KK Partizan 2024/25 - Page 323 - Košarka - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čestitke Karliku Jonesu, ali i svom bratu Daltonu Tajriku, verovatno košarkašu sa najnižim IQ u Evropi. Generalno ekipa donosi zabrinjavajuće idiotske odluke kad se lomi, po 100x ove sezone, što je žalosno. 

Majk, dobro nam došao nakon 6 meseci.

Efes je utakmica sezone. Poraz znači laku noć. 

Posted
Just now, Papanikolesku said:

Čestitke Karliku Jonesu, ali i svom bratu Daltonu Tajriku, verovatno košarkašu sa najnižim IQ u Evropi. Generalno ekipa donosi zabrinjavajuće idiotske odluke kad se lomi, po 100x ove sezone, što je žalosno. 

brate... ajde iskuliraj...

treba li da vrtim postove unazad pre samo 3-4 meseca?

svih ovih godina smo dobijali Barselonu tamo pa sad odjednom pakao sto smo izgubili

pisao sam, masovna je bila histeroja kako mi ovo dobijamo i slicno, mogli smo, donosili glupe odluke, al isto tako ova ekipa je pobedjivala i gubila...

od mene podrska momcima...

• Like 1
Posted

Karlik kad god je gusto i kad je pod pritiskom tj neka ocekivanja trokira.

Dobar igrac al vidi se da jos vuce taj g ligaski stav.

Naravno kad je u elementu milina ga je gledati i za razliku od bekova mog tima moze da resi utakmicu.

Al frustrirajuce je sigurno gledati kada dodje neka ocekivanja da podbaci.

No protiv Efesa ce izdominirati jer ce mu odgovarati nedostatak fizikalnijih bekova.

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

svih ovih godina smo dobijali Barselonu tamo pa sad odjednom pakao sto smo izgubili

pisao sam, masovna je bila histeroja kako mi ovo dobijamo i slicno, mogli smo, donosili glupe odluke, al isto tako ova ekipa je pobedjivala i gubila...

Izdvoj jednu stvar koja je pogrešna iz mog upisa. 

Posted

Ipak nismo ta ekipa. Imali smo situaciju na izvolte i prosuli kao najgori pocetnici.

Plej in je maksimum ove ekipe.

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Problem je samo Scepane, sto je ova Barselona ripe for the taking sto bi se reklo...Svakako vas je 2Q ubila.Tu ste usli u kanal za koji na kraju niste uspeli da se izvucete.

Sad izgleda kao lako je biti general posle bitke al ovde je falilo par malo boljeg decision making i mozda ste mogli da uzmete/ukradete utakmicu pored svega.

Posted

Ali kakvo nam je govno bilo kapiten. 

Svaka cast kosarka, trpali su nas bivsi cesto ali ovako se niko nije kurcinjao, a isto je radio i u Bg. 

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Mnogo mračite, izvlačite zaključke u crnim trenucima, ignorišući dobre na nivou sezone. 

Utakmica za popizd i udaranje čelom o astal, ali ne pobeđuje narativ i poklapanje na tabeli nego milion stvari od kojih smo večeras podbacili u nekim ključnim. 

Biće bolje, niko se ne razboljeva namerno niti maši tricu. Ostalo možemo i popravićemo. 

• Like 1
Posted

Moglo je da se dobije, ali za tako nešto je potrebno da Frenk i Dvejn nesto odigraju i pogode, mislim da su oni solidan promasaj i ne bih voleo da ih gledam u nasem dresu sledece sezone.. utisak sezone je pretrpana bekovska linija a suplja unutrasnja.. steta sto ni jednu jedinu utakmicu nisumo bili kompletni, verovatno je da bi imali 1/2 pobede vise..

Bas su falili Lundberg i Bonga veceras. Ukoliko se dobije Efes niko se nece sećati ove utakmice sa Barsom. Apsolutno ništa nije izgubljeno, šteta za poraz jer bi se pobedom umešati u borbu za 4 mesto.

Posted
4 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Mi smo u jako losoj situaciji sada. Bas nam je trebala pobeds na nekom od ova dva gostovanja. Ceka nas pakao pritiska na svakom narednom mecu. Svakom.

Ako vec igrate protiv direktnih rivala, dobra stvar vam je sto igrate obe kuci.

Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Problem je samo Scepane, sto je ova Barselona ripe for the taking sto bi se reklo...Svakako vas je 2Q ubila.Tu ste usli u kanal za koji na kraju niste uspeli da se izvucete.

Sad izgleda kao lako je biti general posle bitke al ovde je falilo par malo boljeg decision making i mozda ste mogli da uzmete/ukradete utakmicu pored svega.

Aj da vidimo koja bi se ekipa vratila iz tog kanala, ili da vidimo kako bi prezivela 13 trojki u 3/4...

necu da pljujem igrace koji su dali maximum, do pre 6-7 meseci niko se nije poznavao, itd itd

carlik da je mega giga igrac, sigurno ne bi igrao u KKP

• Like 1
Posted
5 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Mi smo u jako losoj situaciji sada. Bas nam je trebala pobeds na nekom od ova dva gostovanja. Ceka nas pakao pritiska na svakom narednom mecu. Svakom.

Jeste sigurno poraz od OLi i Barse u gostima nas ukanalio i da smo veceras dobili svaka sledeća bi bila bez pritiska.. jesi se iskenjao sad žestoko 

Posted
11 minutes ago, Papanikolesku said:

Nista nije pogresno, samo je nacin pisanja problem, pljuju se igraci bez posebnog razloga

• Like 1
Posted

Rekao sam vec, Karlik nije taj. Nije neko na koga ces svaliti ekipu i reci povedi ih u boj, fantastican plej, ali nije lider i kad bas treba stuca. Ni Sterling nije taj, Sterling je sutercina, ali je lik iz drugog plana, koji ce se hraniti kada neko drugi odvuce paznju. Ife je trebao da bude taj, ali iz nekog razloga ne ide ni to, Wash je trebao da bude to, ali on je tek enigma. 

Ovaj poraz je upisan odavno, ali nije moralo tako da bude. Imali smo ih, bolju smo kosarku igrali, osim u zutim minutima koji krenu svaki put kad se digne tenzija. Onda pocnemo da se ponasamo kao gomila neartikulisanih indijanca. Isto se desi svaki derbi, isto se desi svaka utakmica gde neko pocne da nas cacka. Sami sebe nabijamo licne, tehnice, glupe greske, promasena zakucavanja, zicere...

Isto tako Partizan je bacanja sutirao celih 27 posto. Promasili smo 8, a izgubili sedam razlike. Barsa je promasila jedno od 13, pogodili 9 vise od nas, a pobedili pomenutih 7. 

Sada idu utakmice gde ne sme da se gubi. Sto bi svakako bio slucaj i da smo dobili veceras. 

• Like 2
Posted

Sve sam vise ubedjen da ce ovde od 4. do 12. mesta ekipe deliti 1 pobeda. Nadam se da cemo biti u ovoj prvoj grupi sa 19 pobeda, gde eventualno smemo izgubiti samo u Kaunasu. Vec zamisljam to poslednje kolo pred koje smo mi i Real u egalu. Bice svasta na toj utakmici.

Moraju se dobiti naredne 3 ako mislimo u PO.

Posted

Jako je tesko gledati utakmice protiv Barselone/Reala. 

Zao mi je sto ova grupa ne moze da se obuzda i nastavi da igra dobru kosarku kada ih druga ekipa uvede u nervozu, ali nadam se da ce uspeti da promene to.

Drago mi je sto Panter nije u Partizanu (nema veze sa njegovim dzukackim ponasanjem veceras).

Bice mi jako drago kad Dejvis ode iz Partizana.

Ajde da se dobiju sve u martu pa polako.

• Like 2
Posted

Napišete pre utakmice "gubimo sigurno", izgubi se utakmica i onda "esam reko da nemamo šanse".

Isto tako mi nije jasno ovo napušavanje KP jer se takmiči, želi da njegov sadašnji tim pobedi i to jasno pokazuje. Big deal. Mnogo veći problem je što je to destabilizovalo igrače, niko mu nije ušao u dres, da ga malo gurne, hendčekuje (znamo kako reaguje na kontakt)... U drugom poluvremenu je već sam nestao, što mu takođe nije strano.

Na kraju se svede na par loših odluka igrača na terenu i to je to. 

Posted
14 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Nista nije pogresno, samo je nacin pisanja problem, pljuju se igraci bez posebnog razloga

Ja Tajrika i njegovu neartikulisanost ne mogu da svarim na nivou sezone. Aktiviraj neku vijugu druže, ne mora sve na silu. Karlik je večeras lično ukanalio ekipu, i kumovao porazu. Od najboljeg igrača očekuješ smirenost, rezonske stvari, a ne srljanje. Kada ga već trpimo i krpimo defanzivno, moraš da isporučuješ u napadu i budeš racionalan. Lider ekipe, kao muva bez glave večeras. 

Koliko utakmica smo izgubili jer nisu u stanju da u završnici izvedu aut ispod koša/sa strane? Opet večeras, i opet u završnici. To se na ovom nivou košarke ne prašta. 

Reći sve ovo nije pljuvanje. 

Posted
1 minute ago, Papanikolesku said:

Ja Tajrika i njegovu neartikulisanost ne mogu da svarim na nivou sezone. Aktiviraj neku vijugu druže, ne mora sve na silu. Karlik je večeras lično ukanalio ekipu, i kumovao porazu. Od najboljeg igrača očekuješ smirenost, rezonske stvari, a ne srljanje. Kada ga već trpimo i krpimo defanzivno, moraš da isporučuješ u napadu i budeš racionalan. Lider ekipe, kao muva bez glave večeras. 

Koliko utakmica smo izgubili jer nisu u stanju da u završnici izvedu aut ispod koša/sa strane? Opet večeras, i opet u završnici. To se na ovom nivou košarke ne prašta. 

Reći sve ovo nije pljuvanje. 

a reci da je najnizi IQ u evropi je hvaljenje?

bzvz rasprava, svako ima svoje misljenje

ekipa je pokazala svasta veceras, i lose i dobro, i necu da ih pljujem...

efes ce biti pretezak, mnogo su zajebani, i bice bas tesko da dobijemo tu utakmicu...

Posted
15 minutes ago, fedor said:

Rekao sam vec, Karlik nije taj. Nije neko na koga ces svaliti ekipu i reci povedi ih u boj, fantastican plej, ali nije lider i kad bas treba stuca. 

Ko je taj na nivou ovogodišnje EL?

Ako kažeš Slukas, decenijski igrač koji ipak igra manje-više kad mora nešto poput toga da radi. 

16 minutes ago, fedor said:

Ni Sterling nije taj, Sterling je sutercina, ali je lik iz drugog plana, koji ce se hraniti kada neko drugi odvuce paznju. vise od nas, a pobedili pomenutih   

Kako bre nije čovek koji nas je svojeručno izvukao do situacije da razmišljamo o 4. mestu?!

17 minutes ago, fedor said:

Ife je trebao da bude taj, ali iz nekog razloga ne ide ni to, Wash je trebao da bude to, ali on je tek enigma. 

Nije, Ifče je prototip filler beka, tačno smo znali i donekle dobili ono što je on. Ne znam ko je realan očekivao da na nivou sezone radi ono što je radio u dve utakmice protiv nas prošle sezone. 

Karlik i Sterling su poslednji igrači za koje može da se baci ovakav tejk. I to su nas baš u "him" maniru vukli. 

Posted
7 minutes ago, ScepanScekicSto said:

a reci da je najnizi IQ u evropi je hvaljenje?

Nije hvaljenje, ali nisam ni hteo da ga hvalim 😄

Ako pogledaš objektivno, doći ćeš i ti do sličnog zaključka, da momak nije baš najbistriji. Zar ne? 

Posted

Željko stalno priča o tome kako ima povjerenja u svoje igrače i kako na tome grade sve. I očigledno to nije prazna priča. Ja sam vrlo malo povjerenja imao u to da će Sterling dugo da izdrži sa dvije lične kada je krenuo 2. četvrtinu, ili da će onoliko protagonizma Dejvisa da bude produktivno, ali isto tako i Majk od koga su manje više svi digli ruke u potencijalno prekretnici sezone igra i svoj najbolji meč u sezoni. Nekad bude uzvraćeno, nekad ne, ali sa tim odlukama mora da se živi.

Takođe, u utakmici gdje smo bez Lundberga ostali neposredno pred početak, a Sterling i Wash bili u potpunom samoubilačkom režimu, nije mi nekako fer sve svaliti na Karlika. Gulio je 36 minuta košarke u kojoj je većinom bila puštena ozbiljna tuča, posebno domaćinu u određenim periodima meča. Neki šutevi su iscureli, neke odluke su bile loše, i takav se dogegao do 14+9 partije. Bacanja su ozbiljan fluke i stvarno se ne viđa često 1od5 igrača koji je maltene na 90%, ali sve ostalo ne mogu nešto pretjerano da zamjerim u ovoj ulozi i sa svim karakteristikama koje su nam sad već dobro poznate.

Nudila se Barsa, zato i ostaje ovako gorak utisak. Isto tako nas je na momente bombardovala brutalno gdje bi i mnogo jači timovi razmišljali već o narednom meču. Nismo imali pameti/hrabrosti da ovo uzmemo i da vjerovatno sebe dovedemo u situaciju iznad svih očekivanja. Ovako, ostajemo otprilike tu gdje nam je i mjesto. Imamo svoje šanse i dalje, nadam se da ćemo ih iskoristiti. Nemojmo zaboraviti da smo igrali meč bez praktično dva igrača iz prve petorke.

• Like 5