Shonewizard Posted June 7 Posted June 7 Ako ništa drugo, stvarno ne odustajemo, a i par momenata za dobre reelove 😄 1
Son_of_a_gun Posted June 10 Author Posted June 10 11 minutes ago, vul3 said: Neki stream? Hvala puno ❤️ Ovdje ima nekih 5-6, valjda neki radi. https://cdn.livetv853.me/webplayer2.php?t=alieztv&c=234816&lang=en&eid=290911556&lid=2752510&ci=583&si=3
Stiletto Posted June 10 Posted June 10 Raša Nesterovič iz prvih redova publike dere grlo za Partizan. Gde si bio kad si igrao... 1
MC Thunder 2 Posted June 10 Posted June 10 Ja ne znam kako svakom navijacu KKP nije muka od naseg "skoka". Poku sad vec izlazi iz opanaka, treba to zaustaviti.
Luchifer89 Posted June 10 Posted June 10 (edited) "Ponovo Omić čvrst i vertikalan" Matori... Edited June 10 by Luchifer89 4
Stiletto Posted June 10 Posted June 10 Od kvaliteta igre oči krvare, a opet skoro 50 ubačenih za poluvreme.
MC Thunder 2 Posted June 10 Posted June 10 Da ne masimo bacanja, ovo bi vec bilo laganih do 15 razlike.
DameTime Posted June 10 Posted June 10 (edited) 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Da ne masimo bacanja, ovo bi vec bilo laganih do 15 razlike. Da li je vaše visočanstvo zadovoljno? 😁 Edited June 10 by DameTime 1
MC Thunder 2 Posted June 10 Posted June 10 Uh, dobro je. Taman sam pomislio da je +10 na poluvremenu najopasniji rezultat. 3
Barkley#34 Posted June 10 Posted June 10 3 minutes ago, Stiletto said: Od kvaliteta igre oči krvare, a opet skoro 50 ubačenih za poluvreme. Ali zato baš dobra borbenost. 1
Son_of_a_gun Posted June 10 Author Posted June 10 Obavezno krenuti sa Brendonom u trećoj da prospemo u prva dva minuta sve… 🙄 1 1
MC Thunder 2 Posted June 10 Posted June 10 Just now, DameTime said: Da li je vaše visočanstvo zadovoljno? 😁 Prave se neke gluposti tu i tamo, ali po prvi put vidim energiju i zelju vecu nego kod njih i to se odmah oseti. Ne toliko rezultatski za sada (nije ubedljivo vodjstvo), ali ovo drzanje razlike na ovaj nacin je ulilo poverenje, za sada. 1
Shonewizard Posted June 10 Posted June 10 Ajde molim vas da se ne ugasite sad i mentalno i energetski kao na dugme 🙏 3
Recommended Posts