MC Thunder 2 Posted February 28 Posted February 28 Daj nekako da pobedimo, pa nek se crvene usi za pristup u drugom poluvremenu. A i Zeljku da se crvene usi (no pun intended) za izbor petorki i reakcije
Shonewizard Posted February 28 Posted February 28 Just now, Luchifer89 said: A ja mislio biće dosadno Realno, jeste bilo dosadno prvo poluvrijeme... 1
DameTime Posted February 28 Posted February 28 Pokajte se nevernici! Mike daje dve trojke u clutchu 2
Shonewizard Posted February 28 Posted February 28 Ako će iz ove završnice Majk da izvuče samopouzdanje, vrijedjelo je trpjeti 😁
kendrick duckworth Posted February 28 Posted February 28 Majstorija Karlika, a i prethodni napad je u pravom trenutku pustio pas za Medžik Majka. Nekako simbolično da baš on prelomi večeras. 4
kojihit Posted February 28 Posted February 28 (edited) 3 minutes ago, DameTime said: Pokajte se nevernici! Mike daje dve trojke u clutchu Mnogo smo jake i jaki Edited February 28 by kojihit 1
DameTime Posted February 28 Posted February 28 Just now, kojihit said: Mnogo smo jake i jake Girl power! 1
MC Thunder 2 Posted February 28 Posted February 28 Sterling mora da nadje nacin da bude poenterski faktor i u drugim poluvremenima.
Stiletto Posted February 28 Posted February 28 Hvala ku...pidonu, kad mi već krate život nek' makar pobede.
Stiletto Posted March 2 Posted March 2 Klasičan Leon Štukelj početak, Poku i Balša u paru na parketu su seks u zdrav razum. 2
realno *w Posted March 2 Posted March 2 1 minute ago, Stiletto said: Klasičan Leon Štukelj početak, Poku i Balša u paru na parketu su seks u zdrav razum. I Nakić da zaokruži. Malopre ima polaganje i ne konta, baca povratni pas i lopta ide preko pola.
Xpert Posted March 2 Posted March 2 (edited) Izadje Koprivica, udje Dejvis i nastavi sa nemogucim potezima u odbrani. Moja definicija pakla. Boze me sacuvaj kakva cetvrtina... Edited March 2 by Xpert
realno *w Posted March 2 Posted March 2 (edited) Ne deluju mi kao da planiraju da se opamete u skorije vreme. Edited March 2 by realno *w
Xpert Posted March 2 Posted March 2 Pratim Dejvisa sve vreme u defanzivi. Teska sramota od stava i ponasanja. Pu kakva odvratnoca od igraca.
Xpert Posted March 2 Posted March 2 Gigant iz Novog mesta lagano rutinira. Mozda ce i do stoka razlike da se stigne.
ScepanScekicSto Posted March 2 Posted March 2 Mucno ie ovo danas Stav, oni pogadjaju a mi ne mozemo apsolutno nista... izgubljeno je ovo
realno *w Posted March 2 Posted March 2 2 minutes ago, Stiletto said: 1/10 trojke, 35% šut iz igre, zini zemljo pa jauči... 11-1 sve otvorene pozicije.
Recommended Posts