kojihit Posted January 14 Posted January 14 (edited) Pokajte se sta ste pricali za Ramba Edited January 14 by kojihit 1 1
TripleJ Posted January 14 Posted January 14 On 1/14/2025 at 8:06 PM, TripleJ said: Tako je, taman kad je zaslajfovao napad u drugoj, tu je falio Wash da nesto izbunari. Ovde je Rambo trebao da da znacajniji doprinos, a on ko sisa na polaganje. Neverovatno. Expand Opa, uspena prozivka.
Stiletto Posted January 14 Posted January 14 Brendon Bird! On 1/14/2025 at 8:11 PM, kojihit said: I za tebe sam mislila da navijas za Zvezdu o.O Expand Pu, pu, pu... i da se pomeriš s mesta! 1
kojihit Posted January 14 Posted January 14 On 1/14/2025 at 8:18 PM, Stiletto said: Brendon Bird! Pu, pu, pu... i da se pomeriš s mesta! Expand Pomerila se, oprosti
DameTime Posted January 14 Posted January 14 Ko bude sledeći hejtovao Ramba... Dabogda vam se žene zaljubile u njega 2
Stiletto Posted January 14 Posted January 14 Ljudi, nek mi neko lupi šamar da se probudim, ja ovo sanjam, svega mi! U stvari, ne budite me, mnogo mi je lepo!
Smrtokapa Posted January 14 Posted January 14 Ahahaha šta se događa? Pa vi nastavite da kukate ako vas nije sramota!
Eddard Posted January 14 Posted January 14 Reći ću, pa nek ide život - ako ovo izgubimo, prestajem da gledam ovu sezonu. 1
Grobarcina1992 Posted January 14 Posted January 14 https://tenor.com/bs/view/rambo-first-blood-gif-23989356
Recommended Posts