MC Thunder 2 Posted Sunday at 01:34 PM Share Posted Sunday at 01:34 PM Ja gledao na el tv, komentator amer istakao sve kradje u korist njih i bio je vidno radostan nasim preokretom...kada je karlik ubo za 63:62, rekao "i love this game" 😁 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted Sunday at 02:23 PM Share Posted Sunday at 02:23 PM 2 hours ago, Aman said: Krajnje je vreme da Nilikina u duelu sa Vokerom opravda renome elitnog defanzivca. To i odbrana njihovog suta za 3 su ključ pobede. Vanja i on naizmenično, kao i Nana 2 dana kasnije. 2 hours ago, MC Thunder 2 said: Nece niko doci na pleju. Valjda poznajes Zeljla do sada. Ako je odlucio da bekove priuči u plejeve, to ce gurati po cenu cene. Gleda se navodno G liga, a i slucaj Beverli, naravno taj igrac ako dolazi to bi bilo u slucaju odlaska Dvejna za koga nemam mnogo poverenja da moze defanzivno biti na solidnom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Sunday at 03:19 PM Share Posted Sunday at 03:19 PM 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Sunday at 05:56 PM Share Posted Sunday at 05:56 PM 6 hours ago, DameTime said: Došla sam do ekskluzivne informacije koji govor će Željko održati igračima pred duplo kolo: Hide contents Grobari! Nebo mi obećava pobedu. Ne nama, no Zelenima se valja bojati. Pogledajte na košarkaško polje, tamo nema mesta za kukavice. Svi do jednoga ćemo izginuti ako ne pobedimo! Šta nam može pouzdanije obezbediti pobedu, do takav zavet; šta li od takvog zaveta može čvršće usaditi u nama veru da nas nebo zaštićuje?! Grobari! EL lopovi Bogovi nas postaviše između pobede i smrti! Ovo je ipak prava verzija: Spoiler Gravediggers! Heaven promises me victory. Not us, but the Greens are to be feared. Look at the basketball court, there is no place for cowards there. We will all perish if we do not win! What can more surely assure us of victory than such a vow; what more firmly than such a vow can instill in us the faith that heaven protects us?! Gravediggers! The gods have placed us between victory and death! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Sunday at 07:29 PM Share Posted Sunday at 07:29 PM 4 hours ago, Charles De Ketelaere said: Moram priznati da postajem veliki fan ovog 💎 presinga. Pogotovo kad su Frenk i Bonga na terenu, imam osjećaj da je protivnik uvijek na ivici izgubljene i da im baš ozbiljno poremetimo postavljanje napada. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Sunday at 08:31 PM Share Posted Sunday at 08:31 PM Quote “Dobio sam dve večere i fantastičnu bocu vina, jer sam se sa mojim igračima i pomoćnicima kladio ko će dobiti derbi. Bilo je samo pitanje vremena, da tim oseti da može. Znao sam da će u jednom trenutku Partizan početi da igra vrhunski i da dobija velike utakmice. Po meni u Partizanu najvažniji čovek je trener. Uvek imam specifičan pogled ka crno-belima, uvek će biti moj klub. I znam da nema niko bolji od Željka za taj klub. Imali su težak period i teške poraze, ali sam odmah video da se tamo nešto konstruiše, gradi. Trebalo je samo da dodje do jedne velike utakmice i da to počne da ide svojim tokom. Zvezda je u tom trenutku igrala fantastično i svi su mislili ‘Evo, biće to jedan dobar zalogaj’. Bila je domaćin, igrala fantastično, imala sve – veliki roster, iskustvo, domaće igrače koji su igrali milijardu derbija. Svi, cela Evropa, pazi i moja svlačionica, nema ko tako nije mislio. I samo sam rekao ‘OK, ti ćeš večeru, ti ćeš važnu bocu vina, ti ćeš drugu večeru’. I svi pali. Lagano. I sad nemam mesta gde da stavim vino.” Hoće Trinki da nas omekša pred okršaj u utorak 🙂 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Sunday at 09:09 PM Share Posted Sunday at 09:09 PM Ćaćapetru pustio ruku... https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/problemi-pred-partizan-nan-hospitalizovan-papapetru-kaznjen/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Sunday at 09:26 PM Share Posted Sunday at 09:26 PM 15 minutes ago, Stiletto said: Ćaćapetru pustio ruku... https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/problemi-pred-partizan-nan-hospitalizovan-papapetru-kaznjen/ Ne verujem da je baš to, ali za ono što je radio u poslednje dve tri utakmice Nunn je zaslužio batine. Mrzi me sad da sečem i tražim ali ako nekog baš interesuje neka pogleda poslednju četvrtinu vs Monaco, ne sećam se da sam skoro takav bol u preponama video kod jednog igrača, kakav crni sprint u odbranu, vrv je bio petak a petkom ne može... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 09:38 PM Share Posted Sunday at 09:38 PM 11 minutes ago, Dzep said: Ne verujem da je baš to, ali za ono što je radio u poslednje dve tri utakmice Nunn je zaslužio batine. Mrzi me sad da sečem i tražim ali ako nekog baš interesuje neka pogleda poslednju četvrtinu vs Monaco, ne sećam se da sam skoro takav bol u preponama video kod jednog igrača, kakav crni sprint u odbranu, vrv je bio petak a petkom ne može... Al će zato četvrtkom da može 😄 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Monday at 09:53 AM Share Posted Monday at 09:53 AM Zvezda nam ulazi u zamisljeno pojacanje :(https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/dzon-braun-pred-potpisom-za-zvezdu/498411 Nema veze, ionako je krs igrac :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 09:55 AM Share Posted Monday at 09:55 AM 1 minute ago, Marvin said: Zvezda nam ulazi u zamisljeno pojacanje 😞https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/dzon-braun-pred-potpisom-za-zvezdu/498411 Nema veze, ionako je krs igrac 😄 Da ga vi potpisujete sad ne bi mogao da dišeš na ovoj temi od čestitki mojih Cigana. Ovako je krš, što se može videti na našoj temi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Monday at 10:02 AM Share Posted Monday at 10:02 AM 5 minutes ago, JPM said: Da ga vi potpisujete sad ne bi mogao da dišeš na ovoj temi od čestitki mojih Cigana. upisa o gušenju Pokuševskog i Balše, obaveznog top8 i Žocu koji ide na siguricu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Monday at 10:02 AM Share Posted Monday at 10:02 AM LM, Cemu rasravljati o nebitnim sitnicama u civotu nakon sastanka 2 Evropska sampiona? Split (Jugoplastika, POP84....) je sa 3 titule ES protivnik za respektovanje uvek - ma koliko bili slabi sada. Susret sa njima je uvek praznik kosarke i valjalo bi odrzati susret "ondasnjih ekipa" , deca bi bila Kada bi videla sta vi "starci" znaju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 10:07 AM Share Posted Monday at 10:07 AM 4 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Pa i to, u pravu si. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Monday at 10:12 AM Share Posted Monday at 10:12 AM Da se razumemo oko ondasnje ekipe Jugoplastike - za njih da igraju: Zroran Savic, Dusko Ivanovic, Kukoc, Perasovic..... a za nas ZOC, Grbovic, Danilovic, Djordjevic, S.Koprivica, Nakic stariji, Koprivica stariji... Jebo EL, EC, FIBA... - to bi bio mec za istoriju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Monday at 10:49 AM Share Posted Monday at 10:49 AM 53 minutes ago, JPM said: Da ga vi potpisujete sad ne bi mogao da dišeš na ovoj temi od čestitki mojih Cigana. Ovako je krš, što se može videti na našoj temi. pa jedina je razlika sto bi kod nas nasao neku logiku da dolazi tj da nam treba, to kod vas je vidim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 10:55 AM Share Posted Monday at 10:55 AM 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: pa jedina je razlika sto bi kod nas nasao neku logiku da dolazi tj da nam treba, to kod vas je vidim Kako ne vidiš? Ne kažem da vama ne bi legao, nisam se bavio time, ali igrač tog tipa i renomea, elitni defanzivac koji preuzima i bekove, to svakome treba. Drugo je to što mi imamo i još nekoliko potpuno beskorisnih igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Monday at 11:00 AM Share Posted Monday at 11:00 AM 47 minutes ago, Kronostime said: Da se razumemo oko ondasnje ekipe Jugoplastike - za njih da igraju: Zroran Savic, Dusko Ivanovic, Kukoc, Perasovic..... a za nas ZOC, Grbovic, Danilovic, Djordjevic, S.Koprivica, Nakic stariji, Koprivica stariji... Jebo EL, EC, FIBA... - to bi bio mec za istoriju! Jedino da ih vratiš u mladost na par sati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Monday at 11:10 AM Share Posted Monday at 11:10 AM 14 minutes ago, JPM said: Kako ne vidiš? Ne kažem da vama ne bi legao, nisam se bavio time, ali igrač tog tipa i renomea, elitni defanzivac koji preuzima i bekove, to svakome treba. Drugo je to što mi imamo i još nekoliko potpuno beskorisnih igrača. pa govorim sa stanovista rostera... dajte onda da trpamo do 30 igraca u rosteru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 11:14 AM Share Posted Monday at 11:14 AM 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: pa govorim sa stanovista rostera... dajte onda da trpamo do 30 igraca u rosteru Pa vidiš da se niko ne sekira za to valjda. Ali da ne gušimo temu. Nije ni bitno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Monday at 11:39 AM Share Posted Monday at 11:39 AM 32 minutes ago, Barkley#34 said: Jedino da ih vratiš u mladost na par sati. Eh, taj turnir "Jadranskih prvaka EL" sa ondasnjim akterima bi gomilu odavde vratio u mladost... Zamisli psovanje Slavise Oca na Balsu na live temi svetog kluba? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Monday at 12:29 PM Share Posted Monday at 12:29 PM Dobijamo Žalgiris. Baš jedan lagan osećaj imam za sutra. Nemojte me pitati kako sam znao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted Monday at 12:56 PM Share Posted Monday at 12:56 PM 26 minutes ago, Papanikolesku said: Dobijamo Po guzici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted Monday at 01:32 PM Share Posted Monday at 01:32 PM Sutra dolaze Trinki& Smajli i treba ih ispoštovati. Jako bitna utakmica i čini mi se teza od one protiv PAO koja sledi. Ekipa mora da ima intenzitet odbrane što duže periode jer može se desiti da oni dođu u dobrom raspoloženju a onda su zajebani. Bilo bi dobro ako bi smo nivo i učestalost oscilacija u igri doveli na bolji nivo nego u dosadašnjem dijelu sezone. To bi bilo dobro za rezultat a i pokazatelj da nastavljamo da se krećemo u dobrom pravcu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Monday at 01:55 PM Share Posted Monday at 01:55 PM 56 minutes ago, jedibojan said: Po guzici Sutra, nešto iza 23h očekujem da me quote-uješ sa; kako si znao, šta će biti protiv Panate? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts