Stiletto Posted Wednesday at 02:28 PM Posted Wednesday at 02:28 PM Jovanović - Roganović, Filipović, Mujakić, Jurčević - Kalulu, Dragojević, Natho, Stjepanović, Zubairu - Milošević. Ili mene SofaScore zeza ili je ovo prilično WTF postava ako se hoće prolaz u polufinale Kupa.
Barkley#34 Posted Wednesday at 02:50 PM Posted Wednesday at 02:50 PM Dva mlada iza Natha a ostalo je očekivano jer mislim da se i Nikolić mučio sa povredom pa da mu se smanji opterećenje.
Kooineeperk Posted Wednesday at 05:51 PM Posted Wednesday at 05:51 PM Kakva penal serija u Humskoj, obrnuli su igricu... morali opet isti igraci da sutiraju.
Stiletto Posted Wednesday at 05:55 PM Posted Wednesday at 05:55 PM (edited) Nisam video jedno 30-40 godina da se svih 11 igrača izređaju na penalima. I opet ovi naši ispadoše donji. Neka. Edited Wednesday at 05:58 PM by Stiletto 1
kendrick duckworth Posted Wednesday at 06:26 PM Author Posted Wednesday at 06:26 PM Kako je gadan onaj mali smrda Radojević, nakon penala se hvata za kurčić i jajca prema navijačima, a jedini nije dobio pogrdno skandiranje od bivših komšija.
Alek The Great Posted Wednesday at 06:48 PM Posted Wednesday at 06:48 PM 48 minutes ago, Stiletto said: Nisam video jedno 30-40 godina da se svih 11 igrača izređaju na penalima. I opet ovi naši ispadoše donji. Neka. Ja se secam jedne utakmice kao da je juce bilo. Kamerun vs Obala Slonovace pre nekih 20ak godina na Africkom kupu nacija. Obrnuli svi krug, svi pogodili i onda u novom krugu Eto masi, a Drogba ga daje. Nego, meni se ucini da smo osteceni za penal na pocetku drugog? Gledao sam preko telefona pa se ogradjujem. 1
Barkley#34 Posted Wednesday at 07:01 PM Posted Wednesday at 07:01 PM I ja sam drugo gledao na telefonu, ako misliš na ono što smo se bunili zbog ruke ni meni nije bilo jasno da li jeste ili nije. Čim naiđe iole ozbiljnija ekipa vide se naša ograničenja u kretanju i tehnici. Izdominirali su nas uglavnom na sredini, čak nam je najbolje išlo sa preskakanjem igre. Od mlađih je Dragojević izgledao najbolje. Roganović je uglavnom ok pozadi ali prilično besmisleno igra sa loptom u nogama. Milošević nije loš, na prvu loptu. Dosta se kreće, nije posvađan sa loptom, učestvuje u igri, ne libi se da igra odbranu a imao je nekoliko lepih poteza.
Alek The Great Posted Wednesday at 07:24 PM Posted Wednesday at 07:24 PM Pa da. Mislim da je Filipovic sutirao i lopta na putu ka golu pogadja Degeneka u ruku koja je poprilicno odvojena od tela.
Markoss Posted Wednesday at 08:12 PM Posted Wednesday at 08:12 PM (edited) 1 hour ago, kendrick duckworth said: Kako je gadan onaj mali smrda Radojević, nakon penala se hvata za kurčić i jajca prema navijačima, a jedini nije dobio pogrdno skandiranje od bivših komšija. Tu je negde i Aca Jovanovic koji se zaleteo na Degeneka, jer je ovaj pokusao da smiri tenzije na povike "Ustaso" od strane navijaca Partizana. On je i zakuvao sve ono sto je usledilo, i to samo par dana nakon onog incidenta sa murijom. Bice da je i dalje pod tenzijom zbog toga. Btw, fino deluje ovaj Dragojevic. Prijatno iznenadjenje, skroz iz drugog plana iskocio. Edited Wednesday at 08:18 PM by Markoss
kendrick duckworth Posted Wednesday at 08:28 PM Author Posted Wednesday at 08:28 PM 14 minutes ago, Markoss said: Tu je negde i Aca Jovanovic koji se zaleteo na Degeneka, jer je ovaj pokusao da smiri tenzije na povike "Ustaso" od strane navijaca Partizana. Ili je utišavao/pokazivao sedite dole na povike "pičko ciganska"? Jovanović je dobacivao i Pantoviću, ne vidim problem da pokuša da dekoncentriše izvođače.
Markoss Posted Wednesday at 08:46 PM Posted Wednesday at 08:46 PM 17 minutes ago, kendrick duckworth said: Ili je utišavao/pokazivao sedite dole na povike "pičko ciganska"? Jovanović je dobacivao i Pantoviću, ne vidim problem da pokuša da dekoncentriše izvođače. Degenek za Telegraf o drami u Humskoj: "Psovali su mi mrtvo dete i vređali porodicu, ali neću im zameriti"
kendrick duckworth Posted Wednesday at 08:53 PM Author Posted Wednesday at 08:53 PM 4 minutes ago, Markoss said: Degenek za Telegraf o drami u Humskoj: "Psovali su mi mrtvo dete i vređali porodicu, ali neću im zameriti" Vikali su mu pičko ciganska, identično kao i Lazetiću, pa ih je utišavao. Da li mu je neko tokom meča psovao ovo što kaže - verujem mu, ali nema nikakve veze sa situacijom koju si prvo pomenuo...
Barkley#34 Posted Wednesday at 09:29 PM Posted Wednesday at 09:29 PM 1 hour ago, Markoss said: Tu je negde i Aca Jovanovic koji se zaleteo na Degeneka, jer je ovaj pokusao da smiri tenzije na povike "Ustaso" od strane navijaca Partizana. On je i zakuvao sve ono sto je usledilo, Koliko se videlo, Aca mu je govorio: Nemoj to da radiš. Nisam video da ga je napušavao ili nešto slično.
Markoss Posted Wednesday at 09:35 PM Posted Wednesday at 09:35 PM (edited) 47 minutes ago, kendrick duckworth said: Vikali su mu pičko ciganska, identično kao i Lazetiću, pa ih je utišavao. Da li mu je neko tokom meča psovao ovo što kaže - verujem mu, ali nema nikakve veze sa situacijom koju si prvo pomenuo... Nije utisavao, smirivao je strasti i bio u fazonu - cemu to. Cak i korektno nakon sto su mu navijaci psovali mrtvo dete i govorili da je ustasa, jer je izbeglica iz Knina. Nije pomoglo ni to sto je stadion bio maltene prazan, pa si verovatno mogao da cujes apsolutno sve sto ti se dobaci. Jovanovic se zaleteo na njega (pominjes situaciju sa Pantovicem koja je bila pre izvodjenja penala sto nema veze s ovim), gurnuo ga i krenuo da mu se unosi u facu. Potom je rekao ovo sto @Barkley#34 pise, ali je pre toga potpuno nepotrebno podigao tenziju. Nedolicna reakcija kapitena Partizana, kao i jos nekolicine igraca TSC-a koji su naseli na to. Btw, citam i da se Radojevic izvinio za reakciju i priznao da je pogresio. Edited Wednesday at 09:40 PM by Markoss
Milko Miller Posted yesterday at 11:41 AM Posted yesterday at 11:41 AM 17 hours ago, kendrick duckworth said: Kako je gadan onaj mali smrda Radojević, nakon penala se hvata za kurčić i jajca prema navijačima, a jedini nije dobio pogrdno skandiranje od bivših komšija. Sama reakcija nije pristojna jer fudbaler ipak ne treba da bude na istom nivou kao rendom navijac, ali nije mi jasna logika da on ne treba nista da radi jer njega ne vredjaju. Ako je tim stvarno tim, onda ce i saigraci medjusobno da se brane.
kendrick duckworth Posted yesterday at 11:44 AM Author Posted yesterday at 11:44 AM 2 minutes ago, Milko Miller said: Sama reakcija nije pristojna jer fudbaler ipak ne treba da bude na istom nivou kao rendom navijac, ali nije mi jasna logika da on ne treba nista da radi jer njega ne vredjaju. Ako je tim stvarno tim, onda ce i saigraci medjusobno da se brane. Super, onda svaki košarkaš i fudbaler neka se uhvati za mošnice i falus kada mu saigraču viču pičko ciganska/pičko grobarska i sve 5. Samo nema posle šokiranja što neko pokaže srednji prst.
Recommended Posts