Shonewizard Posted January 3 Posted January 3 Koliko je zeznuto kad upadnemo u neku ler fazu, toliko smo i zeznuti kad damo gas 6
DameTime Posted January 3 Posted January 3 4 minutes ago, Jakob Aman said: Sterling brat šećer 2 minutes ago, Marvin said: Jel ono Jelena Riznić 🤩 u publici? Moguće, ona je poznata grobarka 😄 2
Xpert Posted January 3 Posted January 3 1 minute ago, Marvin said: Šta ovo pevaju Hulji? Ole, ole, Vucic 'PDV' je. 😄 2
Xpert Posted January 3 Posted January 3 Just now, kojihit said: Kako je ovo lepo 😍 Kad bismo mogli svaku tekmu da vodimo 20+ u 4/4, zivot bi nam bio mnogo laksi. 7
kojihit Posted January 3 Posted January 3 4 minutes ago, Xpert said: Kad bismo mogli svaku tekmu da vodimo 20+ u 4/4, zivot bi nam bio mnogo laksi. De ne bi 😄 Uhvatila sam sebe kako uzivam, ni trunka nerviranja, reko ou man ovo nije moj Partizan
Xpert Posted January 6 Posted January 6 Ajd da odradimo i ovaj matine termin... Valjda ce biti rutinski i bez povreda.
realno *w Posted January 6 Posted January 6 (edited) Dajte neki stream, klinci mi zauzeli Arenu! Našao. Edited January 6 by realno *w
Papanikolesku Posted January 6 Posted January 6 Opet izvestan bol u preponama da se odigra iole pristojna odbrana u ABA ligi
Recommended Posts