JPM Posted March 14 Posted March 14 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Pričaju po ćoškovima da šiba video igre online po cijelu noć i da dolazi iscrpljen i neispavan na treninge. 🙄 Jebiga, otiso nam Smart inace bi imao drugara za gejming.
Jakob Aman Posted March 14 Posted March 14 Trebaće još godina da se pobedi Barsa... ali ovi glupi faulovi su za udarac po džepu bez sumnje. Bezobrazluk.
Son_of_a_gun Posted March 14 Author Posted March 14 Na utakmici gdje vidiš da rezultat ide na 15+ do poluvremena lagano pojavi se lik bukvalno iz kreveta i okrene na 15- za osam minuta. You can’t make this shit up.
Xpert Posted March 14 Posted March 14 Svi su bili jezivi u 2/4, al ona 2 poteza Nilikine su potpuno ludilo.
Son_of_a_gun Posted March 14 Author Posted March 14 1 minute ago, JPM said: Jebiga, otiso nam Smart inace bi imao drugara za gejming. Ma igrali su i drugi, Nunnaly recimo, Kaminski isto, samo nisu ganjali servere preko bare. 🤷♂️
L' Imperatore Posted March 14 Posted March 14 Just now, Jakob Aman said: Sterling jbt mozga bez Ovo je baš neverovatno. Ajde da su ga probili pa u nekom guranju dobiješ faul. Lik na 10 metara reachuje...
Don Dusko Posted March 14 Posted March 14 Cekajte ljudi Washigton dao 4 licne za 2 :30 minuta na terenu?
Xpert Posted March 14 Posted March 14 Brownu ovo nije prvi put. Moze se reci da mu je ovo standardno ponasanje. Ulazi u nervozu, ni iz cega i sjebe i sebe i tim.
MC Thunder 2 Posted March 14 Posted March 14 Prepusti Brendonu da u najgorem momentu proba svoj specijal iz okreta.
Xpert Posted March 14 Posted March 14 Mislim da nijedno bacanje nakon protivnikove tehnicke nismo ubacili ove sezone.
JPM Posted March 14 Posted March 14 Ove budale oduzimaju poene na semaforu... 10 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ma igrali su i drugi, Nunnaly recimo, Kaminski isto, samo nisu ganjali servere preko bare. 🤷♂️ Znam, zato i kazem. Igra sa svojim hoodom umesto po ovdasnjem vremenu. Tezak neprofesionalizam.
MC Thunder 2 Posted March 14 Posted March 14 Najgori tip utakmice, gde mozes ravnopravno ali se samoubijes i onda te rival dotuce do nogu. Mnogo manje bedno smo izgledali u Pireju iako su nas tamo stabilno drzali na povocu.
Shonewizard Posted March 14 Posted March 14 Mi smo kreteni, ovi ne promašuju ali bukvalno, i na sve to neko se konstatno sprda sa rezultatom na grafici...bukvalno veče za slomiti televizor. 2
MC Thunder 2 Posted March 14 Posted March 14 Just now, Shonewizard said: Mi smo kreteni, ovi ne promašuju ali bukvalno, i na sve to neko se konstatno sprda sa rezultatom na grafici...bukvalno veče za slomiti televizor. Grafika ne valja na nivou el. Gledam preko el tv, ovo je vec drugo uzastopno kolo. 1
Stiletto Posted March 14 Posted March 14 Imaju 10+, 70% iz igre, a i dalje flopuju i kukaju na svaki faul. Đubrad neopevana. 4
MC Thunder 2 Posted March 14 Posted March 14 Kako bih voleo da ih pobedimo, nevezano za prolaz dalje. Odvratni su 1
Recommended Posts