Bogoljub Gagic Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Да је трка била сутра можда би и било шансе за медаљу, нема везе свака част на борби
Don Juan Posted August 8, 2024 Author Posted August 8, 2024 51 minutes ago, suptil said: Sad veslacki savez moze bez rukavica da udje u klinc sa olimpijskim komitetom. Poklonite se i pocnite gospodo. Posto su igre zavrsene. Pa ok, ali ovo su kajakaši, nemaju oni veze sa ovima 😁
Stiletto Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 Mada još uvek boli stomak od sinoćne košarke, da ispratimo naše i danas. K2 na 500m drugo polufinale kreće za 5 minuta. Oba naša čamca su u istom polufinalu. Osam posada, prve četiri idu u finale.
Stiletto Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 Naša dva kajaka zauzela 7. i 8. mesto u polufinalu.
Мџе Posted August 9, 2024 Posted August 9, 2024 48 minutes ago, drgnk said: Kakve su šanse Milice Novaković? Favorit je da prodje u finale a tu je onda sve moguće. Nije autsajder ni za medalju jer je u junu uzela bronzu na evropskom ali mora da se poklopi. 1
Stiletto Posted August 10, 2024 Posted August 10, 2024 Kreće Novaković. Samo prve dve idu u A finale. 27 minutes ago, neko me sabotira said: Na kladionici je kvota 80 da osvaja. Pored Lize Karington koja je već uzela zlato u dvojcu i četvercu niko nije favorit. Treća u grupi, ništa od A finala.
neko me sabotira Posted August 10, 2024 Posted August 10, 2024 9 minutes ago, Stiletto said: Pored Lize Karington koja je već uzela zlato u dvojcu i četvercu niko nije favorit. Lovi svoje osmo olimpijsko zlato čini mi se.
Kankkunen Posted August 10, 2024 Posted August 10, 2024 Loše je startovala, a to se teško popravlja na 500m.
Recommended Posts