Barkley#34 Posted September 8 Share Posted September 8 12 minutes ago, Son_of_a_gun said: Subjektivni osjećaj do sad 150+ slobodnih bacanja. Subjektivni osećaj da će početi EL pre nego što se završi ova utakmica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 8 Share Posted September 8 Ok. Malo odbrane i kontrole skoka posle poluvremena i odosmo na 24. Dal sudije znaju da se sutra radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 8 Share Posted September 8 Kako lopta kruži, pišnuh u gaće od sreće. Ko beše igrao za nas prošle sezone? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 8 Share Posted September 8 Kako Sterling sipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 8 Share Posted September 8 Kako Aleksej nesipa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 8 Share Posted September 8 Svi pokazuju nesto, neke znake, cak i duo Lakic/Nakic, samo Poku nista.. kao da zivota nema u njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 8 Author Share Posted September 8 Eurokup ekipa, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted September 8 Share Posted September 8 Iffe 😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted September 8 Share Posted September 8 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Eurokup ekipa, a? Jeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 8 Share Posted September 8 Vise zalaganja i odgovornosti na ovoj tekmi nago na 60% proslogodisnjih. Pogotovo u ABA 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 8 Share Posted September 8 Puko strim, dovoljno sam video. Pravićemo Kaminskog i Jaramaza od blata. Ovo poštovanje kretnji i trčanje kontri je retro košarka, nama treba ono kad Panter i Aleksa drkaju loptu 20 sekudni 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted September 8 Share Posted September 8 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Svi pokazuju nesto, neke znake, cak i duo Lakic/Nakic, samo Poku nista.. kao da zivota nema u njemu A nije bas tako brate, juce sam ga jako hejtovao, ali danas je odigrao pristojnije, bio je odlican za protok lopte u napadu, i apsolutno sve vidi, malo vise samopouzdanja da neke suteve ne preskace i u napadu moze biti solidne koristi. U odbrani je krater. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 8 Share Posted September 8 3 minutes ago, Coz29 said: A nije bas tako brate, juce sam ga jako hejtovao, ali danas je odigrao pristojnije, bio je odlican za protok lopte u napadu, i apsolutno sve vidi, malo vise samopouzdanja da neke suteve ne preskace i u napadu moze biti solidne koristi. U odbrani je krater. mozda, ne znam, ali ima problem definitivno… mozemo ga cekati donekle, ali ako ekipa krene da se podize, a on ne prati tek ce onda biti problem ova ekipa moze mnogo, a mi igramo bez cetvorke prakticno… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted September 8 Share Posted September 8 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: mozda, ne znam, ali ima problem definitivno… mozemo ga cekati donekle, ali ako ekipa krene da se podize, a on ne prati tek ce onda biti problem ova ekipa moze mnogo, a mi igramo bez cetvorke prakticno… Ne treba ove sezone imati prevelika ocekivanja, nije realno da u prvoj sezoni napravimo neki ogroman timski rezultat. Sledece godine ce biti vec druga prica. Meni je Poku igrac tanana milena, ne znam ni sta da ocekujem od njega, Tristan mi je delovao kao monstrum u odnosu na njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 8 Share Posted September 8 6 minutes ago, Coz29 said: Ne treba ove sezone imati prevelika ocekivanja, nije realno da u prvoj sezoni napravimo neki ogroman timski rezultat. Sledece godine ce biti vec druga prica. Meni je Poku igrac tanana milena, ne znam ni sta da ocekujem od njega, Tristan mi je delovao kao monstrum u odnosu na njega. Ocekivanja su zajebana stvar, u ovom momentu niko ne zna koliko ova ekipa moze tj ne moze. meni licno se svidja kako du momci odabrani, u glavi su fajteri, talenta ima pa sa vidimo… i upravo mi tu Poku ne lezi… ja licno ne volim takve osobe Da vidimo prvo Majka, da jednu utakmicu odigramo sa pravom cetvorkom… a onda da vidimo ooga cemo dovesti jos na tu poziciju…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 13 Share Posted September 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted September 13 Share Posted September 13 Dajte link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted September 13 Share Posted September 13 Ajdeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 13 Author Share Posted September 13 U BiH govnari sa Arene pustili umjesto naše utakmice VTB kup. Sad na dva kanala ide Zenit - Uniks a mi da pušimo k****. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted September 13 Share Posted September 13 kakav ton sa utakmice, bukvalno ga nema, sprdnja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 13 Author Share Posted September 13 (edited) Dajte link braćo 😭 Edit: Nema veze evo smilovaše se pacovi. 🤬 Edited September 13 by Son_of_a_gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 13 Share Posted September 13 4 minutes ago, SamoFlacko said: kakav ton sa utakmice, bukvalno ga nema, sprdnja Za svaki slucaj mamu im jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 13 Share Posted September 13 Super izgleda ovo na sajmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 13 Share Posted September 13 https://sportshub.stream/event/раrtіzаn_аеk_226412634/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
boki1st Posted September 13 Share Posted September 13 9 minutes ago, Son_of_a_gun said: U BiH govnari sa Arene pustili umjesto naše utakmice VTB kup. Sad na dva kanala ide Zenit - Uniks a mi da pušimo k****. Evo sad su pustili na Areni 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts