Jump to content

Premier League 2024/2025

Ko osvaja titulu?  

23 members have voted

1. 1. Ko osvaja titulu?

• Manchester City
      2
    • Arsenal
      15
    • Liverpool
      3
    • Manchester United
      1
    • Chelsea
      0
    • Tottenham
      1
    • Neko sedmi
      1

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 08/16/2024 at 07:00 PM

Recommended Posts

On 9/23/2024 at 11:50 PM, BattleBender said:

Nisu batalili, ali je Rodri bolji od Krosa i Modrica Koji zajedno imaju 80 godina. Bolji je od prajm Kroosa verovatno. A cisto da se zna, ko sto sam prvi pricao za Modrica da je najboki igrac na Svetu, tako sam i pricao za Kroosa dok je bio u Bayernu da je igracina. I za Kroosa i za Modrica sam bio ismevan od strane gomile mediokriteta kao sto si ti. Tamo da nemam nikakav bias protiv Kroosa i Modrica. S obzirom na moj hot takes, trebalo bi da guram na njihovu stranu.

Kroos je igračina, ali je tier ispod Modrica. Ne da mi se to objasnjavat, ko moze da moze. Kroos nije klasa Modrica, Xavi-a

i Scholesa, a to je 1st tier veznjaka. I svaka pomisao da jeste je iluzija.

Bez ikakve skromnosti, sve mogu da vas stavim u skolske klupe i da vad učim kako se posmatra fudbal, i kako se registruju stvari iz fudbala kao same igre. Nije da sam presrrvan zbog mog talenta za observaciju fudbala, menjao bih to za heklanje, ali imam je. It is what it is. Nekad imam osecaj da sam kao Russel Crowe na onom prozoru.

Rodri je najbolji i najvazniji igrac najboljeg tima na svetu u poslednjih 2,3 god. Incidentno je da su samo jednom osvojili LS u tih 3 god. The most valuable asset u celoj PL, i tu nema nikakve dileme.

KDB u ovom trenutku nije

morr valuable od Odegaarda za početak.

Mediokriteti kao sto si ti to ne mogu mozda da vide. Mediokriteti kao sto si ti, (mada nisi ti ni mediokritet) ce naravno da pokusavaju da kompromituju nekog tako sto ce da hiperbolizuju i iskrive tudje stavove. Naravno da nikad nisam reko da je Carrick najbolji igrac na Svetu, naravno da ces ti da proguras da proguras takvu kojestariju kako bi dobio nekakve lajkice I podrsku drugih, jer si toliko nesiguran i nedovoljan pa gradis legimitet svojim argumentima, tako sto ces da se dodovoris drugima koji rade zabave vole ideju oko te hiperbole, zabavna im je. I nekad su imali i sami diskusije sa necime sto je pre-hiperbola verzija tog narativa.

E to rade nedovoljni.

Oni koji dobace više od nedovoljnog, za pocetak ne pokusavaju takve jadne metode diskreditovanja, ali pre svega znaju da je Carrick bio igračina, i da takvi kao ti to nikad nisu mogli da razumeju.

Ovaj upis mi odaje vajb kaleta gospodara vremena kad se dere ja sam inteligencija, ne možeš mi prići

Spoiler

Stavite na 1:34 ako nisam podesio da krene od tad

• Ha-ha 5

On 9/24/2024 at 12:36 PM, McLeod said:

Kros se kasnije razvio u svetsku klasu i izgledao fantasticno u Realovom sistem, jedan od najbitnijih srafova. Ali je do tada proteklo vode. Isto kao i za Modrica, za sta sam priznao da si bio u pravu, s tim sto je Modric igrao mnogo ofanzivnije u Totenhemu i na toj poziciji kao sitan i fizicki nedorastao je udario u plafon, tako da ne vidim da sam i u vezi njega nesto specijalno pogresio, tebi svaka cast sto si video da moze da procveta u povucenoj roli, ja nisam ni razmisljao o tome.

Ali ako pricamo o fejlovima, cisto da pomenemo da si pricao da ce Januzaj i Marsijal da osvoje zlatnu loptu, kao i da si objasnjavao zasto je Marsijal bolji od Anrija, uporediv vec tad sa 19 godina, a da ce za 4-5 biti bolji nego sto je ovaj ikada bio.

Tako da ako sam ja mediokritet koji ne vidi, ti si sa Marsijalom ponistio bukvalno svaku drugu dobru procenu koju si imao, jer je bilo jasno da je lik obican akcelerant bez mozga i finese.

Na forumu danas postoje ljudi koji misle da Modric u Realu igra ono što je igrao Ozil.

Januzaja world beatera se i ja sjećam.

2 hours ago, Lineker said:

Son ne igra protiv Uniteda. Ange ga je držao predugo protiv Karabaga i sad nije spreman za United. O čemu mi pričamo? Sramota za stručni štab Totenhema... 

Koji ce vam k Son protiv Jedinstva. Idealna tekma da se odmori i svakako je bio potrebniji za kvalitetnije timove od crvenih poput Karabaga.

• Like 1

Deki doktor kakva rekacija za 2-0, a onda i Solanke ponovo pogadja za 3-0. Da nam se vrati za sve nedace iz proslog kola i da naplatimo dobre partije... 

Imali smo ovde srece sa crvenim Bruna, ali ako je neko zasluzio srecu to smo mi. 

Pozdrav za mog brata Mikija! Izdrzi bro!