezdom, Budućnosti, COL i ko god bude prošao
Alek The Great Posted yesterday at 05:36 PM Posted yesterday at 05:36 PM 1 hour ago, TripleJ said: vicesampion je valjda Buducnost ? A koliko vidim u drugoj su grupi, nisu sa nama. Pa gde sam pogresio?
Shikamaru Posted yesterday at 05:42 PM Posted yesterday at 05:42 PM Samo si malo čudno napisao, nisam ni ja iz prve shvatio Ispalo je šampion i vicešampion da igraju zajedno u grupi sa evroligašem A ti si, pretpostavljam, hteo da kažeš da obe ekipe igraju sa po evroligašem (Dubai i Zvezda) 3
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Izašao raspored Evrolige za sledeću sezonu, okačio sam ga na tamošnjoj temi. Počinjemo duplim kolom gostovanje Dubaiju kući Milano, pa kući Efes, zatim duplo kolo gostovanje Realu i Baskoniji, onda kući Pariz. Wicked. Edited 11 hours ago by Stiletto
TripleJ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Najgore moguce duplo kolo gde si kao domacin drugu a pre toga putujes 6 sati u jebeni Dubai :D. Al mozda uhvatimo Dubai neuigran tu prvu :). 1
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, TripleJ said: Najgore moguce duplo kolo gde si kao domacin drugu a pre toga putujes 6 sati u jebeni Dubai :D. Al mozda uhvatimo Dubai neuigran tu prvu :). Ako ti kažem da imamo i duplo kolo gde idemo Hapoelu pa čekamo Barsu... 1
Shikamaru Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Milano otvara sa duplim kolom u BGu, dakle efektivno će biti u prednosti jer mi moramo iz Dubaija da dolazimo a oni uredno bleje tu, sjajno Jedino dobro je rešiti se tog putovanja odma na startu (rekoš komšije prošle godine) 1
fillam Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago ...Čelnici Evrolige istakli su kako će dati sve od sebe da uklope termine domaćih utakmica sa dostupnošću Arene.. Od 10-og do 25-og Januara je zauzeta Arena zbog vaterpola, u tom periodu igramo 3 kola, sve kod kuće... 22. PARTIZAN MOZZART BET - Olimpijakos (16. januar, 20.30) 23. PARTIZAN MOZZART BET - Bajern Minhen (20. januar, 20.45) 24. PARTIZAN MOZZART BET - Hapoel Tel Aviv (23. januar, 20.30)
Shikamaru Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, fillam said: ...Čelnici Evrolige istakli su kako će dati sve od sebe da uklope termine domaćih utakmica sa dostupnošću Arene.. Od 10-og do 25-og Januara je zauzeta Arena zbog vaterpola, u tom periodu igramo 3 kola, sve kod kuće... 22. PARTIZAN MOZZART BET - Olimpijakos (16. januar, 20.30) 23. PARTIZAN MOZZART BET - Bajern Minhen (20. januar, 20.45) 24. PARTIZAN MOZZART BET - Hapoel Tel Aviv (23. januar, 20.30) Još je gore, jer moraju da spreme Arenu efektivno je zauzeta 26.12. do 1.2., dakle od domaćinstva i Makabi "gubimo"
TripleJ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dobro, ja ne vidim razlog da se bunimo oko dostupnosti arene, ni mi ni komsije, posto je vec ne placamo kolko bi trebali. Druga stvar je megalomansko useravanje ove vlasti u sve sto mogu da dotaknu i pokradu, pa tako i organizacija vaterpolo prvenstva po ko zna koji put u areni koja nije predvidjena za to. Ne bi me cudilo da u skorijoj buducnosti vidimo najprodavaniji koncert ikada na svetu, cisto da opeglamo komplekse sa komsijama (ovaj put mislim na geografske komsije), pa posto srpski tompson baja mali knindza to ne moze da iznese, zasto ne bi mogla srBska majka Ceca ? 1
Marvin Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Evo kompletnog rasporeda: 1. kolo, 30. septembar: Dubai – Partizan 2. kolo, 02. oktobar: Partizan – Olimpija Milano 3. kolo, 09. oktobar: Partizan – Anadolu Efes 4. kolo, 15. oktobar: Real Madrid – Partizan 5. kolo, 17. oktobar: Baskonija – Partizan 6. kolo, 24. oktobar: Partizan – Pariz 7. kolo, 29. oktobar: Hapoel – Partizan 8. kolo, 31. oktobar: Partizan – Barselona 9. kolo, 07. novembar: Olimpijakos – Partizan 10. kolo, 11. novembar: Partizan – Monako 11. kolo, 14. novembar: Asvel – Partizan 12. kolo, 21. novembar: Partizan – Fenerbahče 13. kolo, 25. novembar: Panatinaikos – Partizan 14. kolo, 04. decembar: Bajern Minhen – Partizan 15. kolo, 12. decembar: Partizan – Crvena zvezda 16. kolo, 17. decembar: Partizan – Virtus 17. kolo, 19. decembar: Žalgiris – Partizan 18. kolo, 26. decembar: Partizan – Makabi 19. kolo, 30. decembar: Valensija – Partizan 20. kolo, 06. januar: Monako – Partizan 21. kolo, 09. januar: Barselona – Partizan 22. kolo, 16. januar: Partizan – Olimpijakos 23. kolo, 20. januar: Partizan – Bajern 24. kolo, 23. januar: Partizan – Hapoel 25. kolo, 29. januar: Olimpija – Partizan 26. kolo, 03. februar: Makabi – Partizan 27. kolo, 05. februar: Partizan – Panatinaikos 28. kolo, 13. februar: Partizan – Real Madrid 29. kolo, 25. februar: Fenerbahče – Partizan 30. kolo, 05. mart: Partizan – Dubai 31. kolo, 12. mart: Virtus – Partizan 32. kolo, 19. mart: Pariz – Partizan 33. kolo, 24. mart: Partizan – Asvel 34. kolo, 27. mart: Partizan – Valensija 35. kolo, 02. april: Crvena zvezda – Partizan 36. kolo, 08. april: Efes – Partizan 37. kolo, 10. april: Partizan – Žalgiris 38. kolo, 16. april: Partizan – Baskonija edit: hvala @Stiletto za ispravku Edited 7 hours ago by Marvin 1
Recommended Posts