realno *w Posted Friday at 08:48 PM Posted Friday at 08:48 PM 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Ljudi imaju 16/18 za 2 i 7/14 za 3 75% iz igre a mi 11/25 za 2 i 2/12 za 3 35% iz igre jel realno vovo od 16 dvojki imaju 12 zicera... što ne bi imali veliki % Plus kad šutiraš trojke na +15/20 opusti se ruka...
Xpert Posted Friday at 08:48 PM Posted Friday at 08:48 PM 1 minute ago, Shonewizard said: Da uđemo u 4/4 sa ispod 10 🙃 Sa ispod 10 postignutih poena u 3/4, sigurno mozemo. Pretpostavljam da si mislio na to? 1
Stiletto Posted Friday at 08:49 PM Posted Friday at 08:49 PM 6 minutes ago, Xpert said: Ovo je najbolji moguci scenario. Pokazali smo da smo golo govno od ekipe. Da se zbog ovakvog tima ne vredi nervirati. Ja se ne nerviram zbog tima. Igrači dođu i prođu. Ja se nerviram zbog Partizana. 9 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ne mogu dobri moj...iscedili su mi svu energiju i volju...nemam snage ni ljut da budem. Za Partizan se ne troši snaga, troši se srce. 6 minutes ago, DameTime said: Ovo zaslužuje da se gleda potpuno ravnodušno, kakvo nerviranje. Bez uvrede, ali ovako razmišljaju navijači rezultata, a ne Partizana. 5 minutes ago, Coz29 said: Vratio si nas na noge, svaka cast, legenda si najveća bez imalo ironije, ali predji na mesto predsednika kluba, dovedi trenera koji je u korak sa vremenom. Ataman, Jasika, Barcokas, Banki, Trinki, koji...? Koji će kvalitetan trener "u korak sa vemenom" u ovakvu državu i ovakav Partizan?
dekifisher Posted Friday at 08:50 PM Posted Friday at 08:50 PM Sa koliko straha igramo najbolje se vidi iz toga da svi procvetaju kada odu iz KKP
ScepanScekicSto Posted Friday at 08:50 PM Posted Friday at 08:50 PM 1 minute ago, realno *w said: od 16 dvojki imaju 12 zicera... što ne bi imali veliki % Plus kad šutiraš trojke na +15/20 opusti se ruka... pa sad nemoj zajebavati da su bili sve ziceri, ali i da jesu, mi smo nase promasili... i sad reci da su sve trojke bile otvorene itd itd ne branim ekipu, sramotni smo
DameTime Posted Friday at 08:51 PM Posted Friday at 08:51 PM 3 minutes ago, Shonewizard said: Da uđemo u 4/4 sa ispod 10 🙃 Čaša je uvek polu-puna 🥹 @Stiletto, svakom prema zasluzi. Ja sam najmanje osoba koja je navijač rezultata, pošto bukvalno cele sezone branim ekipu (i Željka).
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:55 PM Posted Friday at 08:55 PM Jbt, krenulo jos gore...mislio sam da je matematicki nemoguce
Coz29 Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM Neka bude 50 razlike.. pročitani kao bukvar
DameTime Posted Friday at 08:56 PM Posted Friday at 08:56 PM Ne znam kako razmišljaju navijači Partizana, ali meni kao navijaču rezultata je ovo sramotno.
Xpert Posted Friday at 09:00 PM Posted Friday at 09:00 PM 1 minute ago, DameTime said: Ne znam kako razmišljaju navijači Partizana, ali meni kao navijaču rezultata je ovo sramotno. Pa naravno da je sramotno. Gubis 30 razlike kod kuce, nakon 24 minuta. O cemu vise da pricamo? Ali to je njihova sramota. I oni treba da se pogledaju u ogledalo.
Luchifer89 Posted Friday at 09:00 PM Posted Friday at 09:00 PM 3 minutes ago, DameTime said: Ne znam kako razmišljaju navijači Partizana, ali meni kao navijaču rezultata je ovo sramotno. Mart je zajeban mesec
DameTime Posted Friday at 09:01 PM Posted Friday at 09:01 PM Just now, Xpert said: Pa naravno da je sramotno. Gubis 30 razlike kod kuce, nakon 24 minuta. O cemu vise da pricamo? Ali to je njihova sramota. I oni treba da se pogledaju u ogledalo. Bockam Stiletta 😛 retorički sam se zapitala, naravno da je katastrofa. I slažem se da svi zajedno treba da se pogledaju, međusobno u oči i u ogledalo (uključujući i Željka).
MC Thunder 2 Posted Friday at 09:02 PM Posted Friday at 09:02 PM Videlo se od starta meca da nam je energija ocajna, kao da su naterani da igraju. Najvise me jede jer ne razumem zasto se ovo desava... ok desila se 2 vezana EL poraza, ali u gostima gde nismo bili favoriti. Cak smo i posle onih 6 vezanih imali vise zivota i hemije. Nema opravdanog razloga da odjednom padnu mentalno u ovakvu provaliju. Svaki igrac bilo kog tima je ljudsko bice sa privatnim problemima, ali se izgleda samo u KKP desavaju ove stvari iz sezone u sezonu.
Papanikolesku Posted Friday at 09:03 PM Posted Friday at 09:03 PM Daj Bjanki uvedi ove tvoje Koprivice, ne moraš baš obarati rekorde
Shonewizard Posted Friday at 09:03 PM Posted Friday at 09:03 PM Ne sjećam se kad sam vidio ovoliku nemoć. Ali ozbiljno. 2
Coz29 Posted Friday at 09:05 PM Posted Friday at 09:05 PM (edited) Uvedi sa Pokusevskog! Edit: toooooooooo Edited Friday at 09:05 PM by Coz29
Cavani Posted Friday at 09:07 PM Posted Friday at 09:07 PM Poceli ste lose, a onda ste naglo popustili. Jbt sta je ovo, ne znam koliko ima do vas al Efes deluje kao najbolji tim u Evropi.
MC Thunder 2 Posted Friday at 09:09 PM Posted Friday at 09:09 PM Just now, Cavani said: Poceli ste lose, a onda ste naglo popustili. Jbt sta je ovo, ne znam koliko ima do vas al Efes deluje kao najbolji tim u Evropi. Do nas je najmanje 50%. 0 energije, gomila promasaja zicera i bacanja vec par utakmica. Bolokurc u odbrani dok se ovi nisu bas zagrejali.
Coz29 Posted Friday at 09:10 PM Posted Friday at 09:10 PM Ma zamenis ih opet sve do jednog. Ostavi Koprivicu, nije igrao, nije odgovoran, gurni mu još koju paru u džep. Pa sledece godine novi projekat. Bas sam bio optimista posle Barse, ali ovo bas sramota, za svaku kritiku. Nisam ljut, razočaran sam!
Davai Davai Posted Friday at 09:12 PM Posted Friday at 09:12 PM Najveća sramota koju sam ikad gledao… Ne znam da li sam pod utiskom samo, ali nije daleko od istine. Pustiću da se slegne da ne bih sad prizivao pumpanje protiv rodjenog kluba i paljenje autobusa. 😂 Pišem sutra. 💀 1
ScepanScekicSto Posted Friday at 09:13 PM Posted Friday at 09:13 PM Kako ih nije samo sramota ovih ljudi sto su dosli da ih gledaju
Recommended Posts