Coz29 Posted March 27 Posted March 27 Jbt igraj flaster nad ovim malim cupavim.. Ma jok pusti ga da sutne sam sto bi ga čuvao Borimo se jako Al smo mnogo ograničeni intelektualno
Barkley#34 Posted March 27 Posted March 27 1 minute ago, SamoFlacko said: treba test inteligencije da se radi prije potpisivanja ugovora, jebes talenat. Mislim da neki naši igrači guraju kocku u trougao.
DameTime Posted March 27 Posted March 27 Mnogo bitan momentum shift, moraju da ga vrate na svoju stranu kako znaju i umeju. Tako, klupiraj Iffea zauvek ako treba. 1
Barkley#34 Posted March 27 Posted March 27 Mi kao u rukometu, ne možemo da probijemo prvu liniju odbrane.
Xpert Posted March 27 Posted March 27 Ispucavanje za 3... po ko zna koji put u 4/4 mi ne znamo sta radimo.
Coz29 Posted March 27 Posted March 27 Bonga kao da je Jordan svaki sut je uzeo, idi bre na prodor u bonusu su jbt
Coz29 Posted March 27 Posted March 27 Mali faul sine, sta forsiras sut na usvajanju Ma glupi su ko kurac
DameTime Posted March 27 Posted March 27 To bi bilo to, na kraju se sve svede na činjenicu da ili jesi šuter, ili nisi.
Shonewizard Posted March 27 Posted March 27 Objašnjavaju neke stvari bavarci, nisu pozicije na tabeli slučajne, jbg
MC Thunder 2 Posted March 27 Posted March 27 Bajern nema bolji roster od nas, jos su i oslabljeni. A igraju cele sezone kao masina, sa oscilacijama ni blizu kao sto su nase. Dakle, moze i tako. Da i kad se padne u formi, da se ne strmopizdi u stilu Zeljkovih Partizana...
Recommended Posts