DameTime Posted Saturday at 09:47 PM Posted Saturday at 09:47 PM 3 hours ago, Eddard said: Niko joj i ne brani da ga sama okonča. Pa pokušala je ali nije uspela, koliko sam pročitala. Nije mi jasna poenta ovog komentara?
Angelia Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Niko zasigurno ne zna sta je devojka htela, pristup porodice I prijatelja je bio ogranicen. Ovo je tragedija drzave I sistema. Jedan od argumenata koje su imali da se eutanazija ne zaustavi je da su njeni organi vec bili obecani. Nije imala pristup nezavisnim psihijatrima ni porodici. Inace, pocinioci zlocina nikad nisu osudjeni, pod izgovorom da su maloletni i da bi izazvalo rasizam. Niko ne zna da li su uopste maloletni. Ono sto nedostaje u textu koji je @Mina D. Harker postavila, je da je u sklonistu prosla dva puta gang-rape od strane ilegalnih imigranata. I da je zato pokusala samoubistvo. Samo da objavim, da nemam zelju da se medicinsku ubijem. Zato sam I izabrala da se ne stavim na listu donora organa. Ne zelim da nekom vise vredim mrtva nego ziva.
Koca Popovic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago @Angelia sa ovom zadnjom recenicom si pokrenula mnogo zanimljivu ili mozda veoma zeznutu temu. Doniranje organa. To je moje misljenje. Ne znam na koju bih se stranu opredjelio.
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Koca Popovic said: @Angelia sa ovom zadnjom recenicom si pokrenula mnogo zanimljivu ili mozda veoma zeznutu temu. Doniranje organa. To je moje misljenje. Ne znam na koju bih se stranu opredjelio. Nesto sto deluje humano moze da postane zlo. Eutanazija I doniranje organa, su moralno upitne teme, pogotovo kad su povezane. Mogu da dam argumente na obe strane diskusije, I za i protiv, ali kad se desi da sistem izda, onda je to katastrofalno. Kao u slucaju ove devojke. Ocigledno se otac borio za njen zivot. Porodica I prijatelji, a da ona nije ni znala.
RatzenStadt Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Meni je misterija zasto je u civilizovanim drustvima eutanazija i dalje zabranjena, ili tesko dostupna, i zasto ljudi jos odavno nisu izasli na ulicu da se izbore za to pravo. Niko ni ne prica o tome. Mind boggling. Jel vlastodrsci zele da ljudi pate i zive u bolu? Valda sve zbog kreativne interpretacije religijskih spisa, jel? To ne bi trebalo da postoji u sekularnimm drzavama. Mada, politicari su mahom psihopate i sadisti, tkd me uopste ne cudi sto nam to pravo nije omoguceno. Ko u onim bolnicama Majke Tereze, koja je verovala da se kroz bol priblizavas Bogu, sta li...pa zato nije odobravala koriscenje lekova protiv bolova...u bolnici!
Recommended Posts