Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, kendrick duckworth said:

Šteta što nam komšije uzele Rivera. 

Strašan igrač. 

Čestitaj nam ga na našoj temi.

Posted
38 minutes ago, Coz29 said:

E ali ostao Bonga u Partizan za 700k manje za dve godine..

I ovi iz Telesporta Ostojini indijanci su govna.

Jeste lose bi mu bilo u Valensiji plus 700k vise u džepu.. 

Neobjektivno skroz.. a komšije tovare za Rivera i platu 😅

Osim ako to sa Valensijom nisu bile menadžerske igrice.

Na stranu porez.

Posted (edited)
6 minutes ago, MilošVB said:

Osim ako to sa Valensijom nisu bile menadžerske igrice.

Na stranu porez.

Razmisljam sada skroz si u pravu, ja sam totalno zaboravio na tu stavku. Ponuda je bila legit, stvarno je dosla nije samo menadzerska patka, ali porez je stvar koja mi nije pala na pamet. 

Grupa racunica ako je bise od pola godine u Spaniji, a jeste za primanja 1.35 miliona zaradio bi cistih nakon poreza 700k. Veci je nas milion realno 😄

Edited by fedor
Posted
8 minutes ago, kendrick duckworth said:

Kada ozvaniče. 

Petruš-Rivero-Izundu-Bolomboj je strašna centarska linija. 

Videćemo šta će naši. 

Bar jedan od te cetvorice nece igrati u Zvezdi a verovatno dvojica. Ostaje ti Izundu i Fidel.

"Strasna" centarska linija.

Posted
50 minutes ago, fedor said:

Razmisljam sada skroz si u pravu, ja sam totalno zaboravio na tu stavku. Ponuda je bila legit, stvarno je dosla nije samo menadzerska patka, ali porez je stvar koja mi nije pala na pamet. 

Grupa racunica ako je bise od pola godine u Spaniji, a jeste za primanja 1.35 miliona zaradio bi cistih nakon poreza 700k. Veci je nas milion realno 😄

Na kraju ispade da je Bonga igrao za 400k. Dajte ljudi molim vas.

Posted
7 minutes ago, Alek The Great said:

Na kraju ispade da je Bonga igrao za 400k. Dajte ljudi molim vas.

Pa ne bi, nego za 700/800. Velika je razlika.

Posted
1 hour ago, fedor said:

Manju platu ima od Rivera 😄 placem 😄

Mada realno je da lupaju. Odbio 1.7 da bi ostao za 1, kanda nategnuta prica. Svakako odlican posao. Sa sutem iz prvog dela sezone u 5 igraca na poziciji u evropi. 

Ja bih pre rekao da razlika, kada se uzmu u obzir porezi, jednostavno nije bila tolika. To je ono što govorim od početka te priče.

Posted
42 minutes ago, Jakob Aman said:

Najbitnije da osnova Karlik Sterling Bonga Tajrik ostaje. Nadogradnja može da počne. 

Samo udeneš Džabru na četiri i bombona.

• Like 1
Posted

Ne moze se raspravljati o necemu za sta se apsolutno ne zna istina. Kos nas je jos uvek plata profesionalnog kosarkasa poslovna tajna tako da ja zaista sumnjam u tacnost te objave. Plus sto su bile price da mu je nudjeno 1,2m kao ponuda uzmi ili ostavi. Ispada na kraju da mu je Valensija nudila iste pare koje je imao kod nas. Pa cime su hteli da ga privole? Skupim zivotom u Valensiji? Novom halom? Lepim vremenom? Vaznijom ulogom? 

Eto, ja sam ubedjen da je njemu ponudjen slican eskalirajuci ugovor. Mozda je to pokriveno nekim bonusom za obe godine, ali svakako je na nivou ostalih ponuda. Ne voli on nas toliko pa da oprosti 700k za dve godine.

Posted
7 minutes ago, Papanikolesku said:

Ajoj, Bongica naš, Kubanac u komšiluku, preljepo. Još da zaobiđemo dva evroligaška kamenka na pleju i grčku sekvoju Papajanisa, sačuvaj nas Bože i sakloni, pu pu

Sekvoja bi nam legla da nastavimo tradiciju mlohavih igraca na poziciji 5.

Posted
2 hours ago, kendrick duckworth said:

Kada ozvaniče. 

Petruš-Rivero-Izundu-Bolomboj je strašna centarska linija. 

Videćemo šta će naši. 

Super ali dosta sa njima ovde!

Posted
36 minutes ago, TripleJ said:

Sekvoja bi nam legla da nastavimo tradiciju mlohavih igraca na poziciji 5.

Sekvoju nije koštao ni dinar Monaku ove sezone, cela njegova plata je bila za Fenerbahçe pošto su ga tamo pozajmili.

Posted

Ovo za Bongu je najbolji potez ikada, ne zanima me za koliko su ga produžili, zaslužio je svaki evro

Za sad ide odlično, odraće nas Ostoja...

• Like 1
  • Pumpaj! 1