onomatopeja Posted Sunday at 08:29 PM Posted Sunday at 08:29 PM Ovo je nemoguce sta smo sve pogodili veceras. 😄
Coz29 Posted Sunday at 08:30 PM Posted Sunday at 08:30 PM Lopta tako dobro kruži kao da su veterani i igraju 10 godina zajedno
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Pretrčavaju nas i agresivniji su, a mi baš usporeni. Gotivan je lik Majk ali slabo šta može da reši sam i na ovom nivou. Edit: Arijane, kada bi uvek mogao da ovako namestiš ruku. Edited 11 hours ago by Barkley#34
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dosta pritiskaju Pokua, bez nekog učinka je do sada.
MC Thunder 2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nisam mnogo pratio kls. Jel ovaj tim u stanju da cuva razliku i ne potone u najdublje kanale u roku od 130 sekundi? Bilo bi lepo da ostanemo na ovoj ili slicnoj razlici.
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dujan ovim tempom može do 40 poena. Običan pik svaki put i rešava čuvara ko mače muškatlu. 2
Patriota iz kauca Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ne postoji košarkaško objašnjenje za neprodužavanje Vašingtona. Ukoliko se to desi, sve sto bude naša struka tekla je “trt-mrt” i nesposobnost struke da ga iskoristi, pa makar i od Željka dolazilo. Vašington je moderna košarka. 5
MC Thunder 2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Za Arijana bi valjalo napraviti obilato mesta i minuta u Aba ligi sledece sezone. Rekao bih i vratiti mu ulogu specijalca koju je sjajno odradio u onom periodu EL, pre nego sto je ispao iz rotacije (a mi tad potonuli - slucajnost?), ali sumnjam da ce biti mesta u 12 ako svi budu zdravi. 1
Xpert Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, Xpert said: Blake Stepp uzeo broj #19 veceras. A Curry nosi #4 1
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vežite ovog ludaka. 16 minutes ago, MC Thunder 2 said: Nisam mnogo pratio kls. Jel ovaj tim u stanju da cuva razliku i ne potone u najdublje kanale u roku od 130 sekundi? Bilo bi lepo da ostanemo na ovoj ili slicnoj razlici. Ma jok, ovi gaze do kraja i dižu razliku. 2 1 1
MC Thunder 2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Daj Dušane makar 30% ovoga u EL i na konju smo! 1
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jeste ovo KLS, jeste ovo Spartak, ali ovakav microwave trpač se mora sačuvati ko malo vode na dlanu. 9
MC Thunder 2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Mislim da je Majk sam sebe apsolutno ispisao iz kluba. Jebiga. Edited 10 hours ago by MC Thunder 2
Recommended Posts