Jump to content

Recommended Posts

Posted
39 minutes ago, realno *w said:

Šta znam, možda bolje neko ko poznaje klub, tipa Vlado Ilievski?

Ja sam odgovorio na post pre mog, ko je bio u Kini pre KKP 🙂

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Alek The Great said:

Pa on insistira na njemu vec neko vreme.

Aaa nisam znao.. kapiram sad 😅

Gledao sam Lonija na YT i onda mi izašao Edmond

Posted

Kakvi Ife i Nilikina. Ne postoji promil sanse da ih gledamo i sledece sezone kod nas.

Nilikina ce u Asvel ili Pariz.

Ife u Makabi.

Ako budu Nilikina ili Ife i sledece sezone bili kod nas obećavam da cu se samobanovati zauvek.

• Pumpaj! 1
Posted (edited)

Ne vidim sto bi se toliko insistiralo da Ife ode. Na njemu jeste da zapne kad upadne u (psiholoski) kanal i iskopa se sto pre, a ne tek u finalu ABA...ali to je i dalje dobar el igrac sa proverenim kvalitetima, koje je temeljno demonstrirao u onoj 13-4 seriji i bio vrlo vazan deo iste. Vasington je imao skoro pa identicnu sezonu, sa sve istim periodima jacih i uzasno slabih tacaka. Pa je konsenzus da mora da ostane. Jbg, voli narod paljevine.

Frenki je manje vise super - kada je u formi i igra. Tako da, na njemu bih insistirao da ode.

Edited by MC Thunder 2
Posted

Dobro, logično je da ljudi više očekuju od 25godišnjeg igrača kojem je ovo druga sezona u Evropi.

Ife nema više sa čime da iznenadi, ali može da bude solidan. Ona partija u četvrtom meču protiv Budućnosti, kakva old school 2 na 2 igra njega i Dejvisa. Ali isto tako smo videli i kanal od 3-4 meseca, kakav se retko viđa.