Stiletto Posted January 14 Posted January 14 2 minutes ago, Eddard said: Reći ću, pa nek ide život - ako ovo izgubimo, prestajem da gledam ovu sezonu. Doktoreee, glava me boleee... 1
Eddard Posted January 14 Posted January 14 Just now, Cavani said: Koliko vas je opusteno na +27 da dobijate? 🙂 0 5 5
DameTime Posted January 14 Posted January 14 (edited) 2 minutes ago, Cavani said: Koliko vas je opusteno na +27 da dobijate? 🙂 Ja, al svakako ne navijam za Partizan Edited January 14 by DameTime 3
Stiletto Posted January 14 Posted January 14 Just now, Cavani said: Koliko vas je opusteno na +27 da dobijate? 🙂 Nike kraj dok ne odsvira truba sirena povečerje. 1
Xpert Posted January 14 Posted January 14 1 minute ago, Cavani said: Koliko vas je opusteno na +27 da dobijate? 🙂 Ne postoji rec 'opustanje' u nasem vokabularu.
Dzep Posted January 14 Posted January 14 Vidite da može... Kad se bezrazložno ne uplaše. Bonga sve pokriva 2
Patriota iz kauca Posted January 14 Posted January 14 Daj Balšu, Nakića, Pokua i Lakića istovremeno u četvrtoj, nek ide život! 1
Stiletto Posted January 14 Posted January 14 2 minutes ago, Papanikolesku said: JEBOTE ŠTA JE OVO 1 11
kojihit Posted January 14 Posted January 14 7 minutes ago, Cavani said: Koliko vas je opusteno na +27 da dobijate? 🙂 Ja sam blizu da se opustim, ali tesko mi je
Xpert Posted January 14 Posted January 14 Ja racunam da oni ne mogu 33 poena da postignu za 9:20. Al opet, nije 100% sigurno. 1
Recommended Posts