MC Thunder 2 Posted Tuesday at 09:37 PM Posted Tuesday at 09:37 PM Mislim da smo istorijski klub sa najvise promasenih zicera.
goofy Posted Tuesday at 09:51 PM Posted Tuesday at 09:51 PM Pobedili, a ja ko da sam ugazio bosom nogom u pseće govance... 2
Stiletto Posted Thursday at 07:33 PM Posted Thursday at 07:33 PM A, maslinasto zelena, to me podsjeća...
DameTime Posted Thursday at 07:35 PM Posted Thursday at 07:35 PM Atmosfera kao da igraju u Areni, anbilivabl. Balša ne može da napravi nikakvu prednost pod košem čak ni ovde... 2
Shonewizard Posted Thursday at 07:40 PM Posted Thursday at 07:40 PM Oni imaju tu desetinku, mi je nemamo
Xpert Posted Thursday at 07:42 PM Posted Thursday at 07:42 PM Prelako preuzimamo, cak ni ne pokusavamo da probijemo blok, vec ostavljamo Balsu na Edwardsa. To nece da radi posao.
Son_of_a_gun Posted Thursday at 07:42 PM Author Posted Thursday at 07:42 PM 2 minutes ago, Shonewizard said: Oni imaju tu desetinku, mi je nemamo Ja sam izgleda ćorav, ubijeđen sam da je izbacio šut na vrijeme. 🙄
DameTime Posted Thursday at 07:43 PM Posted Thursday at 07:43 PM (edited) Ako gledamo uzorak od poslednjih nekoliko utakmica, najbolja energija igrača. Čini mi se da Edwards prelako dolazi do svojih pozicija, suviše brzo je suviše komforan. Edited Thursday at 07:43 PM by DameTime reč
Shonewizard Posted Thursday at 07:43 PM Posted Thursday at 07:43 PM Just now, Son_of_a_gun said: Ja sam izgleda ćorav, ubijeđen sam da je izbacio šut na vrijeme. 🙄 I meni je djelovalo da su diode kasnije upaljene, ali nisam imao života da vraćam 😄
DameTime Posted Thursday at 07:46 PM Posted Thursday at 07:46 PM Treća lopta koja je igrala na obruču i ušla u koš, da li je to neki znak? Ne može ovako da se brani šut za 3 jbg, pomučiš se za prednost od dva poseda i prospeš za 40ak sekundi. 1
Jakob Aman Posted Thursday at 07:49 PM Posted Thursday at 07:49 PM Aj da ne bude samo prva četvrtina dobra...
MC Thunder 2 Posted Thursday at 07:49 PM Posted Thursday at 07:49 PM (edited) Hocemo li IKADA napraviti faul? Cista sreca Edited Thursday at 07:50 PM by MC Thunder 2
Shonewizard Posted Thursday at 07:49 PM Posted Thursday at 07:49 PM Igraj Karlik, zajebi priču sa sudijama 1 1
Xpert Posted Thursday at 07:50 PM Posted Thursday at 07:50 PM Nemam zamerke na ovu cetvrtinu. Bilo je defanzivnih propusta, al jbg to se desava. Napadacki odlicno i vecinski koristimo prednost pod kosem. 1
Barkley#34 Posted Thursday at 07:51 PM Posted Thursday at 07:51 PM 5 minutes ago, DameTime said: Čini mi se da Edwards prelako dolazi do svojih pozicija, suviše brzo je suviše komforan. Ima malo i do toga da kad u trku dobije loptu napravi tri koraka pa je spusti. Šteta za dve vezan trojke, bili smo se malo odlepili. Majk jako koristan. Karlik provlači loptu ispod koša kao mađioničar. 1
DameTime Posted Thursday at 07:52 PM Posted Thursday at 07:52 PM 1 minute ago, Xpert said: Nemam zamerke na ovu cetvrtinu. Neee, ne, ne, ne smeš napuštati svoj utvrđeni položaj kritikovanja 😁
Recommended Posts