ScepanScekicSto Posted Saturday at 07:00 AM Posted Saturday at 07:00 AM https://www.backdoorpodcast.com/en/panathinaikos-punta-dante-exum-mercato-2025/?
Tex_Willer Posted Saturday at 07:38 AM Posted Saturday at 07:38 AM 36 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://www.backdoorpodcast.com/en/panathinaikos-punta-dante-exum-mercato-2025/? Plej ispod radara do 500 600k i na beku svim silama juriti Edwardsa. Dante je prepun povreda nazalost, plus ce se dugo čekati.
Volter Posted Saturday at 07:41 AM Posted Saturday at 07:41 AM 2 hours ago, DameTime said: Zato smo mi forumski grobari mirni kao bubice, došli ste vi zvezdaši da se razračunavate na našoj tribini temi! Ne bih ja, nego Čvarkov i ekipa me prate i prave sačekuše, misle da sam grobar. Inače, čestitam vam na pobedi. Samleli ste Spartak posle prve četvrtine. Moraću jednom doći da vas pogledam, sigurno ću taj dan zauvek pamtiti jer je privilegija gledati jedan od najvećih klubova na svetu. 2 2
DameTime Posted Saturday at 07:46 AM Author Posted Saturday at 07:46 AM 4 minutes ago, Volter said: Moraću jednom doći da vas pogledam, sigurno ću taj dan zauvek pamtiti jer je privilegija gledati jedan od najvećih klubova na svetu. Kad osvojimo drugu Evroligu, bićeš specijalni gost na proslavi. 1
Alek The Great Posted Saturday at 10:53 AM Posted Saturday at 10:53 AM 3 hours ago, ScepanScekicSto said: https://www.backdoorpodcast.com/en/panathinaikos-punta-dante-exum-mercato-2025/? "neko je Lovernj, neko je Bertans", videcemo ko je Dante?!
ScepanScekicSto Posted Saturday at 04:02 PM Posted Saturday at 04:02 PM https://nova.rs/sport/kosarka/ko-su-momci-tuca-kosarkasi-partizana-razbijena-glava/ ratni vojni invalid
Papanikolesku Posted Saturday at 05:16 PM Posted Saturday at 05:16 PM On 5/9/2025 at 3:31 PM, СтелаРоса said: Koliko sam ispratio uopste se ne zna identitet ovih ljudi sa kojima su se kosarkasi potukli. Ni ko su, ni sta su, ni cime se bave. Samim tim mi nije jasno kako mozes da tvrdis to sto pises? Jedino eto da sam nesto propustio, ako jesam zamolio bih da me demantuje neko. Svakako je izjava ovog lika suplja, pogotovo deo za noz. Ocekivano je da ce obe strane sada da pakuju, pa i lazu. Verovati kosarkasima samo zato sto su kosarkasi Partizana mi je neozbiljno. Treba se voditi iskljucivo cinjenicama i dokazima, a koliko znam i dalje je jedino sto imamo onaj snimak. On 5/9/2025 at 5:21 PM, СтелаРоса said: Ja rekoh i za "supljoglavog" da mu je prica suplja, ne verujem mu, ali ne donosim i dalje zakljucke. I ti opet nazivas coveka za kojeg pojma nemamo ko je i sta je "supljoglavi" jer se uklapa u pricu da su u pitanju neki probisveti koji su bili pijani i drogirani, provocirali i napali kosarkase, a dokaze za tako nesto i dalje nemamo. Izjava devojke svedoka apsolutno nista ne znaci, pogotovo bih uzimao sa rezervom jer jedna strana moze dosta novca da ponudi svedocima da malo ukrase pricu. Ne kazem da je tako i bilo, ja ne tvrdim nista, samo se vodim cinjenicama za razliku od mnogih koji znaju sve od a do š sta se desilo to vece a da nemaju gotovo nikakve dokaze. Što se tiče momka u plavoj majici, radi se o J.K. koji je, kako se saznaje, i od ranije poznat policiji. U njegovom policijskoj dosijeu nalaze se prijave za prevaru, falsifikovanje, krađu, tuče i vređanje, odnosno verbalni napad na službeno lice. Evo, tražio si ko je šupljoglavi, pa da ne propustiš. Sad kad je poznat njegov lik i delo, nećemo verovati košarkašima samo zato što su košarkaši Partizana. 5
СтелаРоса Posted Saturday at 05:55 PM Posted Saturday at 05:55 PM 33 minutes ago, Papanikolesku said: Što se tiče momka u plavoj majici, radi se o J.K. koji je, kako se saznaje, i od ranije poznat policiji. U njegovom policijskoj dosijeu nalaze se prijave za prevaru, falsifikovanje, krađu, tuče i vređanje, odnosno verbalni napad na službeno lice. Evo, tražio si ko je šupljoglavi, pa da ne propustiš. Sad kad je poznat njegov lik i delo, nećemo verovati košarkašima samo zato što su košarkaši Partizana. Posteno. Sada mozemo otprilike da znamo koja teorija je bliza istini, ali i dalje nista 100% sigurno. Posto se ponovo hvatas za to "kosarkasi Partizana", zamisli samo da je pisalo kosarkasi X-a. Posto verujem da bi se i u slucaju bilo kojeg drugog kluba naginjalo ka odbrani i pravdanju sportista, jer su oni po nekim nasim zamislima profesionalni, pametni, sportisti i ljudi za primer i slicno... Mislim, napisao sam "Partizana" jer igraju za Partizan, ne znam sta drugo sam trebao napisati.
drgnk Posted Saturday at 06:10 PM Posted Saturday at 06:10 PM Mene je ovaj incident podsetio na onu tragediju na Zakintosu iz 2017. godine. I tamo je našim neandertalcima zasmetalo što je jedna naša devojka u društvu crnca, epilog znamo. Uvek ista matrica, crnci sa dobrim ribama, naše lokadžije standardno bez devojaka u društvu (ne ide im to baš od ruke) i krene frustracija, ispliva primitivizam. Vređanje i dobacivanje, klasika. 1
Papanikolesku Posted Saturday at 06:20 PM Posted Saturday at 06:20 PM 13 minutes ago, СтелаРоса said: Posteno. Sada mozemo otprilike da znamo koja teorija je bliza istini, ali i dalje nista 100% sigurno. Posto se ponovo hvatas za to "kosarkasi Partizana", zamisli samo da je pisalo kosarkasi X-a. Posto verujem da bi se i u slucaju bilo kojeg drugog kluba naginjalo ka odbrani i pravdanju sportista, jer su oni po nekim nasim zamislima profesionalni, pametni, sportisti i ljudi za primer i slicno... Mislim, napisao sam "Partizana" jer igraju za Partizan, ne znam sta drugo sam trebao napisati. To smo mogli da naslutimo i pre ovoga, samo da se zažmurilo bar na jedno klubaško oko. Kao što sam ti već ranije replicirao, da je bio Bolomboj, glavu na panj ako bi ti komentar bio "pa nećemo valjda da verujemo Bolomboju jer je košarkaš Zvezde". Uglavnom, dotični mazgov je praktično savršen prototip ćacija, i ne treba ti nikakva kaznena evidencija da bi to skapirao. A sportiste ne idealizujem, niti tražim uzore u njima, još manje su mi oličenje intelekta, ali u konkretnom incidentu - sigurno da ću pre svoje poverenje pokloniti trojici sportista nego lokalnim huliganima, zelenašima i šta sve već nisu. 7
jedibojan Posted yesterday at 10:23 AM Posted yesterday at 10:23 AM Savo Drezgic ce sezonu zavrsiti u Mezi. Nadam se da ce dogodine deliti ABA minute sa Bosnjakom 1 1
Skyglider Posted yesterday at 10:28 AM Posted yesterday at 10:28 AM Čitam već danima kako se forumski moralisti, dok sede u svojim foteljama, zgražavaju na to kako je Carlik Jones mogao da razbije flašu čoveku o glavu, pa još i da ga nakon toga gađa istom. Ako ti je bezbednost ugrožena , imaš pravo i da mu razbiješ flašu o glavu. A na snimku nije prikazano šta se događalo pre toga. Baš me zanima kako bi se forumski moralisti poneli da su se našli u sličnoj situaciji. Jedan forumski moralista napisa ironično kako nikad nije zableženo da su sportisti negde izazvali negde incident. Da, zabeleženo je, ali znajući kakvi sve degenerici žive u Beogradu i izlaze po klubovima i koliko su se osilili pogotovo poslednjih 10ak godina misleći da zbog veza sa aktuelnom mafijaškom vlašću im niko ništa ne može i da mogu da rade šta hoće, odmah je bilo vrlo izgledno da su košarkaši Partizana bili žrtve provokacija i napada a ne obrnuto. Evo sad saznajemo da je dotični J.K. od ranije poznat policiji zbog tuča, krađa, prevara, falsifikovanja itd. Kako beše, ratni vojni invalid, dijabetičar i otac maloletnog deteta. Stvarno, kako je mogao takvom čoveku da razbije flašu o glavu. 1 3 1 2
Igor_ Posted yesterday at 11:08 AM Posted yesterday at 11:08 AM 32 minutes ago, Skyglider said: Čitam već danima kako se forumski moralisti, dok sede u svojim foteljama, zgražavaju na to kako je Carlik Jones mogao da razbije flašu čoveku o glavu, pa još i da ga nakon toga gađa istom. Ako ti je bezbednost ugrožena , imaš pravo i da mu razbiješ flašu o glavu. A na snimku nije prikazano šta se događalo pre toga. Baš me zanima kako bi se forumski moralisti poneli da su se našli u sličnoj situaciji. Jedan forumski moralista napisa ironično kako nikad nije zableženo da su sportisti negde izazvali negde incident. Da, zabeleženo je, ali znajući kakvi sve degenerici žive u Beogradu i izlaze po klubovima i koliko su se osilili pogotovo poslednjih 10ak godina misleći da zbog veza sa aktuelnom mafijaškom vlašću im niko ništa ne može i da mogu da rade šta hoće, odmah je bilo vrlo izgledno da su košarkaši Partizana bili žrtve provokacija i napada a ne obrnuto. Evo sad saznajemo da je dotični J.K. od ranije poznat policiji zbog tuča, krađa, prevara, falsifikovanja itd. Kako beše, ratni vojni invalid, dijabetičar i otac maloletnog deteta. Stvarno, kako je mogao takvom čoveku da razbije flašu o glavu. Stranac koji igra u Srbiji se mnogo vise osilio poslednjih godina, nije ovo prvi izlazak i prva "prepirka" oko neke devojke u klubu.. Generalno misle sa je svaka cura njihova i onda se nadje neki ljubomorni lik.. Nisu nama krivi ni partizan ni zvezda ni bilo ko, sistem je kriv za sve ovo.. Ja ne trazim/ocekujem da bilo ko bude deportovan zatvoren ili sta god, znam da se to u Srbiji nece nikad desiti, i opet ne znam sve strane price, uzmimo da je samoodbrana kao sto ti kazes, meni smeta sto se isti incident velica i od aktera prave junaci. Zamisli da ti posle ovoga na tribinu dodjea sa "flasama moeta" i kao super fora..
Alek The Great Posted yesterday at 11:09 AM Posted yesterday at 11:09 AM 44 minutes ago, jedibojan said: Savo Drezgic ce sezonu zavrsiti u Mezi. Nadam se da ce dogodine deliti ABA minute sa Bosnjakom Nemamo mi vise nista sa njim. Ako ga budemo zeleli moracemo da platimo obestecenje. Nece Misko da daje igrace za dz. 1
Skyglider Posted yesterday at 11:13 AM Posted yesterday at 11:13 AM 1 minute ago, Igor_ said: Stranac koji igra u Srbiji se mnogo vise osilio poslednjih godina, nije ovo prvi izlazak i prva "prepirka" oko neke devojke u klubu.. Generalno misle sa je svaka cura njihova i onda se nadje neki ljubomorni lik.. Nisu nama krivi ni partizan ni zvezda ni bilo ko, sistem je kriv za sve ovo.. Ja ne trazim/ocekujem da bilo ko bude deportovan zatvoren ili sta god, znam da se to u Srbiji nece nikad desiti, i opet ne znam sve strane price, uzmimo da je samoodbrana kao sto ti kazes, meni smeta sto se isti incident velica i od aktera prave junaci. Zamisli da ti posle ovoga na tribinu dodjea sa "flasama moeta" i kao super fora.. Koji se to stanac osilio ? Ovo nije bila nikakva prepirka oko nekih devojaka koje su bile same u klubu pa i jedni i drugi hteli da im priđu pa onda Carlik, Bonga i ostali prišli J.K. i drugarima i rekli im "palite momci, ove devojke su naše". Ovde je bila situacja da su se košarkaši unapred dogovorili da izađu sa nekim devojkama posle treninga a onda multikulturani J.K. i njegova ekipa nisu mogli da podnesu što su neke dobre ribe izašle sa crncima. 1
jedibojan Posted yesterday at 11:17 AM Posted yesterday at 11:17 AM 5 minutes ago, Alek The Great said: Nemamo mi vise nista sa njim. Ako ga budemo zeleli moracemo da platimo obestecenje. Nece Misko da daje igrace za dz. Ako Zoc aminuje to je gotova stvar. On ce kod nas kad tad. Samo je pitanje procene da li je spreman
Stiletto Posted yesterday at 11:33 AM Posted yesterday at 11:33 AM Beograd je grad koji ima reputaciju da barabe umeju da ubiju stranca samo zato što navija za drugi klub (videti pod Bris Taton). A ponekad barabe umeju da ubiju i samog sportistu (videti pod Haris Brkić). Mislite da stranci koji dolaze u Beograd ne znaju za te priče? Kad te u Beogradu baraba uzme na zub, moraš biti spreman na sve. 2
Golijat Posted yesterday at 11:37 AM Posted yesterday at 11:37 AM (edited) Jel objavljen snimak sa nadzornih kamera ispred nocnog kluba na kojima se jasno vidi da par momaka pravi sacekusu za kosarkase i zast nije jos uvek? Kome nije u interesu da se snimak objavi? Da li se zataskava kako bi se prikrio Bonga prvenstveno? 🙂 Edited yesterday at 11:43 AM by Golijat 1 2
Papanikolesku Posted yesterday at 11:45 AM Posted yesterday at 11:45 AM 3 minutes ago, Golijat said: Jel objavljen snimak sa nadzornih kamera ispred nocnog kluba na kojima se jasno vidi da par momaka pravi sacekusu za kosarkase i zast nije jos uvek? Kome nije u interesu da se snimak ne objavi? Da li se zataskava kako bi se prikrio Bonga prvenstveno? 🙂 Nisi video snimak kako ih Bonga čeka ispred kluba sa mačetom? To moraš da pogledaš 1 1
MC Thunder 2 Posted yesterday at 12:33 PM Posted yesterday at 12:33 PM On 5/10/2025 at 12:53 PM, Alek The Great said: "neko je Lovernj, neko je Bertans", videcemo ko je Dante?! Uvek mi je ova izjava na pameti i naravno da se prosrao istom. Ali verujem da je to rekao misleci da nece nazad iz NBA.
MC Thunder 2 Posted yesterday at 12:45 PM Posted yesterday at 12:45 PM (edited) 1 hour ago, Golijat said: Da li se zataskava kako bi se prikrio Bonga prvenstveno? 🙂 Podeli, sto se stidljiv pravis kad stidljiv nisi? Edited yesterday at 12:46 PM by MC Thunder 2 1
DameTime Posted yesterday at 12:53 PM Author Posted yesterday at 12:53 PM 1 hour ago, Golijat said: Da li se zataskava kako bi se prikrio Bonga prvenstveno? 🙂 Evo ekskluzivno https://www.instagram.com/reel/DJUBiyjiwQ0/?igsh 1
Alek The Great Posted yesterday at 01:10 PM Posted yesterday at 01:10 PM 1 hour ago, jedibojan said: Ako Zoc aminuje to je gotova stvar. On ce kod nas kad tad. Samo je pitanje procene da li je spreman Mogao bi onda Zoc da aminuje za jos neke igrace, npr. Micic.
jedibojan Posted yesterday at 01:19 PM Posted yesterday at 01:19 PM 8 minutes ago, Alek The Great said: Mogao bi onda Zoc da aminuje za jos neke igrace, npr. Micic. Mogao bi...
Papanikolesku Posted yesterday at 01:20 PM Posted yesterday at 01:20 PM Kad ćeš prihvatiti da će Micić ako dođe u Evropu, biti najplaćeniji igrač Evrolige, tu negde uz Nana? Spominju se neke sulude cifre, pritom, on može da bira gde će. Ako zanemarimo da je bivši igrač Zvezde, i da ako nekim slučajem možemo mi, automatski mogu i oni. Ne znam koliko ti misliš da Partizan ima love, ali sigurno nije platežno u top 5 klubova, a na to dodaj i Dubai i Hapoel.
Recommended Posts