onomatopeja Posted Sunday at 08:29 PM Posted Sunday at 08:29 PM Ovo je nemoguce sta smo sve pogodili veceras. 😄
Coz29 Posted Sunday at 08:30 PM Posted Sunday at 08:30 PM Lopta tako dobro kruži kao da su veterani i igraju 10 godina zajedno
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Pretrčavaju nas i agresivniji su, a mi baš usporeni. Gotivan je lik Majk ali slabo šta može da reši sam i na ovom nivou. Edit: Arijane, kada bi uvek mogao da ovako namestiš ruku. Edited 7 hours ago by Barkley#34
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dosta pritiskaju Pokua, bez nekog učinka je do sada.
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nisam mnogo pratio kls. Jel ovaj tim u stanju da cuva razliku i ne potone u najdublje kanale u roku od 130 sekundi? Bilo bi lepo da ostanemo na ovoj ili slicnoj razlici.
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dujan ovim tempom može do 40 poena. Običan pik svaki put i rešava čuvara ko mače muškatlu. 2
Patriota iz kauca Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne postoji košarkaško objašnjenje za neprodužavanje Vašingtona. Ukoliko se to desi, sve sto bude naša struka tekla je “trt-mrt” i nesposobnost struke da ga iskoristi, pa makar i od Željka dolazilo. Vašington je moderna košarka. 5
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Za Arijana bi valjalo napraviti obilato mesta i minuta u Aba ligi sledece sezone. Rekao bih i vratiti mu ulogu specijalca koju je sjajno odradio u onom periodu EL, pre nego sto je ispao iz rotacije (a mi tad potonuli - slucajnost?), ali sumnjam da ce biti mesta u 12 ako svi budu zdravi. 1
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Xpert said: Blake Stepp uzeo broj #19 veceras. A Curry nosi #4 1
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Vežite ovog ludaka. 16 minutes ago, MC Thunder 2 said: Nisam mnogo pratio kls. Jel ovaj tim u stanju da cuva razliku i ne potone u najdublje kanale u roku od 130 sekundi? Bilo bi lepo da ostanemo na ovoj ili slicnoj razlici. Ma jok, ovi gaze do kraja i dižu razliku. 2 1 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jeste ovo KLS, jeste ovo Spartak, ali ovakav microwave trpač se mora sačuvati ko malo vode na dlanu. 9
MC Thunder 2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Mislim da je Majk sam sebe apsolutno ispisao iz kluba. Jebiga. Edited 5 hours ago by MC Thunder 2
Recommended Posts