Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Te cifre koje se pominju u medijima nikad nisu bruto, nije ovo amerika. Bonga je nemacki reprezentativac i sampion sveta. To nesto znaci. Plus sto ga je Zeljko bas zeleo. Ovo za Ojeleya sam takodje procitao i bio u cudu - 1,5 za EC igraca. Onda sam procitao da smo iste pare dali Osetkowskom. Tako da je sve otislo u k sa platama. 33 minutes ago, realno *w said: Pa plaćaš 16-17 igrača + bar 5 ili 6 članova stručnog štaba. Ako uzmeš da recimo 5 najskupljih koštaju po milion, ili čak neki i preko, + neka ozbiljnija plata za Žoca, onda treba da rasporedi 12 igrača + stručni štab u recimo 8 miliona. Koliko onda misliš da su tu plate? Trenutno sam na letovanju pa nemam sve eksel tabele. Ali iz glave, (a realno): Carlik 1,2m Lundberg 1,2m Ntlikina 900k Wash 1m Lakic 250k Brown 1,1m Vanja 1m Nakic 300k Bonga 800k Bosnjak 50k Mike 600k Poku 400k Tyrique 800k Rambo 1,5m Balsa 300k Ovo mu dodje nesto preko 11m, plus porez. Znaci ako su prijavili 15m na igrace i strucni stab, na strucni stab ide 3m?! Malo je to mnogo. Pre bih rekao da su neke cifre gore vece.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nastavljamo sa pozdravima... ovaj put se klub pozdravio sa under armour-om... nike dobro dosao
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Alek The Great said: Ovo za Ojeleya sam takodje procitao i bio u cudu - 1,5 za EC igraca. Taj Odželej je pre samo godinu dana igrao EL i imao 13-14ppg, ne možeš ga nazvati igračem EC zbog jedne sezone. Onda je i Panter 2023. bio EC igrač. Just now, Alek The Great said: Onda sam procitao da smo iste pare dali Osetkowskom. Tako da je sve otislo u k sa platama. A gde si pročitao? Baš komična tvrdnja. Just now, Alek The Great said: Trenutno sam na letovanju pa nemam sve eksel tabele. Ali iz glave, (a realno): Carlik 1,2m Lundberg 1,2m Ntlikina 900k Wash 1m Lakic 250k Brown 1,1m Vanja 1m Nakic 300k Bonga 800k Bosnjak 50k Mike 600k Poku 400k Tyrique 800k Rambo 1,5m Balsa 300k Ovo mu dodje nesto preko 11m, plus porez. Znaci ako su prijavili 15m na igrace i strucni stab, na strucni stab ide 3m?! Malo je to mnogo. Pre bih rekao da su neke cifre gore vece. Kad god se pričalo o španskim klubovima, pričali su bruto. U retkim slučajevima kad nije bilo tako, naglašavali su da je neto. Ali ajde to. Što se plata tiče, ovo što si ti napisao kontam da je ok, uz verovatno neke minimalne razlike. To je to o čemu i ja pričam. Ako pričamo o prijavljenim platama po završnom računu, tu ti idu svi zašpšosleni u klubu, svi treneri, ekonomi, doktori, marketing, shop... to ti dođe na to.
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Videh negde vest za jos jednog Jones-a. Damian Jones. Verovatno je patka, ali lego bi nam takav tip igraca. Zna li neko nesto vise o njemu?
Mrk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 27 minutes ago, Alek The Great said: Onda sam procitao da smo iste pare dali Osetkowskom. Tako da je sve otislo u k sa platama. 1.5m za Osetkovskog kazes 😂 To mu ni Dozet i Bagzi ne bi dali Edited 2 hours ago by Mrk 1
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Mrk said: 1.5m za Osetkovskog kazes 😂 Iskreno se nadam da je patka ili za ceo ugovor.
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ljudi ja znam da je vrućina ali daj da se ne frljamo s parama kao da smo ih našli na ulici. Pre svega Osetkowski ne može imati milion i po ni za dvije sezone, tj. možda može maksimum toliko. Što se Ojeleja tiče jasno je da ni on ne vrijedi te pare nego su ga preplatili inače ne bi došao u klub sa sredine tabele brz jasnih ambicija za nešto više. Da su mu davali te pare Zvezda i šta ja znam neka Barsa ili Real nemam sumnji gdje bi završio. Čak i za nešto manje pare bi izabrao veći klub i to je tako. I Moneke je priča hoću toliko para, Zvezda rekla ok ostali rekli zajebi, on to čak i ne skriva. A ovo za Bongu će se vjerujem ispostaviti kao patka kojih ćemo se tek nagledati u ovom prelaznom roku kao i u svakom drugom do sad. I da je istina ne vjerujem da postoji 1% šanse da ode. Mi se pitamo. Što bi rekao @Ne sam Safete neće ona niđe. 1 1
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 52 minutes ago, Alek The Great said: Videh negde vest za jos jednog Jones-a. Damian Jones. Verovatno je patka, ali lego bi nam takav tip igraca. Zna li neko nesto vise o njemu? Kako znas da bi nam legao takav tip igraca ako ne znas nesto vise o njemu ? 🙂
DameTime Posted 55 minutes ago Author Posted 55 minutes ago 2 hours ago, Coz29 said: Iako nisam ljubimac Bonge, siguran sam sa ce ostati kod nas. Language policy on Ti sigurno nisi Bongin ljubimac jer te ne poznaje, a očigledno nisi njegov ljubitelj 😁 Language policy off 2 2
Coz29 Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 12 minutes ago, DameTime said: Language policy on Ti sigurno nisi Bongin ljubimac jer te ne poznaje, a očigledno nisi njegov ljubitelj 😁 Language policy off Pošteno 🙌 Prihvaćeno 💪 1
Recommended Posts