Coz29 Posted Thursday at 09:05 PM Posted Thursday at 09:05 PM Jbt igraj flaster nad ovim malim cupavim.. Ma jok pusti ga da sutne sam sto bi ga čuvao Borimo se jako Al smo mnogo ograničeni intelektualno
Barkley#34 Posted Thursday at 09:06 PM Posted Thursday at 09:06 PM 1 minute ago, SamoFlacko said: treba test inteligencije da se radi prije potpisivanja ugovora, jebes talenat. Mislim da neki naši igrači guraju kocku u trougao.
DameTime Posted Thursday at 09:09 PM Posted Thursday at 09:09 PM Mnogo bitan momentum shift, moraju da ga vrate na svoju stranu kako znaju i umeju. Tako, klupiraj Iffea zauvek ako treba. 1
Barkley#34 Posted Thursday at 09:11 PM Posted Thursday at 09:11 PM Mi kao u rukometu, ne možemo da probijemo prvu liniju odbrane.
Barkley#34 Posted Thursday at 09:15 PM Posted Thursday at 09:15 PM Skratila nam se ruka, svaka ide u prvi obruč.
Xpert Posted Thursday at 09:15 PM Posted Thursday at 09:15 PM Ispucavanje za 3... po ko zna koji put u 4/4 mi ne znamo sta radimo.
Coz29 Posted Thursday at 09:16 PM Posted Thursday at 09:16 PM Bonga kao da je Jordan svaki sut je uzeo, idi bre na prodor u bonusu su jbt
MC Thunder 2 Posted Thursday at 09:16 PM Posted Thursday at 09:16 PM Bonga uzasan, ako sme da se kaze.
Papanikolesku Posted Thursday at 09:17 PM Posted Thursday at 09:17 PM PRAVI FSUL KARLIK JEBEM TI FAUL!!!!
Coz29 Posted Thursday at 09:17 PM Posted Thursday at 09:17 PM Mali faul sine, sta forsiras sut na usvajanju Ma glupi su ko kurac
SamoFlacko Posted Thursday at 09:18 PM Posted Thursday at 09:18 PM luzercine klasicne bez mozga. jos jedna bacena sezona.
DameTime Posted Thursday at 09:18 PM Posted Thursday at 09:18 PM To bi bilo to, na kraju se sve svede na činjenicu da ili jesi šuter, ili nisi.
Shonewizard Posted Thursday at 09:19 PM Posted Thursday at 09:19 PM Objašnjavaju neke stvari bavarci, nisu pozicije na tabeli slučajne, jbg
MC Thunder 2 Posted Thursday at 09:20 PM Posted Thursday at 09:20 PM Bajern nema bolji roster od nas, jos su i oslabljeni. A igraju cele sezone kao masina, sa oscilacijama ni blizu kao sto su nase. Dakle, moze i tako. Da i kad se padne u formi, da se ne strmopizdi u stilu Zeljkovih Partizana...
Recommended Posts