Skyglider Posted August 6 Share Posted August 6 1 minute ago, Juan Pablo Montoya said: Nemci polako postadoše košarkaška velesila... na koju foru, pojma nemam ali je tako. Ni sa Novickim nisu bili bolji, a o generaciji Detlefa Šremfa ne vredi ni pričati. Kako na koju foru ? Sistematskim radom, ljudi već 35 godina grade sistem razvijaju igrače ulažu i to se sve vraća. A imali su i ranije uspehe , osvojili Eurobasket 1993, sa Novickim igrali polufinale SP 2002 i finale Eurobasketa 2005 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 6 Share Posted August 6 1 minute ago, Skyglider said: Kako na koju foru ? Sistematskim radom, ljudi već 35 godina grade sistem razvijaju igrače ulažu i to se sve vraća. A imali su i ranije uspehe , osvojili Eurobasket 1993, sa Novickim igrali polufinale SP 2002 i finale Eurobasketa 2005 Nema šta, sistem sigurno imaju, ne sporim. Samo ja taj sistem ne vidim, ali je to moj problem. Imali su oni on and off uspehe, ni to ne sporim, ali velesila nikad nisu bili. Sad prete da budu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 6 Share Posted August 6 jedno pitanje - zbog cega se toliko dominantno navija protiv nemaca? jesam nesto propustio? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 6 Share Posted August 6 6 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Nemci polako postadoše košarkaška velesila... na koju foru, pojma nemam ali je tako. Ni sa Novickim nisu bili bolji, a o generaciji Detlefa Šremfa ne vredi ni pričati. Usralo ih sa Šruderom i Francom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 6 Share Posted August 6 Just now, NikadProtivKaline said: jedno pitanje - zbog cega se toliko dominantno navija protiv nemaca? jesam nesto propustio? Ko nas je prosle godine u finalu pobedio? :)) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 6 Share Posted August 6 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: jedno pitanje - zbog cega se toliko dominantno navija protiv nemaca? jesam nesto propustio? Grci prosrpska braća. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 6 Share Posted August 6 Evo @Smrtokapa posipam se pepelom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 6 Share Posted August 6 1 minute ago, Don Dusko said: Ko nas je prosle godine u finalu pobedio? :)) bila je i ona tuca sa grcima onomad ne vidim kako i na osnovu cega su nam oni drazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 6 Share Posted August 6 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: jedno pitanje - zbog cega se toliko dominantno navija protiv nemaca? jesam nesto propustio? Navijamo za lakšeg potencijalnog protivnika u nastavku takmičenja. Uz to, braća Vagner fizički loše deluju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 6 Share Posted August 6 Just now, Smrtokapa said: Navijamo za lakšeg potencijalnog protivnika u nastavku takmičenja. mi svakako imamo najtezeg moguce protivnika ukoliko prodjemo kengure 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 6 Share Posted August 6 Just now, NikadProtivKaline said: mi svakako imamo najtezeg moguce protivnika ukoliko prodjemo kengure Izgubimo polufinale, da li bi radije u borbi za bronzu Grčku ili Kanadu/Nemačku? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted August 6 Share Posted August 6 Janis nije mogao rešiti Bongu. Sjajan je Bonga, nema šta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 6 Share Posted August 6 smesno je ovo sudjenje ne znam kada i po cijoj direktivi se ovo desilo, ali bukvalno nije isti sport kao prethodnih godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorlfc Posted August 6 Share Posted August 6 Dobri Grci. Maksimalno fokusirani i dobra priprema utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 6 Share Posted August 6 Odličnu odbranu igraju Grci, moram još jednom da ponovim. Za mene je prilično iznenađenje kvalitet njihove igre danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 6 Share Posted August 6 6 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Nema šta, sistem sigurno imaju, ne sporim. Samo ja taj sistem ne vidim, ali je to moj problem. Imali su oni on and off uspehe, ni to ne sporim, ali velesila nikad nisu bili. Sad prete da budu. To što ti ne vidiš to je tvoj problem, ja sam odavno video da grade sistem i da hoće da postanu sila u košarci. Liga im je dosta napredovala u zadnjih 15 godina , osnovali su akademije za razvoj mladih igrača itd. Na kraju se sve to isplatilo, vidiš koliko dobrih igrača imaju. Naravno povremeni uspesi reprezentacije u međuvremenu su samo još više to pogurali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 6 Share Posted August 6 Dobra rola Thiemana. Moraju Šruder i Franc ovo rješavati polako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted August 6 Share Posted August 6 Nece ovo na dobro cim ovaj panj Wokap pogodi par trojki dobar defanzivac ali operisan od napada Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 6 Share Posted August 6 Ova Grcka je jedna od najodvratnijih skupina igraca ikada sastavljenih. Bukvalno nema jedan simpatican igrac, sem recimo Papanikolau, koji je i sam imao dosta prljavih poteza na turniru. Ne znam kako neko ko nije Grk moze da navija za njih, mada su verovatno i oni podeljeni s obzirom na PAO-Oly relaciju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 6 Share Posted August 6 2 minutes ago, Skyglider said: To što ti ne vidiš to je tvoj problem, ja sam odavno video da grade sistem i da hoće da postanu sila u košarci. Liga im je dosta napredovala u zadnjih 15 godina , osnovali su akademije za razvoj mladih igrača itd. Na kraju se sve to isplatilo, vidiš koliko dobrih igrača imaju. Naravno povremeni uspesi reprezentacije u međuvremenu su samo još više to pogurali. Sve stoji. Dobro je da si ih pratio, meni su oni i dan danas ekstremno neinteresantni za gledanje, mislim na ligu njihovu. Juče sam gledao neke naše utakmice s kraja devedesetih. Imali smo par NBA igrača, Divca i Stojakovića, ali ta ekipa bi zgazila ovu danas. U čemu je problem, to treba ustanoviti. Verovatno bi odgovor bio "nema sistema", ali niko da kaže kako da ga ima... Inače, nemamo ni trener, što je veći problem od igrača, ali otišao bih mnogo u off. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted August 6 Share Posted August 6 Majstor Bonga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 6 Share Posted August 6 Bo Bo Bonga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted August 6 Share Posted August 6 1 minute ago, MrTripleDouble said: Ova Grcka je jedna od najodvratnijih skupina igraca ikada sastavljenih. Bukvalno nema jedan simpatican igrac, sem recimo Papanikolau, koji je i sam imao dosta prljavih poteza na turniru. Ne znam kako neko ko nije Grk moze da navija za njih, mada su verovatno i oni podeljeni s obzirom na PAO-Oly relaciju Jedino Kalates i Janis sto mi nisu odvratni ostali na celu sa Larentzakisom 🤮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 6 Share Posted August 6 Just now, Don Dusko said: Bo Bo Bonga! Vežbaš za Arenu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 6 Share Posted August 6 Gotovi su kamenci počinju da padaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts