Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Posao ljudi koji organizuju meč jeste da vode računa ko ulazi i šta ima kod sebe, ja osim kod nas nigde nisam video da publika kod sebe ima tupe predmete i staklene predmete i gleda meč najnormalnije i baca na sudije i igrače kada god hoće, zato su Zvezda i Partizana dva tima sa najvećim kaznama u evroligi, jer smo nesposobni da kontrolišemo i obezbedimo meč..

Kakve veze imaju skandiranja sa tupim i staklenim predmetima?

Posted
6 minutes ago, nbg88nbg said:

...da mu se vredja zena..koja je svojim ponasanjem na utakmicama prema partizanu pokazala zasto se to i radi

Mizoginiju treba iskorenjivati na svakom koraku i ona ne treba da bude uperena ni prema jednoj ženi.

• Like 2
Posted

Lik oce da se otruje sto Zvezda nije prošla Spartak, a sad ga muči sto klinci tovare pantere, pa dosao da objasni kako nismo civilizovani i da smo mi navijači stoka.

• Like 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Mizoginiju treba iskorenjivati na svakom koraku i ona ne treba da bude uperena ni prema jednoj ženi.

A plus se ne sećam kada je ona u životu vredjala Partizan i sve navijače Partizana, mada ništa me ne može iznenaditi, ako su mogli da vredjaju tek rodjenu bebu Nedovića i jako jako malu ćerkicu Miloša Teodosića, onda mi ovo za Vesnu nije čudno, dotle ide ljudski bolestan mozak..

Sve te divljake bih zauvek izbacio sa sportskim dešavanja,  pevaj navijačke pesme voli svoj klub, šta te boli uvo za tudji klub i za Zvezdu i Čovića, to rade mali ljudi i stine duše, treba voleti samo svoj tim i pevati NAVIJAČKE pesme, a ne mizogene i komplesaške ,,pesmice..

Posted
1 minute ago, Zvezdaš96 said:

A plus se ne sećam kada je ona u životu vredjala Partizan i sve navijače Partizana, mada ništa me ne može iznenaditi, ako su mogli da vredjaju tek rodjenu bebu Nedovića i jako jako malu ćerkicu Miloša Teodosića, onda mi ovo za Vesnu nije čudno, dotle ide ljudski bolestan mozak..

Sve te divljake bih zauvek izbacio sa sportskim dešavanja,  pevaj navijačke pesme voli svoj klub, šta te boli uvo za tudji klub i za Zvezdu i Čovića, to rade mali ljudi i stine duše, treba voleti samo svoj tim i pevati NAVIJAČKE pesme, a ne mizogene i komplesaške ,,pesmice..

Slažem se. Ali jel možeš malo da prikočiš brt?

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Coz29 said:

Lik oce da se otruje sto Zvezda nije prošla Spartak, a sad ga muči sto klinci tovare pantere, pa dosao da objasni kako nismo civilizovani i da smo mi navijači stoka.

*Hoće

Ti si se jedini prepoznao pod ,,stoka" , stoka nisu normalni navijači, pravi navijači su cool i ok, stoka su ,,navijači" nešto poput Belivuka i ekipe to u ,,navijači", a ja sam NAVIJAČ sa velikim N 😉

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Zvezdaš96 said:

*Hoće

Ti si se jedini prepoznao pod ,,stoka" , stoka nisu normalni navijači, pravi navijači su cool i ok, stoka su ,,navijači" nešto poput Belivuka i ekipe to u ,,navijači", a ja sam NAVIJAČ sa velikim N 😉

Tebe bas jako zabolelo ovo u KlS

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Zvezdaš96 said:

*Hoće

Inače pravi navijač bi pohvalio vcrs ove klince, mladost, budućnost, borbu, želju..

A ti si došao da prosipas pamet ovde, jer nisi navijac nego luzer

• WOW 1