Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Thor said:

Monstruozna partija Kabokla...ispod koša rešava kao Jokić, a šutira kao Durent.

Ali protiv Japana...

Ni onaj iz Japana centar nije los uopste

Posted
2 minutes ago, Thor said:

Stvarno gde je taj Kaboklo protiv Nemaca? 

Jebiga protiv ravnih sebi pravi faulove brze nego sto mi post pisemo al protiv nejaci odmah dominacija.

Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Ali protiv Japana...

Ni onaj iz Japana centar nije los uopste

Kaboklo 4/4 za 3p, a Hawkinson 5/6.

Tata Marselinjo ušao da reši.

Posted
3 minutes ago, Thor said:

Kako su govorili naši stari, "na sirotinju i zec diže patku."

• Like 3
Posted
6 minutes ago, Thor said:

Prevariće nekoga da ga potpiše 😄 

Posted
1 minute ago, Stiletto said:

Kako su govorili naši stari, "na sirotinju i zec diže patku."

Upravo. Relevatnije su mi partije protiv Nemaca i Francuza gde se nije video a sad kad je sve reseno jbg.

Samo vi grobari se nadajte da ce nekog na osnovu ove partije da prevari. :D

Posted
Just now, Don Dusko said:

Upravo. Relevatnije su mi partije protiv Nemaca i Francuza gde se nije video a sad kad je sve reseno jbg.

Samo vi grobari se nadajte da ce nekog na osnovu ove partije da prevari. 😄

A mi Zvezdasi da se nadamo da ne prevari dr Nebojsu.

• Like 1
Posted
Just now, Chaos Is Me said:

Ja se bogami nadam da ga prevari.

Bice nerviranja Kaose kada krene da pravi glupe faulove i redovno se izbacuje iz meca. 

Znaci gledali bi smo dosta Mitra zbog toga.

Posted
Just now, Beonegro said:

Prevariće nekoga da ga potpiše 😄 

Pa neke je već "prevario" prošle sezone😉

Pitanje je šta je problem kod njega, odnosno čemu tolika nekonstantnost...ima ovde naravno i do kvaliteta protivnika, ali odigrao je vrhunski. Zasto to ne moze u kontinuitetu, ima i do njega, do trenera, uloge u timu, izmene "na gresku", itd.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Thor said:

Pa neke je već "prevario" prošle sezone😉

Pitanje je šta je problem kod njega, odnosno čemu tolika nekonstantnost...ima ovde naravno i do kvaliteta protivnika, ali odigrao je vrhunski. Zasto to ne moze u kontinuitetu, ima i do njega, do trenera, uloge u timu, izmene "na gresku", itd.

Zato što mu je samoljublje obrnuto proporcionalno inteligenciji.

• Like 2
Posted

Caboclo indeks 43, jes protiv Japana ali čak bi i Jokiću bilo zajebano da to uradi. Brazil je ovim skoro sigurno u četvrtfinalu i tamo će biti najpoželjniji rival svakome.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Beonegro said:

Zato što mu je samoljublje obrnuto proporcionalno inteligenciji.

Ne poznajem ga lično...ali čovek koji može ovo što on može i kako je danas odigrao je sve samo ne neko koga bi se lako odrekao...treba mu očigledno naći žicu (neko sa 50godina i kusur u košarci 😋)

• Like 1
Posted

Ако Немци добију Французе онда Бразил иде сигурно на Америку јер би у првом шеширу били Америка и Немачка а не можеш на противника из групе у 1/4 финалу.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Šta treba mučenim Grcima za prolaz?

Dovoljna im je pobjeda nekom malom razlikom, e sad tačno nisam siguran da li razlka mora da bude više od 3 poena, ili 3 poena i više, ali to je tu. Valjda mogu da budu i drugi ako dobiju sa više od 10.

Posted

Bas sad nesto kalkulisem oko 2 najbolje treceplasirane ekipe.

Brazil je na -7

Juzni Sudan trenutno na -6, ceka utakmicu sa nama

Spanija trenutno na -5, ceka utakmicu sa Kanadom

Teoretski u grupi A moze da dodje do kruga, ali je najverovatnije da dobiju danas Kanada i Australija i da Spanija bude treca sa 1-2. Ako izgube, po svemu sudeci Brazil je bolji od njih, ali onda zavise od nas, sa koliko razlike dobijamo SSD 😈

Posted
Just now, Beonegro said:

Dovoljna im je pobjeda nekom malom razlikom, e sad tačno nisam siguran da li razlka mora da bude više od 3 poena, ili 3 poena i više, ali to je tu. Valjda mogu da budu i drugi ako dobiju sa više od 10.

To samo pod uslovom da Kanada dobije Španiju.

• Like 1
Posted (edited)

@Chaos Is Me 

Grčka će završiti 2. u grupi ako:

Grčka pobedi Australiju sa 10 ili više razlike, a Kanada Španiju

Grčka će završiti na trećem mestu u grupi ako:

Grčka pobedi Australiju, a Španija Kanadu

Grčka pobedi Australiju sa 3 razlike, a Kanada Španiju

Grčka će završiti na 4. mestu u grupi ako:

Australija pobedi Grčku ili Grčka pobedi Australiju sa 1 razlike, a Kanada nadigra Španiju

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/kosarkaske-kalkulacije-na-oi-potpuna-ludnica-u-grupi-a-srbija-ima-jasan-put/488576

Edited by Marvin
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted
7 minutes ago, Thor said:

Ne poznajem ga lično...ali čovek koji može ovo što on može i kako je danas odigrao je sve samo ne neko koga bi se lako odrekao...treba mu očigledno naći žicu (neko sa 50godina i kusur u košarci 😋)

Čovjek koji pretenduje na njegov status i platu ne može da bude list na vjetru, mora da ima neki minimum koji će da ti da i kad nije zadovoljan, i kad ga ne ide, i kad ga boli noga, itd, itd. On baš nema dno, a to je problem za ozbiljnu košarku, koliko god da mu je plafon na momente visok.

2 minutes ago, Chaos Is Me said:

To samo pod uslovom da Kanada dobije Španiju.

Tačno, nego ja to u glavi već riješio da su Kanađani dobili

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, Beonegro said:

Čovjek koji pretenduje na njegov status i platu ne može da bude list na vjetru, mora da ima neki minimum koji će da ti da i kad nije zadovoljan, i kad ga ne ide, i kad ga boli noga, itd, itd. On baš nema dno, a to je problem za ozbiljnu košarku, koliko god da mu je plafon na momente visok.

Jasno, nije neko na koga možeš da se osloniš....i nemoguće je da iz večeri u veče ponavlja ovakve partije. Ali kada bi mogao da zadrzi neku kakvu takvu konstantnost, bio bi bez premca u TOP 3 centara Evrolige, a to je već ozbiljno dostignuće, i "materijal" koga nikako ne bi pustio niz vodu, pogotovu u ovom trenutku kada je suženo tržište kvalitetnih igrača za Evropu.

Posted
Just now, Thor said:

Jasno, nije neko na koga možeš da se osloniš....i nemoguće je da iz večeri u veče ponavlja ovakve partije. Ali kada bi mogao da zadrzi neku kakvu takvu konstantnost, bio bi bez premca u TOP 3 centara Evrolige, a to je već ozbiljno dostignuće, i "materijal" koga nikako ne bi pustio niz vodu, pogotovu u ovom trenutku kada je suženo tržište kvalitetnih igrača za Evropu.

Ti baš ne odustaješ, ubijedićeš me na kraju da sam i ja mogao da igram bar prvu ligu, samo da sam mogao da zadržim konstantnost na svom najboljem mogućem nivou 😉

• Ha-ha 1