MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 Kakve pickaste non-faulove nam sude, dok oni bas lepo biju sa druge strane. 1
Stiletto Posted February 5 Posted February 5 7 minutes ago, kojihit said: @DameTime i ja od muke Ljubi vas brat po jetri 😁 1
realno *w Posted February 5 Posted February 5 (edited) 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Kakve pickaste non-faulove nam sude, dok oni bas lepo biju sa druge strane. Za svaki faul i ne-faul ima osnova, ali jednostavno totalno različit kriterijum. Kordinije svesno želi da pravi faul nad Karlikom, treći su mu svirali. Edited February 5 by realno *w 1
Mrk Posted February 5 Posted February 5 16 minutes ago, Papanikolesku said: Šiljenje one stvari na Dwizu Nije to, nema snage za vise od 10-15 min nakon virusa. Bolje da ga ima u drugom nego da ga sprzi odmah. 2
kojihit Posted February 5 Posted February 5 2 minutes ago, Stiletto said: Ljubi vas brat po jetri 😁 Uzvracamo poljubce 😁 Realno imate dve velike gospođetine u svojim redovima 2 1
DameTime Posted February 5 Posted February 5 6 minutes ago, MC Thunder 2 said: Onda je Dejm moja spiritualna sestra po ljutoj 😅😁 Medovača je u pitanju 😂
Marvin Posted February 5 Posted February 5 (edited) Jesi li ti to autovala DejmTajm ili ima neka treća? @kojihit Edited February 5 by Marvin
realno *w Posted February 5 Posted February 5 Just now, Mrk said: Nije to, nema snage za vise od 10-15 min nakon virusa. Bolje da ga ima u drugom nego da ga sprzi odmah. Pre 3 dana je odigrao 25 minuta protiv Studentskog, bez greške. Da nije spreman, ne bi ga tu forsirao. 1
kojihit Posted February 5 Posted February 5 Just now, Marvin said: Jesi li ti to autovala DejmTajm ili ima neka treća? @kojihit Autovala sam je, mada je pre ona mene, ali to je vise tehnikalija 1
MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 Bravo za celu 2/4. Ajde da treca ne bude ona stara, nego ona novija doskorasnja... 2
Shonewizard Posted February 5 Posted February 5 Bez ovih jeftinih bacanja, da ne kažem poklonjenih, ne bi nam prebacili 10. Završnica odlična da se i rezultatski donekle naplati ova dobra igra. Arijanu se na kraj ovog TO-a vidjlo sa kolikim fokusom sve upija, samo gazi mali! 5
Papanikolesku Posted February 5 Posted February 5 Arijan zaslužuje svaki minut na terenu. Bravo mali, baš si pošten igrač 4
MC Thunder 2 Posted February 5 Posted February 5 13 poena su nam dali, od toga 3 x za 3. Mislim da kos za 2 nisu dali uopste. Mozda Zeks smatra da je Duan pogodniji za petak, da se ofanzivno natkurčava sa slavnijim bratom blizancem iz Monaka.
Stiletto Posted February 5 Posted February 5 Virtusa bez pogođene dvojke u drugoj četvrtini. Tri trojke i četiri bacanja. E to se zove odbrana. 1
realno *w Posted February 5 Posted February 5 9 minutes ago, wrach said: Veoma dobra druga cetvrtina 27:13 Još jedna takva, pa da se i nadamo nečemu... 1 1
kendrick duckworth Posted February 5 Posted February 5 10 minutes ago, realno *w said: Da, na našem snimku se ne vidi od Tajrika. Ali ispružio desnu nogu. Morao sam da vratim, nije gazio, nego onaj njegov mali odraz, brzo ispružio nogu pa mi zaličilo
realno *w Posted February 5 Posted February 5 Inače, drugovi su mi u Bolonji, ovi koji imaju karte za druge sektore, nisu ušli, rigorozna kontrola. Sranje baš, iako je za razliku od Barse, najavljeno.
Barkley#34 Posted February 5 Posted February 5 7 minutes ago, ChrisJudd said: Jel sme ovde da se pohvali Brendon Dejvis? Bio je užasan na obe strane na početku svog boravka na parketu a posle primetno bolji.
Recommended Posts