Stiletto Posted February 10 Posted February 10 4 minutes ago, Kronostime said: Eh, deco, niste gledali Slavisu onomad - ovaj je jos dobar. Slaviša je makar imao šut sa kapice koji je omašio jednom u nikad, Balša sem kucanja i bacanja koš ne ume da da.
Kronostime Posted February 10 Posted February 10 3 minutes ago, Stiletto said: Slaviša je makar imao šut sa kapice koji je omašio jednom u nikad, Balša sem kucanja i bacanja koš ne ume da da. Mora nesto i na majku da ima - nije klon.
Kronostime Posted February 10 Posted February 10 6 minutes ago, Xpert said: Koji kurac treba ovo Brownu? 4 minutes ago, Stiletto said: Sterling živčani na +14, ne znam šta će mu to. Bolje da sada isprazni nervozu nego u nekoj bitnijoj utakmici.
Stiletto Posted February 10 Posted February 10 Ako sam dobro pročitao Tajriku sa usana, govori sudiji da ga igrač Zadra zove nigga. Ne držite me za reč. 2
Grobarcina1992 Posted February 10 Posted February 10 Kako je lud brat Tajrik lagano može u UFC hahahahah
Kooineeperk Posted February 10 Posted February 10 Tajrik obavezno u neki anger management program. Samo ne po savetu Zeljka, nego ima tamo neka psihologica kako sam cuo, nek radi svoj posao. 1
Kronostime Posted February 10 Posted February 10 2 minutes ago, Kooineeperk said: Samo ne po savetu Zeljka, nego ima tamo neka psihologica kako sam cuo, nek radi svoj posao.
Son_of_a_gun Posted February 10 Author Posted February 10 (edited) Eh, Ife, što upropasti asistenciju čovjeku… 1 minute ago, alokin said: Ček jel su ovo isključili ton iz Arene? Neverovatno... Prvi put gledaš? 😁 Edited February 10 by Son_of_a_gun
Volter Posted February 10 Posted February 10 (edited) Nepotrebno od Tajrika, može čak dobiti i kaznu neigranjem jedne utakmice. Sad je nebitno, al ne valja mu rabota kad dođe najvažniji deo sezone da varniči. 32 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Što ispizdeše naši, sad sam se uključio? Prvo dok je Mihailović vodio loptu dva puta ga svirepo pogled'o i nešto dobacio, Mihailović u čudu. Tu je dobio prvu tehničku. Kasnije još jednu zbog reakcije, pa se onda i sudiji unosi u lice. Iz čista mira poludeo. Edited February 10 by Volter 1
Kronostime Posted February 10 Posted February 10 3 minutes ago, Volter said: Nepotrebno od Tajrika, može čak dobiti i kaznu neigranjem jedne utakmice. Sad je nebitno, al ne valja mu rabota kad dođe najvažniji deo sezone da varniči.
wrach Posted February 10 Posted February 10 33 minutes ago, Son_of_a_gun said: Prvi put gledaš? 😁 Ja sam prvi put cuo da su odradili mute, nisam znao da uvek tako
Son_of_a_gun Posted February 10 Author Posted February 10 Pa smanjuju svaki put, nekom se sad samo omakao regler malo više…
realno *w Posted February 13 Posted February 13 (edited) Nakić nastavlja u istom, očajnom, ritmu. Potpuna nemoć na obe strane terena, ko god da je protivnik. A Poku kaže, ma ne pljujte Maria, mogu ja i gore! Edited February 13 by realno *w
Xpert Posted February 13 Posted February 13 (edited) Kakav faul Bosnjakovica... Al ovakve stvari zaista ne razumem. Na klupi si veci deo cetvrtine, mozes ispratiti dal ti je tim u bonusu, a ti bez ikakvog razmisljanja u bezopasnoj situaciji pravis faul i saljes protivnika na liniju za bacanja. P.S. Poku i Mitar se takmice u pravljenju gluposti. Edited February 13 by Xpert
Recommended Posts