Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Može i taj OI turizam vrlo lako da se preseče. Dodati u onaj pravilnik o penzijama da pored EP i SP medalja je obavezna i makar OI bronza kao uslov l i ćao zdravo. Ili da se skroz ukine. Ovo selektivno učestvovanje pojedinaca gde dolaze i kilavi i povređeni je logično dovelo do ove anarhije. Naravno nisu svi turisti i većina dolazi punim srcem i spremni za velike stvari međutim nešto mora da se preduzme. Čak su i stranci provalili šemu pa se gle čuda mnogi i sami nude za pasoš. Nije sigurno zbog Novaka i Jokića. 

Edited by Molina23
  • Like 4
Posted

Zasto smo sve gori i gori... Pa zato sto sns kancer sve vise pruza pipke. Uvukli su se u sve pore sporta i unistavaju ga, kao i sve cega se late. Bice sve gore i gore.

• Like 1
Posted

Treba nagrađivati samo OI zlato i ništa više. Možda neka kinta za srebro i bronzu na OI ali nikako penzije. Jes da to nije pravedno prema ovim velikim sportovima gde su EP i SP velika stvar ali ti sportisti ionako zarađuju ogromnu lovu tako da im 200k i penzija ama baš ništa ne znače.

• Like 6
Posted

Veliki broj sportova se prati samo na OI, dok ostala takmičenja i prvenstva prate samo najveći zaljubljenici i uža familija.

Svaka medalja na OI puno znači i treba osvajača nagraditi, nekom razumnom cifrom, ali ograničiti privilegije za medalje po nekim kupovima lilijane ronketi.

• Like 5
Posted

Nisam siguran da ste pomenuli, ako jeste prastajte.

Mihain Njunjez Lopez je, ispravice me neko ako gresim, zacementirao status najveceg rvaca svih vremena (cak ispred Kareljina), jer je u Parizu osvojio svoju petu uzastopnu zlatnu medalju na OI u najtezoj kategoriji grcko-rimskim stilom i povukao se odmah posle finala.

Posted
2 hours ago, neko me sabotira said:

Pa sad…dobila je (jedva, ali je dobila) prve dvije runde tako da nije ni bilo treće. Na kraju uvjerljivo do bronce, bravo Lena! Hrvatska od 2008. ima barem jednu olimpijsku medalju u taekwondou na svakim OI osim jednih (čini mi se 2016.).

Ima i Srbija na poslednje tri OI pa vidiš da nas ništa ne sprečava da doživimo debakl. 

Posted
22 minutes ago, Мџе said:

Ima i Srbija na poslednje tri OI pa vidiš da nas ništa ne sprečava da doživimo debakl. 

Kud si navro, pričekaj Meka

35 minutes ago, McLeod said:

Nisam siguran da ste pomenuli, ako jeste prastajte.

Mihain Njunjez Lopez je, ispravice me neko ako gresim, zacementirao status najveceg rvaca svih vremena (cak ispred Kareljina), jer je u Parizu osvojio svoju petu uzastopnu zlatnu medalju na OI u najtezoj kategoriji grcko-rimskim stilom i povukao se odmah posle finala.

20 hours ago, Knipex said:

Peta zlatna medalja na isto toliko učešća na OI i kraj jedne blistave karijere.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Barker said:

Makedonka dobila svetsku sampionku u tekvondu!

Ne samo svetsku nego i duplu olimpisku sampionku, i onda tesan poraz u borbi za polufinale 😞

Posted

Jel znamo nešto o ovome Hetik Cabolov što nastupa za nas u rvanju. Ja ni čuo nisam za njega. Jel neko zna jel ima makar neke nade da iznenadi za medalju ? Vidim da je prošle godine uzeo bronzu na SP ali imali smo već takvih pa tropa.

Posted
5 minutes ago, Klotzen said:

Jel znamo nešto o ovome Hetik Cabolov što nastupa za nas u rvanju. Ja ni čuo nisam za njega. Jel neko zna jel ima makar neke nade da iznenadi za medalju ? Vidim da je prošle godine uzeo bronzu na SP ali imali smo već takvih pa tropa.

32 godine, iskusna kajla. Ima zlato sa Svetskog 2014. i srebro na Svetskom 2017.

Bronzu u Beogradu je uzeo u kategoriji više, do 79. Sad se bori u do 74.

U kakvoj je formi, nemam pojma. Videćemo, sad će da počne.

Posted (edited)

Delovao je odlično u ovoj prvoj borbi. Sada ima 7 borbi do sledeće njegove, znači 40 do 60 minuta po nekoj mojoj računici.

Takov bi trebao sada da nastupi a Perišićka za jedno 15-20 minuta

Edited by Klotzen
Posted
2 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said:

Поцепа га Цаболов. Кад креће Перишићка?

Prvo ide Takov, odmah posle ovih cura.

Perišić četvrti meč posle Takova.

• Like 1