Jump to content

Ko osvaja titulu?  

23 members have voted

1. 1. Ko osvaja titulu?

• Manchester City
      2
    • Arsenal
      15
    • Liverpool
      3
    • Manchester United
      1
    • Chelsea
      0
    • Tottenham
      1
    • Neko sedmi
      1

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 08/16/2024 at 07:00 PM

Recommended Posts

Posted

Celzi se ozbiljno pojacava, zavrsavaju i Xavi Simonsa.

Kada bi se igrao fm, imali bi ekipu za dinastiju narednih 10 godina.

Po meni mislim da su oni br3 favoriti za osvajanje, posle Liverpula i City-a, a ispred Arsenala.

Palinja u Spursima se cini kao odlicno pojacanje za cvrstimo na sredini, mada sam i dalje misljenja da im treba jos jedan kreativac u veznom redu.

• Like 1
Posted

Nekako bas lep osecaj gledati kako njukasl biva ispaljen od svakog moguceg igraca za kog su bili zainteresovani. Toliko su mi se ogadili nacinom igre i koliko biju kao milicija u utakmicama, ne cudi da ih druge fan baze nazivaju orcima. Takodje i dokaz da arapske pare nisu jedini faktor i nikada nece napraviti top6 ekipu od njih, igraci i dalje zele da idu pre u utd/lpul/tot koliko god lose sezone te ekipe imale

Posted

Samo je pitanje vremena kad ce Njuka udje u top tier ekipe. Kao sto su to uradili Chelsea, Man City na ostrvu, ili Psg u Evropi. Danas je malo teze to sprovesti zbog ffp, tako da ce im trebati nesto vise vremena, ili da zaposle Sitijevog strucnjaka za finansije heh.

Posted
30 minutes ago, mr clutch said:

Samo je pitanje vremena kad ce Njuka udje u top tier ekipe. Kao sto su to uradili Chelsea, Man City na ostrvu, ili Psg u Evropi. Danas je malo teze to sprovesti zbog ffp, tako da ce im trebati nesto vise vremena, ili da zaposle Sitijevog strucnjaka za finansije heh.

Da bi usli u top tier ekipe treba da je management dosta ozbiljniji i svo to propratno osoblje. Osnove Sitija je postavio Ciki Begiristajn i ekipa, PSG je krenuo da lici na nesto kad su krenuli da posluju kao ozbiljan klub a ne kao pijani milijarder koji hoce sve i odmah. Njukas je usao u jedan od najbitnijih prelaznih rokova bez sportskog direktora i sada trpe posledice toga.

Posted

Osnove Sitija postavio menadzment sa offshore kompanijama. Najlakse je tim putem izgraditi tim, medjutim vlasnice Njuke su odlucili da postepeno grade tim i jacaju finansijski, a ne sterodinim upumpavanjem. Vrlo moguce i da je katarski Psg slicnim putem kao Siti napravio tim, mislim na priliv novca, jer su trosili  prevelike kolicine novca u odredjenom periodu.

Ovo za direktora nisam ispratio, i apsolutno se slazem sa tim da je ozbiljan propust, uzimajuci u obzir da je tvoja tvrdnja validna.

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, kojan said:

Da bi usli u top tier ekipe treba da je management dosta ozbiljniji i svo to propratno osoblje. Osnove Sitija je postavio Ciki Begiristajn i ekipa, PSG je krenuo da lici na nesto kad su krenuli da posluju kao ozbiljan klub a ne kao pijani milijarder koji hoce sve i odmah. Njukas je usao u jedan od najbitnijih prelaznih rokova bez sportskog direktora i sada trpe posledice toga.

City je postao ozbiljam klub tako sto je doveo zilion igrača u par sezona i moralo je da se isfiltrira nesto dobro. To sad ne moze, zbog ffp-a. A kad ne dovodis tako odjednom, ne stignes da u jednom momentu napravis komparibilan roster.

Dok su dovodili po bezmalo 10 igraca po prelaznom roku, ulozili su i u najmoderniju infrastrukturu.

Na stranu sto je evidentno da je City plaćao i medije. A i sudije ofc.

Nijedan klub nema takav tretman medija kao City. Imaju svoje plaćene huškače da prave haos i pritisak oko drugih klubova.

Da je Grealish bio u nekom drugom klubu, bio bi veći laughing stock nego Maguire. 

Na to dodaj da su lepo iskoristili klanja i prepirke ogromnim fan baza pravih velikoh klubova. Dok su navijaci Arsenala, Liverpoola i Uniteda gadjali jajima, za stvari koje su u sustini sitnica u odnosu na City... Oni su spremali kokice. 

Edited by BattleBender
  • Like 2
Posted

Meni je Grilis u Sitiju bio uzasan od prvog do poslednjeg dana. Pokusavali su u jednom trenutku da ga hajpuju kao - dobar je, centrira Halandu super, ali bukvalno je delovao kao da si igraca iz Cempionsipa stavio na krilo. Svaki put u sredinu ulazi i centarsut, i nista. Bukvalno nista. Doku i Savinjo za klasu opasniji recimo.

Steta, bio je dobar igracic u Vili. Sad verovatno ne moze ni tamo da igra.

Posted
37 minutes ago, Markoss said:

Meni je Grilis u Sitiju bio uzasan od prvog do poslednjeg dana. Pokusavali su u jednom trenutku da ga hajpuju kao - dobar je, centrira Halandu super, ali bukvalno je delovao kao da si igraca iz Cempionsipa stavio na krilo. Svaki put u sredinu ulazi i centarsut, i nista. Bukvalno nista. Doku i Savinjo za klasu opasniji recimo.

Steta, bio je dobar igracic u Vili. Sad verovatno ne moze ni tamo da igra.

Nesto si permutovao za Grealisha. Covjek koji je prije prelaska u City bio jedno od krila koji konstantno napada 1 na 1 do toga da u City krene kao da napadne i onda vrati loptu nazad i tako po 10+ puta na mecu.