Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Washingtonov stav mi je jako problematican. Sutne, promasi i onda ostane da cupka ili bleji u mestu, jos 2-3s, te konstantno imaju visak samo od sebe, nakon njegovih promasaja. Ovo su neke nedopustive stvari, cak i za poluobavezno takmicenje.

P.S. Neozbiljan igrac, zaista ga ne bih zadrzao za sledecu sezonu.

Edited by Xpert
  • Like 1
Posted

Covek nije video kako Partizan moze da pobedi Zvezdu u KLS, a sad mu nije jasno kako Mitar ne moze da ubaci 15 poena ili Lakic da ima tripl dabl.

Zbir indeksnih poena svih košarkaša koji su danas ušli na parket manji je od 100 na svih 34 kola EL, toliko o njihovoj važnosti za tim.

Posted
1 minute ago, Coz29 said:

Covek nije video kako Partizan moze da pobedi Zvezdu u KLS, a sad mu nije jasno kako Mitar ne moze da ubaci 15 poena ili Lakic da ima tripl dabl.

Zbir indeksnih poena svih košarkaša koji su danas ušli na parket manji je od 100 na svih 34 kola EL, toliko o njihovoj važnosti za tim.

Pa to sam napisao pre početka KLS, jer nisam znao da ne igra pola tima, da sam znao da će Zvezda igrati bez plejmejkera, logično da ne bih prognozirao ni da prolazimo Spartak, jer kada je igrao Kodi, mi smo ih dobili u gostima i on dao 30 poena i imao maltene mozda i dabl-dabl, druga je priča kad ti igra Bolomboj, Kodi, Deda, a drugo kada ih nemaš, to je 50% ako ne i 60% slabiji tim..

Košarka bez plejmejkera i bez ljudskog centra je nemoguća..

Posted
3 minutes ago, fedor said:

kad ne postavis neki imperativ pred igrace tesko i oni mogu ozbiljnije da se postave tako da.

Znaš kako, i nepostavljanje imperativa i neprepoznavanje svoje pozicije pored ili na terenu, kao i značaja kluba je sramota za sve koji su uključeni u ovu blamažu. 

Šta je Bošnjaković povredio kada ne može da dobaci sa bacanja?

Posted (edited)
42 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Zakucao sada da se iskupii

Ovde se piše da je ovo peta postava, a ladno i Pokuševski, Wasington, Majk pa i Lakic i malo Balša imali minute ne u aba ligi, nego cak i u evroligi. Ovde prakticno fali samo 4 bitna igrača i jedan polubitan, znači ista situacija kao sa Zvezdom gde nemaš Bolomboja, Mekintajera, Tea, Dedu i u aba ligi ni Kalinic nije igrao i pred kraj Mitrovic, to su sve igraci ili iz prve ili iz druge petorke..

Brate, znam da te boli što ste ispali, ali ono časti se nekim cipelama, biće ti lakše.

Jok, ovo je druga postava Partizana.

Edited by DameTime
  • Ha-ha 2
Posted
8 minutes ago, Coz29 said:

Covek je ulozio kucu da ce Zvezda da osvoji kls, razumimo ga. 

Posted
5 minutes ago, Barkley#34 said:

Znaš kako, i nepostavljanje imperativa i neprepoznavanje svoje pozicije pored ili na terenu, kao i značaja kluba je sramota za sve koji su uključeni u ovu blamažu. 

Šta je Bošnjaković povredio kada ne može da dobaci sa bacanja?

Decko ima problem sa sutom ,morace da radi na tome u medusezoni

Posted
16 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Ne može biti peta postava Partizana, jer Partizan ima 14 igrača, znači može biti ili druga ili treća postava, jer peta postava znači da igraju 21. 22 23. 24. i 25.igrač Partizana...

Partizan ima 15 igraca koji su igrali EL, sa 15 igraca mozes da napravis tacno 3003 razlicite petorke tj postave. 

4 minutes ago, Barkley#34 said:

Sve to ima smisla, ali ako trener kaze nadam se da nikad necu voditi ekipu u ovakvoj ligi, drugi trener prica promilima, ako se negde nagovestava da je najbolje ispasti sto ranije ovde, ako pri tom nemas ni jednog nosioca na parketu, psihicki je nemoguce biti "tu". 

• Like 1
Posted
13 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Pa to sam napisao pre početka KLS, jer nisam znao da ne igra pola tima, da sam znao da će Zvezda igrati bez plejmejkera, logično da ne bih prognozirao ni da prolazimo Spartak, jer kada je igrao Kodi, mi smo ih dobili u gostima i on dao 30 poena i imao maltene mozda i dabl-dabl, druga je priča kad ti igra Bolomboj, Kodi, Deda, a drugo kada ih nemaš, to je 50% ako ne i 60% slabiji tim..

Košarka bez plejmejkera i bez ljudskog centra je nemoguća..

Brate, ne blamiraj se, odmori malo od tastature, pises bas velike nebuloze, počeće ljudi da te sprdaju, vec su počeli polako, al ako nastaviš bice verovatno neprijatnije malo.

Naucili smo da je Kodi pola tima Zvezde i da bi ubacio 40 poena i imao 30 asistencija.

Za Bolomboja i Dedu se znalo da nece igrati. Zato lepo reci, pravio sam se pametan, jeo govna po malo i sve kul, niko neće zameriti.

Ako ništa drugo, makar nama ne treba da otvaras oci.

• Like 1
Posted
27 minutes ago, Coz29 said:

Brate, ne blamiraj se, odmori malo od tastature, pises bas velike nebuloze, počeće ljudi da te sprdaju, vec su počeli polako, al ako nastaviš bice verovatno neprijatnije malo.

Naucili smo da je Kodi pola tima Zvezde i da bi ubacio 40 poena i imao 30 asistencija.

Za Bolomboja i Dedu se znalo da nece igrati. Zato lepo reci, pravio sam se pametan, jeo govna po malo i sve kul, niko neće zameriti.

Ako ništa drugo, makar nama ne treba da otvaras oci.

Kup Srbije su Zvezdi doneli Mekintajer i Teodosić(DVA PLEJA), ovaj prvi je odigrao produžetak iz snova, a ovaj drugi je šutirao u finalu KUPA dve godine u nizu kao Stef Kari lično, a ja sam mislio da će igrati obojica polufinale sa Spartakom i finale sa Partizanom, tako da KK Crvena Zvezda se nije oglasila pre meča sa Spartakom i svi smo mislili da će igrati..

Tako da mi smo pobedili u finalu kupa Partizan upravo zahvaljući toj dvojici, o tome da Davidovac odigra uvek finale aba lige, KLS i kupa iz snova protiv Partizana da ne govorimo, ali dobro za njega i Bolomboja smo znali da neće igrati..

Takodje Partizan je u finalu kupa imao 3 glavna igrača Tajrika, Karlika i Brauna, pa je logično da sam mislio da će Zvezda glatko da osvoji KLS, ako je pobedila tako jak Partizan u finalu kupa sa ovom trojicom i Dejvisom dakle sa 3 centra, logično sam sam pomislio da će Zvezda glatko osvojiti KLS, ako za Partizan ne igra ni Karlik, ni Tajrik, ni Braun, rezervni centar Dejvis itd itd, tako da....

Posted
40 minutes ago, fedor said:

Sve to ima smisla, ali ako trener kaze nadam se da nikad necu voditi ekipu u ovakvoj ligi, drugi trener prica promilima, ako se negde nagovestava da je najbolje ispasti sto ranije ovde, ako pri tom nemas ni jednog nosioca na parketu, psihicki je nemoguce biti "tu". 

Šta znam, očigledno drugačije doživljavam. Ako se boriš za mesto u timu dogodine ili si mlad igrač koji je dobio priliku protiv adekvatnog protivnika, ja bih očekivao da psihički budeš tu. Da ne pričam o tome da treba da se trudiš da uvek budeš kompetitivan, da treba da igraš za grb i dres KKP i da je u igri kakav-takav trofej, nije pripremna utakmica.

Posted
25 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Kup Srbije su Zvezdi doneli Mekintajer i Teodosić(DVA PLEJA), ovaj prvi je odigrao produžetak iz snova, a ovaj drugi je šutirao u finalu KUPA dve godine u nizu kao Stef Kari lično, a ja sam mislio da će igrati obojica polufinale sa Spartakom i finale sa Partizanom, tako da KK Crvena Zvezda se nije oglasila pre meča sa Spartakom i svi smo mislili da će igrati..

Tako da mi smo pobedili u finalu kupa Partizan upravo zahvaljući toj dvojici, o tome da Davidovac odigra uvek finale aba lige, KLS i kupa iz snova protiv Partizana da ne govorimo, ali dobro za njega i Bolomboja smo znali da neće igrati..

Takodje Partizan je u finalu kupa imao 3 glavna igrača Tajrika, Karlika i Brauna, pa je logično da sam mislio da će Zvezda glatko da osvoji KLS, ako je pobedila tako jak Partizan u finalu kupa sa ovom trojicom i Dejvisom dakle sa 3 centra, logično sam sam pomislio da će Zvezda glatko osvojiti KLS, ako za Partizan ne igra ni Karlik, ni Tajrik, ni Braun, rezervni centar Dejvis itd itd, tako da....

Kup Srbije doneo Karlik omašenim bacanjem 😉

Popij pivo!

• WOW 1