MC Thunder 2 Posted Sunday at 06:00 PM Posted Sunday at 06:00 PM 1 minute ago, DameTime said: Samo za @MC Thunder 2, pozdrav na centru iz kog se vidi veoma hostilna atmosfera među igračima Joke's on you, nisam gledao 😁🥲
realno *w Posted Sunday at 06:23 PM Posted Sunday at 06:23 PM (edited) Ako dobro gledam, Žoc 4 ili 5 izmena u celom drugom poluvremenu. Mislim da to nikad u životu nisam video. Recimo zadnjih 8 minuta nijedna izmena. Neverovatno inaćenje da upravo ovi nesposobnjakovići dobiju ovu utakmicu. Edited Sunday at 06:23 PM by realno *w 1
DameTime Posted Sunday at 06:30 PM Author Posted Sunday at 06:30 PM 4 minutes ago, realno *w said: Ako dobro gledam, Žoc 4 ili 5 izmena u celom drugom poluvremenu. Mislim da to nikad u životu nisam video. Recimo zadnjih 8 minuta nijedna izmena. Neverovatno inaćenje da upravo ovi nesposobnjakovići dobiju ovu utakmicu. Mislim da je samo želeo da odmori one igrače koji su preumorni/vratili se iz povrede. Sterling, T. Jones i Bonga nisu ni bili u 12, Carlik 15 minuta, Davies svega 12 minuta. Kad ako ne protiv Mornara? 1
ScepanScekicSto Posted Sunday at 06:31 PM Posted Sunday at 06:31 PM Ja mislim da ovo znsci da utorak i cetvrtak gledamo postavu carlik,sterling,bonga,dejvis,tajrik jedno 25-30 minuta uz dopunu Lunberg,Vanja i Majk/Poku 1
realno *w Posted Sunday at 06:36 PM Posted Sunday at 06:36 PM 3 minutes ago, DameTime said: Mislim da je samo želeo da odmori one igrače koji su preumorni/vratili se iz povrede. Sterling, T. Jones i Bonga nisu ni bili u 12, Carlik 15 minuta, Davies svega 12 minuta. Ifea i Vanju ne bi ubilo još po 3-4 minuta na parketu, a mi bi lakše ovo dobilo. Inaćenje čisto, nema veze sa nekom logikom. 5 minutes ago, DameTime said: Kad ako ne protiv Mornara? Ne po cenu potencijalnog poraza. Nebitno što je Mornar, ako je utakmica na posed - dva.
DameTime Posted Sunday at 06:39 PM Author Posted Sunday at 06:39 PM Ne slažem se baš. U EL utakmicama se inati, to stoji, ali mislim da je ovo bio čisti load management, da se određeni igrači pripreme za duplo kolo. Iako je Mornar prišao na dva poseda ili jedan, bile su veoma male šanse da dobiju utakmicu. A ako ovi ne mogu da dobiju Mornar, onda jbga. 1
realno *w Posted Sunday at 06:50 PM Posted Sunday at 06:50 PM 7 minutes ago, DameTime said: Ne slažem se baš. U EL utakmicama se inati, to stoji, ali mislim da je ovo bio čisti load management, da se određeni igrači pripreme za duplo kolo. Iako je Mornar prišao na dva poseda ili jedan, bile su veoma male šanse da dobiju utakmicu. A ako ovi ne mogu da dobiju Mornar, onda jbga. Čak da zanemarimo to što Vanju sigurno ne bi umorilo da je igrao 19 umesto 17 minuta, šta je sa Dvejnom? To je igrač koji ovakvoj ekipi može da da 15 poena za četvrtinu. Dejvis, koji nema preveliku minutažu u EL, je igrao 12 minuta. Majk isto bio solidan, a nije među igračima koji su blizu toga da budu preopterećni. Sve u svemu, inaćenje po cenu da se izgubi utakmica i sjebe ABA sezona. Ozbiljan bezobrazluk.
DameTime Posted Sunday at 07:03 PM Author Posted Sunday at 07:03 PM (edited) A jbt, pišeš kao da je Vanja igrao 7 minuta, a ne 17... 😄 Za DWasha se slažem, no on očigledno nema poverenje trenera iz nekog razloga, mada bih ga ja svakako probala na ovu napadački ne toliko potentnu dvanaestorku. Mike je igrao 24 minuta, to je solidna minutaža. Stvarno mislim da nije inaćenje u pitanju, nego ideja da se jedan od ubedljivo najlakših ABA protivnika dobije sa što manjom potrošnjom. Pobeda se piše, makar i na jedan posed protiv Mornara, nije kao da bi ovog nabijanje protivnika stoka razlike bilo šta pokazalo. Edited Sunday at 07:10 PM by DameTime reč
MC Thunder 2 Posted Sunday at 08:02 PM Posted Sunday at 08:02 PM Ono sto nam trenutno moze dati nadu je to sto nema uopste vremena za odmor i pripremu. Kako Žeks spremi ekipu kad ima 7 dana fore, bolje da je i ne sprema.
Stiletto Posted Sunday at 08:37 PM Posted Sunday at 08:37 PM (edited) Gledam statse i vidim bacanja 22/26. Makar nešto pozitivno. Edited Sunday at 08:37 PM by Stiletto
drperce Posted yesterday at 09:03 AM Posted yesterday at 09:03 AM Pomagao kevi da sredi neke police i ormane i nadjem super sacuvane Isla kao klinka stalno, nazalost pobacala silne karte pre 20ak godina, ove slucajno ostale 20 1 3
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 09:10 AM Posted yesterday at 09:10 AM Karte za Zadar i Bosnu skuplje od karata za srpske ekipe. Pametnom dovoljno #njofra #susjedi #laznisrbi 7 1
Marvin Posted yesterday at 10:17 AM Posted yesterday at 10:17 AM Solidan intervju Karlika https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/karlik-otkrio-kako-je-izgledao-dan-posle-efesa-nije-bilo-treninga-obradovic-sazvao-sastanak/508123
Tunis Posted yesterday at 10:25 AM Posted yesterday at 10:25 AM Malo previše paničite, i dalje Partizan drži sve u svojim rukama. Moje predviđanje nakon sledećeg kola, gde favoriti pobeđuju Partizan Albu, Zvezda Virtus, Fener Pariz, Monako ŽalgitisBarsa Bajern, Real Milano, Efes Baskonija - sve kec. 1 Olympiacos 23 8 2 Fenerbahce 21 10 3 Panathinaikos 20 11 4 Monaco 19 12 5 Crvena Zvezda 18 13 6 Barcelona 18 13 7 Anadolu Efes 17 14 8 Paris 17 14 9 Real Madrid 17 14 10 Bayern Munich 17 14 11 Partizan 16 15 12 Armani 16 15 13 Zalgiris 14 17 14 Baskonia 13 18 15 Asvel 11 20 16 Maccabi 10 21 17 Virtus 7 24 18 ALBA 5 26 Sa pobedom protiv Bajerna u sledećem kolu Partizan je na deobi 8-11 mesto, Žalgiris je ispao, i onda atmosfera linča u poslednjem kolu protiv Reala. To je to.
kojihit Posted yesterday at 10:52 AM Posted yesterday at 10:52 AM Mozda sutra budem u Areni so theres that 5
TripleJ Posted yesterday at 11:40 AM Posted yesterday at 11:40 AM (edited) Verujem da se posle onog ponizenje od strane Efesa sad svi pribojavate cak i Albe, ali ja ocekujem da donekle nadoknadimo minus koji je ostao posle Efesa u ukupnom kos kolicniku i pobedu od 20+ razlike uz ponovo razigranog Sterlinga Browna koji ce nam takav trebati do kraja sezone. A onda Minhen. Vidim da oni idu u goste Barsi, tako da i oni putuju. Uz sve to im je Devin Booker i dalje na listi povredjenih. Mislim da imamo sansu. Sta vise, mislim da cemo dobiti naredne 3, ali da gubimo od Reala kod kuce. Sa 18:16 lagano ne ulazimo u play in, osim ako se tu ne potrefe rezultati konkurenata (citaj, da komsiji crkne krava, da Pariz/Bajern dobije max jos jednu i da Milano podbaci). Mi i te 4 ekipe cemo se boriti za osmo, 9. i 10. mesto. Edited yesterday at 12:04 PM by TripleJ
pendulum Posted yesterday at 11:55 AM Posted yesterday at 11:55 AM OK situacija je ozbiljna pa moram i ja da se oglasim iako sam bio okupiran važnijim stvarima. Elem, mislim da sam ja kriv je sam bio skroman kada sam počeo da brojim nakon očajnog starta, pa se nadao da ćemo preokrenuti sezonu i doći do 18 pobeda. Posle sam stidljivo priželjkivao i 19 jer 18 nije izgledalo kao 100% sigurno za plejin ali ne znam da li je viša sila koja to određuje uvažila naknadnu izmenu, a i ja nisam toliko insistirao. On 2/6/2025 at 10:38 AM, pendulum said: Bravo Partizane! Još (bar) 5. Ovo je pre Monaka. U međuvremenu smo dobili i njih i Baskoniju tako da su po toj računici ostale još tri za tih famoznih 18:16 ali bilo bi lepo da se ode i na 19:15 pa da gađamo neko 7. ili 8. mesto. Hvala unapred! 4 2
ScepanScekicSto Posted yesterday at 12:43 PM Posted yesterday at 12:43 PM https://www.instagram.com/p/DHlQzqUookZ/?igsh=MTh1amppcnl0bjhtYg== zeljko posteno 7 1
kendrick duckworth Posted yesterday at 12:57 PM Posted yesterday at 12:57 PM 59 minutes ago, pendulum said: Ovo je pre Monaka. U međuvremenu smo dobili i njih i Baskoniju tako da su po toj računici ostale još tri za tih famoznih 18:16 ali bilo bi lepo da se ode i na 19:15 pa da gađamo neko 7. ili 8. mesto. Jutro sam počeo slušanjem o famoznim krugovima, neverovatno je da uprkos boljim međusobnim sa više ekipa, sve i da dobijemo svih 4 do kraja, vrlo je realno da završimo poslednji ako se isti budu pravili. Pored pobede sutra i u Minhenu, biće vrlo zanimljivo ispratiti mečeve u Madridu i Barseloni. Nije da nam rešava ili završava, ali biće baš zanimljivo. 1
JPM Posted yesterday at 01:32 PM Posted yesterday at 01:32 PM Kakvi naslovi na B92 za vas...ako nekoga zanima nek pogleda, nemam nameru da prenosim to blato ovde. Jebiga, zgazili vas ljudi. Dešava se. Svakome. Poenta je podići se nakon pada, tu se dokazuje da li tim ima muda ili ne. Imate šansu da sve to poništite.
MC Thunder 2 Posted yesterday at 01:45 PM Posted yesterday at 01:45 PM 12 minutes ago, JPM said: Kakvi naslovi na B92 za vas...ako nekoga zanima nek pogleda, nemam nameru da prenosim to blato ovde. Jebiga, zgazili vas ljudi. Dešava se. Svakome. Poenta je podići se nakon pada, tu se dokazuje da li tim ima muda ili ne. Imate šansu da sve to poništite. Mozda u pogledu timske hemije, povratka poverenja u sebe i navijacko poverenje. Ali mislim da nam je tim porazom prakticno oduzeta mogucnost da se borimo za direktan ulazak u plejof.
JPM Posted yesterday at 01:49 PM Posted yesterday at 01:49 PM Na to sam i mislio, imate šansu da se dignete, a to kakav će skor biti na kraju je stvar igara tokom cele sezone. Jebiga, mnoge stvari su zasrane na početku, nije lako izvući se posle lošeg starta. Ja sam to često pisao i na mojoj temi. Za klubove kakvi smo mi jako je važno imati odličan skor u prvom delu sezone. Posle se ovi titani uozbilje i tu nema leba.
ScepanScekicSto Posted yesterday at 01:50 PM Posted yesterday at 01:50 PM 17 minutes ago, JPM said: Kakvi naslovi na B92 za vas...ako nekoga zanima nek pogleda, nemam nameru da prenosim to blato ovde. Jebiga, zgazili vas ljudi. Dešava se. Svakome. Poenta je podići se nakon pada, tu se dokazuje da li tim ima muda ili ne. Imate šansu da sve to poništite. nisam bez razloga izbrisao to govno sa telefona... 6
DameTime Posted yesterday at 02:51 PM Author Posted yesterday at 02:51 PM (edited) 2 hours ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/p/DHlQzqUookZ/?igsh=MTh1amppcnl0bjhtYg== zeljko posteno Kakav gospodin 🖤 On je verovatno najveći kritičar samom sebi 😊 Edited yesterday at 02:52 PM by DameTime 1
Recommended Posts