realno *w Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 3 minutes ago, Marvin said: Josh Akognon? Šta znam, možda bolje neko ko poznaje klub, tipa Vlado Ilievski? Edited 19 hours ago by realno *w
ScepanScekicSto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jos jednom da kazem, rispekt sto se kriju imena ovako
Alek The Great Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 43 minutes ago, Coz29 said: Ne kapiram, sta stex ima veze sa ovom objavom.. ako možeš da pojasnis Pa on insistira na njemu vec neko vreme.
Marvin Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 39 minutes ago, realno *w said: Šta znam, možda bolje neko ko poznaje klub, tipa Vlado Ilievski? Ja sam odgovorio na post pre mog, ko je bio u Kini pre KKP 🙂 2
DameTime Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Ne kriju se, nego niko ne dolazi Kad se nisam ugušila sad 😂
Coz29 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 minutes ago, Alek The Great said: Pa on insistira na njemu vec neko vreme. Aaa nisam znao.. kapiram sad 😅 Gledao sam Lonija na YT i onda mi izašao Edmond
Jakob Aman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dzaba se mlatite. Ako ne ode niko od dvojca Ife i Nilikina, na beku nece doci niko.
Coz29 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kakvi Ife i Nilikina. Ne postoji promil sanse da ih gledamo i sledece sezone kod nas. Nilikina ce u Asvel ili Pariz. Ife u Makabi. Ako budu Nilikina ili Ife i sledece sezone bili kod nas obećavam da cu se samobanovati zauvek. 1
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne bih ja toliko žurio, da vidimo prvo šta možemo dovesti. Menjanje samo radi menjanja, mi je najgluplja stvar koja postoji. 8
MC Thunder 2 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ne vidim sto bi se toliko insistiralo da Ife ode. Na njemu jeste da zapne kad upadne u (psiholoski) kanal i iskopa se sto pre, a ne tek u finalu ABA...ali to je i dalje dobar el igrac sa proverenim kvalitetima, koje je temeljno demonstrirao u onoj 13-4 seriji i bio vrlo vazan deo iste. Vasington je imao skoro pa identicnu sezonu, sa sve istim periodima jacih i uzasno slabih tacaka. Pa je konsenzus da mora da ostane. Jbg, voli narod paljevine. Frenki je manje vise super - kada je u formi i igra. Tako da, na njemu bih insistirao da ode. Edited 7 hours ago by MC Thunder 2 1
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dobro, logično je da ljudi više očekuju od 25godišnjeg igrača kojem je ovo druga sezona u Evropi. Ife nema više sa čime da iznenadi, ali može da bude solidan. Ona partija u četvrtom meču protiv Budućnosti, kakva old school 2 na 2 igra njega i Dejvisa. Ali isto tako smo videli i kanal od 3-4 meseca, kakav se retko viđa.
pendulum Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 18 hours ago, bosMan_jr said: Ne zezaj bre, Tajs apsolutno nije mrtvi belac tip igraca, lik je vrlo dobar u odbrani, u napadu moze sve sto ti treba od jednog centra, koristan igrac za tim, bukvalno je van dometa vecitih, video sam da se pominjao i kao bekap opcija za Denver ako otpadne Jonas. Pomešala ga sa Plajsom 2 hours ago, realno *w said: Ne bih ja toliko žurio, da vidimo prvo šta možemo dovesti. Menjanje samo radi menjanja, mi je najgluplja stvar koja postoji. Apsolutno. Baš je preterivanje reć da ne postoji ni 1% šanse da ostanu. Ife jeste bio loš/ispod očekivanja veći deo sezone, a Frenki je bio previše povređen ali ni jedan, ni drugi, koliko znam, nisu nešto kvarili atmosferu ili bili u stanju neke izduvanosti kao veći deo ekipe krajem prethodne sezone, pa sad kao treba da ih uvalimo negde, da otklonimo "loše tkivo". Obojica imaju određene kvalitete tako da kad su na gornjoj granici mogućnosti povećavaju domet ove ekipe. Ukoliko možemo da nađemo bolja rešenja nemam ništa protiv zamene ali mislim da imamo luksuz tu da malo čekamo i bolje proberemo. 2
Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Prethodna sezona nam je pokazala da nemamo dobro rešenje na pleju kad je Karlik na klupi. To je trebalo da popunjavaju upravo Ife i Frenki. Ako ostanu obojica, gledaćemo isti film i sledeće sezone. 3 1
pendulum Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago @Marvin stoji, ako odigraju isto ovo što su igrali ne računajući onaj retki period kad je Ife porobio. Lično mislim da jedan od njih dvojice sigurno odlazi i da će doći neki defanzivniji, krupniji plej. Ako ode i drugi kapiram da će se tražiti neki potentniji bek šuter, da ne kažem pogađač. Na petici nam treba isto neko krupnije telo uz Tajrika. Dilan će popunjavati rupe na 4 i 5. Poku će isto igrati obe poziciije ove sezone. Džabari prva opcija na 4. Bonga u nekim nižim postavama takođe ide na 4. Imaćemo tu dosta dobrih kombinacija. Verujem da će se zbog povrede Nakića dovesti i neki provereni ABA igrač za rotaciju. 2
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I mi tu kao lupamo glavu nešto. Saviću odlazi, devojko sa klipa dolazi! 13
MC Thunder 2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Otisao dok je na vrhu. Srecno mu i da se jednom vrati kao hc materijal. 5
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, ScepanScekicSto said: Karaicic ode u Aris Šteta baš. Nadam se da će Žoc iskopati nekog sličnog fanatika. 1
jedibojan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Steta, ali potez koji za njega ima smisla. Da se formira kao trener pa da jednoga dana ponovo slavimo zajedno 4
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Javljaju da Darisu ide u Valencsiju za 1,7m po sezoni, dok ce Efes da mu godišnje dopunjuje ugovor za jos 300k. Jebes ga dobar je igrac, ali da li vredi 2m, to je već pitanje.
Recommended Posts