Azazelkg Posted August 5 Share Posted August 5 7 minutes ago, Miki28 Teoljub said: A mi kao biramo laksi put?😀 Počelo od Australije, valjda je to jasno 🤷. Sigurno ne gubimo zbog loše igre, slabe odbrane, još slabijih golmana i generalno manjka kvaliteta u igri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted August 5 Share Posted August 5 Osrednja igra, klizimo u prosek globalnog vaterpoloa koji je sad veci nego ikad pre. Valjda ce kalkulacija oko prolaza biti dobra ali igra ne obecava nista osim povratka pre zavrsnice turnira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted August 5 Share Posted August 5 Za 10 minuta primiti 6+7 golova je bolesno. Ovo je za kompletnu ostavku celog vaterpolo saveza a pogotovu trenera reprezentacije koji je smehotresan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted August 5 Share Posted August 5 50 minutes ago, MishaZvezda1983 said: Ovo je za kompletnu ostavku celog vaterpolo saveza a pogotovu trenera reprezentacije koji je smehotresan Jelenića smeniti? xaxaxa nema teorije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 5 Author Share Posted August 5 Haha, Japan pobedio Kengure 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 5 Share Posted August 5 1 minute ago, Don Juan said: Haha, Japan pobedio Kengure 🤣 Ufff kakva glavolomka u obe grupe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxymorons Posted August 5 Share Posted August 5 Grci dobili Italiju, idemo na njih ukoliko Hrvati ne pobede USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 5 Share Posted August 5 Grci debili. Poslali sebe na Mađarsku pa na Španiju ako Hrvatska pobedi Amere, a hoće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 5 Share Posted August 5 3 minutes ago, Ledd said: Grci debili. Poslali sebe na Mađarsku pa na Španiju ako Hrvatska pobedi Amere, a hoće. A sto su debili? Kad je kalkulisanje postalo prihvatljivo? Ides da pobijedis svaki mec i svakog protivnika koji ti se nadje na putu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 5 Share Posted August 5 Zato što ne mogu tamo ništa da urade. Jedina šansa da uđemo u polufinale nama je bila Italija. Užasni su skoreri i leže nam, sa njima bi bio tesan meč na mali rezultat. Grčka i Hrvatska će nas rutinirati. Ako Hrvatska dobije USA idemo na Hrvatsku, ako izgubi, idemo na Grčku. Ako Hrvatska izgubi na peterce, idemo na Grčku Ako Hrvatska dobije na peterce, oni Italijani i Grci imaju po 11 bodova i stvara se krug gde je sledeće.. 1.Italija +2 2.Grčka 0 3.Hrvatska -2 Samo u tom slučaju idemo na Italiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 5 Share Posted August 5 1 hour ago, Ledd said: Zato što ne mogu tamo ništa da urade. Pa sad, svakako su im manje šanse ali ne treba ih otpisivati budu li igrali s Mađarima, vjerojatno ih i dalje peče onaj poraz u finalu SP-a lani (valjda) pa motiva neće faliti. A kvalitetu svakako imaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 5 Share Posted August 5 Hrvatska na putu do poraza od Amera i meča sa Španjolskom u četvrtfinalu. Očajni smo, gubili smo i 10-3, uoči zadnje četvrtine gubimo 11-7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted August 5 Share Posted August 5 SAD i Australija su postali konkurenti za medalju zbog toga što su oni napredovali ili što su evropske selekcije u padu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 5 Share Posted August 5 Jel se zna kad je koje polufinale? Tj da li se zna koja su ona u utorak u 2 i pola 4? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 5 Share Posted August 5 16 minutes ago, Howie Roseman said: SAD i Australija su postali konkurenti za medalju zbog toga što su oni napredovali ili što su evropske selekcije u padu? Pomalo od oboje rekao bih. Mada su Ameri uvijek neugodni i puno uspješniji od Australaca, imaju npr. srebro sa OI u Pekingu a njihova ženska repka je najjača na svijetu. Grčka protiv Srbije, pobjednik ide na pobjednika USA-AUS. Hrvatska ovim porazom ide na Španjolsku pa ako kojim čudom prođe na pobjednika ITA-HUN. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 5 Author Share Posted August 5 3 hours ago, Ledd said: Grci debili. Poslali sebe na Mađarsku pa na Španiju ako Hrvatska pobedi Amere, a hoće. Znači dobijemo Grke i onda Amere. Kako nam se otvorilo za finale, šteta što ne umemo 😁 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 5 Share Posted August 5 2 minutes ago, Nicklord said: Jel se zna kad je koje polufinale? Tj da li se zna koja su ona u utorak u 2 i pola 4? 😄 Nemoj me držati za riječ ali mislim da se ne zna, znat će se na kraju dana ili rano ujutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 5 Share Posted August 5 1 minute ago, Don Juan said: Znači dobijemo Grke i onda Amere. Kako nam se otvorilo za finale, šteta što ne umemo 😁 Šteta što nemamo golmana, uzeli bi srebro.. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted August 5 Share Posted August 5 Ne verujem da su Hrvati nešto tankovali. Zašto bi? Otkako je otišla nasa zlatna generacija, mi smo im redovne mušterije. Izbacili su nas dvaput u četvrtfinalima na poslednjim prvenstvima, a sa druge strane idu na spance koji ih redovno dobijaju i u ovom trenutku igraju najbolji vaterpolo. Mislim da su izgubili od njih u finalu EP i u polufinalu SP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 5 Share Posted August 5 Grci su jaki al barem donekle mozemo s njima... Protiv Italijana ne bismo imali nikakve sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 5 Share Posted August 5 (edited) 8 minutes ago, Irski_srbin said: Ne verujem da su Hrvati nešto tankovali. Zašto bi? Otkako je otišla nasa zlatna generacija, mi smo im redovne mušterije. Izbacili su nas dvaput u četvrtfinalima na poslednjim prvenstvima, a sa druge strane idu na spance koji ih redovno dobijaju i u ovom trenutku igraju najbolji vaterpolo. Mislim da su izgubili od njih u finalu EP i u polufinalu SP. Hrvate smo zadnji put dobili u finalu OI Rio. Od tada nas deru redovno. Sa Grcima smo samo jednom igrali od finala u Tokiju i rasturili nas 13-7 .. Grci će se prošetati do finala, u ove Australije i Amerike ne verujem kad dođe nokaut faza, iako su Ameri znali (nas) da klepe u polufinalu i uzeli srebro u Pekingu. Šteta što smo slabi sad, baš se lepo otvorilo za medalju. Edited August 5 by Ledd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted August 5 Share Posted August 5 Ovo je ekvivalent da nam je u košarci put do finala QF Australija, SF Grčka/Brazil. Ali šteta što ćemo teško iskoristiti to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 5 Author Share Posted August 5 (edited) 16 minutes ago, Irski_srbin said: Ne verujem da su Hrvati nešto tankovali. Gde tankovali, da upadnu u horor deo kostura - Mađarska, Italija, Španija. Edited August 5 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 5 Share Posted August 5 Од Грка смо изгубили последње 4 утакмице за ово баш нисам оптимиста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 5 Share Posted August 5 Špance će tamo neko izbaciti. Glavni jesu favoriti, ali mnogo žele to zlato, prva tesna utakmica i ulazi im voda u uši. Podsećaju me na onu našu generaciju 2008-2012 sa Šapićem i Šefikom, dve OI glavni favoriti i dva puta ispadnu u polufinalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts