MC Thunder 2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Navijacko deljenje minutaze je epska 1 besmislica, narocito kada se uzme u obzir da je Zeljko svake od ove 4 sezone to hardkor pobio. A kad nije on, onda su igraci svojim kanalčinama u formi, povredama ili brzim faulovima na utakmicama.
Jakob Aman Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne znam samo odakle bilo kome ideja da neće doći još jedna petica a otišli su i Rambo i Balsa... još manje da Osetkovski može pokriti ozbiljnije na 5...
Sector Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Rivero je na tržištu, ako još tražite provjerenu peticu. 1 1 3
ScepanScekicSto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Mi nemamo ogranicenja... nr znsm koliko je kvo uopste pouzdan.. al ajd... neko je pisao ovde o ovom igracy 1
Papanikolesku Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Naravno da će doći petica, samo je pitanje kakvog kvaliteta i sposobnosti. Ako je istina da smo jurili Milutinova, to je praktično startna petica, kvalitet evroligaškog startera. Ostanak Majka je besmislen, s obzirom da momak nije u stanju da bar deluje kao legitimna opcija protiv nekog prosečnog abaligaša, o EL da ne govorimo. Ali ajde, nećemo se sad previše buniti zbog treće četvorke u rosteru, što se mene tiče gledaću ga kao Balšu - ako nešto uradi korisno, super, ako ne, klupa/tribine. 1
Čočo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Mi nemamo ogranicenja... nr znsm koliko je kvo uopste pouzdan.. al ajd... neko je pisao ovde o ovom igracy Ozbiljan centar za evropske uslove. Ali pitanje je koliko i pouzdana informacija s obzirom da u NBA je,, nestašica" centara. On bi u tim okolnostima lagano mogao da bira u kojem će NBA klubu da igra. U najgorem slučaju kao bek ap sa 15,20 minuta po meču.
ScepanScekicSto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, Čočo said: Ozbiljan centar za evropske uslove. Ali pitanje je koliko i pouzdana informacija s obzirom da u NBA je,, nestašica" centara. On bi u tim okolnostima lagano mogao da bira u kojem će NBA klubu da igra. U najgorem slučaju kao bek ap sa 15,20 minuta po meču. meni je tu sumnjivo trajanje ugovora... jebem li ga... negde pisu da ovaj decko prati kosarku, retko pise o pojacanjima tj nije neki umisljenje insajder... mi nemamo ogranicenja, zato i postavih
Čvarkov Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 35 minutes ago, ScepanScekicSto said: Mi nemamo ogranicenja... nr znsm koliko je kvo uopste pouzdan.. al ajd... neko je pisao ovde o ovom igracy 29 minutes ago, ScepanScekicSto said: mi nemamo ogranicenja, zato i postavih U redu je brt. Spoiler Edited 15 hours ago by Čvarkov 10
ScepanScekicSto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Citam po drugim mestima da je ovaj twitteras ozbiljan skaut pogotovo za juniore, i nas navijac... do sad se nije izletao sa najavama... videcemo hoce li demanti ubrzo izaci i samo kad ovi prepisivaci vide... 1
Papanikolesku Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ako je ovo istina, odličan odličaan. Ozbiljan skakač, sam vrh. Pakuj, ne treba mašnica. Sve nam završava. 1
Stiletto Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) I po Instagramu je počelo da iskače da smo potpisali ovog dečka, da ne linkujem sad raznorazne. Centar od 2.03 koji hvata muve u letu pod oba koša, a kamoli loptu. Živi bili pa videli. A da, nemamo ograničenja. 😁 Edited 14 hours ago by Stiletto 2
Xpert Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 29 minutes ago, Papanikolesku said: Ozbiljan skakač, sam vrh. Pakuj, ne treba mašnica. Sto bi se reklo, skace bez ogranicenja. 7
Alek The Great Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, ScepanScekicSto said: kako bi bila mizerna minutaza ako iskljucis Majka, i pokusevski treba da se bori? ostaju ti Na 4: Parker i Osetkovzko Na 5: Tajrik ili sam ja nesto prezubcio, al nama je otisoa planirani prvi centar a bio je drugi, i mi to nismo doveli Ja pre svega mislim na EL. Ja sam i dalje stava da ce Osetkovski dosta vise minuta biti na petici. A rekli su da se radi na tome da Poku dobije na masi i da igra peticu. Tu ako Osetkovski uzme 10min i Tajrik 25min, za Pokua ostaje 5min. Na cetvorci Jabari 25min, Poku 10min i 5min Osetkovski. To je moj rezon. Naravno, ako se na Pokua ne racuna u ovolikoj meri onda moze jos jedan igrac tu.
Son_of_a_gun Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Zar nije ovog @realno *w skoro priželjkivao ili sam pomiješao nešto?
MilošVB Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Zar nije ovog @realno *w skoro priželjkivao ili sam pomiješao nešto? I on i Frensis.
DameTime Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago 6 minutes ago, MilošVB said: I on i Frensis. Ok, ko je od njih dvojice Željko ili Savić? 😁 1
MilošVB Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 1 minute ago, DameTime said: Ok, ko je od njih dvojice Željko ili Savić? 😁 Realno*w mi je preveliki gospodin za Željka i Zorana, znači Frensis. Edited 13 hours ago by MilošVB 1
Son_of_a_gun Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne znam kako izgleda Frensis ali Realni definitvno nije Željko 😁 1
SteveFrancis#3 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 36 minutes ago, MilošVB said: Realno*w mi je preveliki gospodin za Željka i Zorana, znači Frensis. Da si me video onomad na svadbi u zarinom odelu, ne bi tako pricao... 1 9
wrach Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Ne moze Savic da udje u Zara odelo, nema trika Edit: sad vidim javio se Edited 13 hours ago by wrach
DameTime Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago 42 minutes ago, MilošVB said: Realno*w mi je preveliki gospodin za Željka i Zorana, znači Frensis. Realno (hehe) i @SteveFrancis#3 je gospoče 2
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 15 minutes ago, DameTime said: Realno (hehe) i @SteveFrancis#3 je gospoče
Alek The Great Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako cemo realno ja sam ga pomenuo, a @SteveFrancis#3 se nadovezao i rekao vise. 1
Recommended Posts