dzakala Posted Sunday at 09:05 AM Posted Sunday at 09:05 AM Celzi se ozbiljno pojacava, zavrsavaju i Xavi Simonsa. Kada bi se igrao fm, imali bi ekipu za dinastiju narednih 10 godina. Po meni mislim da su oni br3 favoriti za osvajanje, posle Liverpula i City-a, a ispred Arsenala. Palinja u Spursima se cini kao odlicno pojacanje za cvrstimo na sredini, mada sam i dalje misljenja da im treba jos jedan kreativac u veznom redu. 1
Мџе Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Lijnderš se priključio Pepovom štabu. Biće baš, baš zanimljivo gledati Siti ove sezone.
kojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nekako bas lep osecaj gledati kako njukasl biva ispaljen od svakog moguceg igraca za kog su bili zainteresovani. Toliko su mi se ogadili nacinom igre i koliko biju kao milicija u utakmicama, ne cudi da ih druge fan baze nazivaju orcima. Takodje i dokaz da arapske pare nisu jedini faktor i nikada nece napraviti top6 ekipu od njih, igraci i dalje zele da idu pre u utd/lpul/tot koliko god lose sezone te ekipe imale
mr clutch Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo je pitanje vremena kad ce Njuka udje u top tier ekipe. Kao sto su to uradili Chelsea, Man City na ostrvu, ili Psg u Evropi. Danas je malo teze to sprovesti zbog ffp, tako da ce im trebati nesto vise vremena, ili da zaposle Sitijevog strucnjaka za finansije heh.
kojan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, mr clutch said: Samo je pitanje vremena kad ce Njuka udje u top tier ekipe. Kao sto su to uradili Chelsea, Man City na ostrvu, ili Psg u Evropi. Danas je malo teze to sprovesti zbog ffp, tako da ce im trebati nesto vise vremena, ili da zaposle Sitijevog strucnjaka za finansije heh. Da bi usli u top tier ekipe treba da je management dosta ozbiljniji i svo to propratno osoblje. Osnove Sitija je postavio Ciki Begiristajn i ekipa, PSG je krenuo da lici na nesto kad su krenuli da posluju kao ozbiljan klub a ne kao pijani milijarder koji hoce sve i odmah. Njukas je usao u jedan od najbitnijih prelaznih rokova bez sportskog direktora i sada trpe posledice toga.
mr clutch Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Osnove Sitija postavio menadzment sa offshore kompanijama. Najlakse je tim putem izgraditi tim, medjutim vlasnice Njuke su odlucili da postepeno grade tim i jacaju finansijski, a ne sterodinim upumpavanjem. Vrlo moguce i da je katarski Psg slicnim putem kao Siti napravio tim, mislim na priliv novca, jer su trosili prevelike kolicine novca u odredjenom periodu. Ovo za direktora nisam ispratio, i apsolutno se slazem sa tim da je ozbiljan propust, uzimajuci u obzir da je tvoja tvrdnja validna. 1
BattleBender Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago (edited) 2 hours ago, kojan said: Da bi usli u top tier ekipe treba da je management dosta ozbiljniji i svo to propratno osoblje. Osnove Sitija je postavio Ciki Begiristajn i ekipa, PSG je krenuo da lici na nesto kad su krenuli da posluju kao ozbiljan klub a ne kao pijani milijarder koji hoce sve i odmah. Njukas je usao u jedan od najbitnijih prelaznih rokova bez sportskog direktora i sada trpe posledice toga. City je postao ozbiljam klub tako sto je doveo zilion igrača u par sezona i moralo je da se isfiltrira nesto dobro. To sad ne moze, zbog ffp-a. A kad ne dovodis tako odjednom, ne stignes da u jednom momentu napravis komparibilan roster. Dok su dovodili po bezmalo 10 igraca po prelaznom roku, ulozili su i u najmoderniju infrastrukturu. Na stranu sto je evidentno da je City plaćao i medije. A i sudije ofc. Nijedan klub nema takav tretman medija kao City. Imaju svoje plaćene huškače da prave haos i pritisak oko drugih klubova. Da je Grealish bio u nekom drugom klubu, bio bi veći laughing stock nego Maguire. Na to dodaj da su lepo iskoristili klanja i prepirke ogromnim fan baza pravih velikoh klubova. Dok su navijaci Arsenala, Liverpoola i Uniteda gadjali jajima, za stvari koje su u sustini sitnica u odnosu na City... Oni su spremali kokice. Edited 35 minutes ago by BattleBender
Markoss Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Meni je Grilis u Sitiju bio uzasan od prvog do poslednjeg dana. Pokusavali su u jednom trenutku da ga hajpuju kao - dobar je, centrira Halandu super, ali bukvalno je delovao kao da si igraca iz Cempionsipa stavio na krilo. Svaki put u sredinu ulazi i centarsut, i nista. Bukvalno nista. Doku i Savinjo za klasu opasniji recimo. Steta, bio je dobar igracic u Vili. Sad verovatno ne moze ni tamo da igra.
Recommended Posts