MC Thunder 2 Posted March 25 Posted March 25 Mislim da smo istorijski klub sa najvise promasenih zicera.
goofy Posted March 25 Posted March 25 Pobedili, a ja ko da sam ugazio bosom nogom u pseće govance... 2
DameTime Posted March 27 Posted March 27 Atmosfera kao da igraju u Areni, anbilivabl. Balša ne može da napravi nikakvu prednost pod košem čak ni ovde... 2
Xpert Posted March 27 Posted March 27 Prelako preuzimamo, cak ni ne pokusavamo da probijemo blok, vec ostavljamo Balsu na Edwardsa. To nece da radi posao.
Son_of_a_gun Posted March 27 Author Posted March 27 2 minutes ago, Shonewizard said: Oni imaju tu desetinku, mi je nemamo Ja sam izgleda ćorav, ubijeđen sam da je izbacio šut na vrijeme. 🙄
DameTime Posted March 27 Posted March 27 (edited) Ako gledamo uzorak od poslednjih nekoliko utakmica, najbolja energija igrača. Čini mi se da Edwards prelako dolazi do svojih pozicija, suviše brzo je suviše komforan. Edited March 27 by DameTime reč
Shonewizard Posted March 27 Posted March 27 Just now, Son_of_a_gun said: Ja sam izgleda ćorav, ubijeđen sam da je izbacio šut na vrijeme. 🙄 I meni je djelovalo da su diode kasnije upaljene, ali nisam imao života da vraćam 😄
DameTime Posted March 27 Posted March 27 Treća lopta koja je igrala na obruču i ušla u koš, da li je to neki znak? Ne može ovako da se brani šut za 3 jbg, pomučiš se za prednost od dva poseda i prospeš za 40ak sekundi. 1
MC Thunder 2 Posted March 27 Posted March 27 (edited) Hocemo li IKADA napraviti faul? Cista sreca Edited March 27 by MC Thunder 2
Xpert Posted March 27 Posted March 27 Nemam zamerke na ovu cetvrtinu. Bilo je defanzivnih propusta, al jbg to se desava. Napadacki odlicno i vecinski koristimo prednost pod kosem. 1
Barkley#34 Posted March 27 Posted March 27 5 minutes ago, DameTime said: Čini mi se da Edwards prelako dolazi do svojih pozicija, suviše brzo je suviše komforan. Ima malo i do toga da kad u trku dobije loptu napravi tri koraka pa je spusti. Šteta za dve vezan trojke, bili smo se malo odlepili. Majk jako koristan. Karlik provlači loptu ispod koša kao mađioničar. 1
DameTime Posted March 27 Posted March 27 1 minute ago, Xpert said: Nemam zamerke na ovu cetvrtinu. Neee, ne, ne, ne smeš napuštati svoj utvrđeni položaj kritikovanja 😁
Recommended Posts