Jump to content

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Klipan said:

Slukas ili James, koji li je dogovoren a koji je bio dimna zavesa? :smiley33:

Njih dvojica su dimna zavesa za Vilbekina 🤣

Posted

Ako su sve ovo istine nama gori cist defanzivni centar, koji ima brze noge i mogućnost preuzimanja, iskakanja totalne switch odbrane.

Kyle Alexandar mi se crta, takođe dobar je on skakac, a po stilu igre( pre svega defanzivno) podseca na Kevarius Hejsa, dok ofanzivno mi je i bolji od njega.

Posted (edited)
12 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Top četvorka s kojom smo se dogovorili, čitaj rukovali, koja samo treba da izađe iz ugovora sa Barselonom.

Iz iskustva govorim, ćorav posao. 😁

i koji je obecao i ima bradu

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Igor_ said:

Mislim da vam je cetvrta nepoznata u ovoj jednacini Rivero, kako cujem dogovorili ste uslove sa njim. 

Ma kakav crni Rivero

Ne postoji promil sanse da Željko želim takav panj od igraca

Posted
11 minutes ago, Coz29 said:

Ma kakav crni Rivero

Ne postoji promil sanse da Željko želim takav panj od igraca

I meni je wtf to, ali on svakako zna bolje od nas.. 

Parker odlican potpis ako dodje, strasan igrac. 

Posted

Opustite se nema šanse da Rivero dodje kod nas.

Ako je ovo istina za Jabarija, a verujem da jeste, treba nam neki kapitalac na 4, neko ko ima poene u rukama jer smo ove sezone bili bas najslabiji u El na poziciji 4.

Tajrik, (           ), Osetkovski

Jabari, Poku, Tanasko

Je 5x bolje od 

Tajrik Dejvis Balsa

Majk Poku

Verujem da ce se pokušati sa nekim centrom iz NBA, kakav crni Rivero.

Jedino ako su svu lovu upucali na Jabarija pa ce probati sa ovim panjom Riverom, ali apsolutno ne vidim sta on moze da odigra kod nas.

Posted
29 minutes ago, ScepanScekicSto said:

kako igra odbranu on?

Kad je "dolazio" kod nas neko ga opisao kao kubanskog Luku Mitrovica 😂

Meni deluje da vasi imaju par opcija na centru koje mogu da potpisu odma, al da cekaju Jabari-a pa da vide sta im se uklapa. 

• Ha-ha 1
Posted

Zašto bi PAO plaćao više, ima na toj poziciji Ernangomeza i Mitoglua?

Zvezda i Partizan komotno mogu da daju preko 2mil za 1-2 extra igrača, što Parker jeste. Davalo se toliko i pre dve sezone (Nejpir, Panter, Ledej...), pa će bez problema i sada, samo ako je procenjeno da je to igrač koji dovoljno pravi razliku.

• Like 2
Posted

Negdje sam pročitao nešto što me natjeralo na razmišljanje i nekako sam se na kraju i složio s tim. Dva tima više, četiri utakmice više, ide priča da će se uvesti i plej of do kraja umjesto f4. Sve navodi da će se utakmice od sad odrađivati u laganom leru, ili bar laganijem, akcenat će se bacati više na napad a odbrana kako god. 

Hoće li NBA doći u Evropu ili ne nije ni bitno, koncept će sigurno doći a to je što brže, što atraktivnije, na poen više. Sve za storije, tiktoke, lajkove i šerove.

Gledam kako ljudi šeruju neku kontru Indijane već dva dana, kao broke the internet a lik bacio jebeni pas bez gledanja, možsimisliti. I ono kao vau.

Stoga nemojte puno da mozgate kako neki igrač igra odbranu, to uskoro neće uopšte biti kategorija u skautingu.

Biće tu i tamo endemskih likova kao što je Karuzo i sl, uglavnom da ih izvuku iz zamrzivača pred plej of za prljave poslove i zabavljanje boomera na tribinama koji pate za tim nekim krv i znoj vremenima.

Elem, može Parker. 

• Thanks 1
Posted

Ne znam šta da mislim.

Kad se upali, ubica je, pogađa raznovrsno, a nije ni privatnik pa da baš nikad ne dodaje loptu.

Ono što me brine je:

1) istorija povreda;

2) odbrana, posebno kad se zavrti par akcija a on se pogubi pri preuzimanju i građenju, i 

3) često bira šut umesto postovanja, pokazao je strah od znojavih muških tela...

Ali je i pored svega apsolutno kvalitativni upgrejd u odnosu na ono što smo imali ove sezone.

Sa njim i Oetkowskim će biti čupanja kose, ali nije da nismo navikli...

• Like 2