ScepanScekicSto Posted January 19 Posted January 19 4 minutes ago, Papanikolesku said: Kakav je Sterling nemilosrdni trpač. I jak je kao bizon. bas se s drugarom dopisujem i pise mi, xoveku je svejedno koga trpa 1
Papanikolesku Posted January 19 Posted January 19 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: bas se s drugarom dopisujem i pise mi, xoveku je svejedno koga trpa Mašina jbt
Stiletto Posted January 19 Posted January 19 Ja sam čuo za microwave trpače, ali ovo je bila visoka peć 😁
MC Thunder 2 Posted January 19 Posted January 19 Sterling toliko gori da se sada vec plasim da se ne ugasi kad nam najmanje bude trebalo...ipak sa razlogom nije u NBA.
ScepanScekicSto Posted January 19 Posted January 19 zajebama oca postava Just now, MC Thunder 2 said: Sterling toliko gori da se sada vec plasim da se ne ugasi kad nam najmanje bude trebalo...ipak sa razlogom nije u NBA. utakmica po utakmica imamo neki potencijal i u Duejnu
DameTime Posted January 22 Posted January 22 A manje žestoko na terenu... Valjda znaju koliko trojki Pariz šutira jbt.
Volter Posted January 22 Posted January 22 Puca odbrana sa Koprivicom poslednjih utakmica. Bolje kad počinje sa klupe.
Papanikolesku Posted January 22 Posted January 22 Kako ih uvedemo u utakmicu ovako, najbolje da šutiraju ko na treningu
JPM Posted January 22 Posted January 22 Ovako su krenuli i protiv nas, polako. Do poluvremena egal, posle gazenje.
Wingwalker Posted January 22 Posted January 22 (edited) Ward šuta trojke bez pripreme, ne spušta loptu...jedva pete da odvoji od parketa. Edited January 22 by Wingwalker 1
JPM Posted January 22 Posted January 22 4 minutes ago, Wingwalker said: Ward šuta trojke bez pripreme, ne spušta loptu...jedva pete da odvoji od parketa. Kao i svaki pacer.
Recommended Posts