Barkley#34 Posted August 22 Share Posted August 22 Počeli smo ambiciozno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 22 Share Posted August 22 Imali smo gomilu bezveznih igrača, ali bezveznijeg od ovog Goha ja ne videh nikad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 22 Share Posted August 22 Imaju želju, ali nemaju ni znanja ni sposobnosti. Imam i ja želju da prošetam Moniku Beluči iz najboljih dana, ali nemam ni... Dugo smo i izdržali bez primljenog gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 22 Share Posted August 22 Jovanovic je linijas jbt. Ovo je lagano mogao da boksuje ili da pokupi da je izasao i bio odlucniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 22 Share Posted August 22 Kakva gomila bezveznjaka bemtisunce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 22 Share Posted August 22 Ova prevara od trenera još večeras da podnese ostavku. Klub da objavi stečaj, i da lepo krenemo od nule i neke četvrte lige. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 22 Share Posted August 22 Prosto ne mogu da se odlučim ko je više zajebao stvar kod ovog gola. Partizan od pre dvadeset godina bi dao deset golova ovom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 22 Author Share Posted August 22 Lepota gola (i reakcije igrača) lepo oslikavaju stanje u klubu i na stadionu. Ružno i nabijem vas na kurac. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 22 Share Posted August 22 Ovo Jovanovićevo klizanje je pedeseto od početka utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 22 Share Posted August 22 Just now, Barkley#34 said: Ovo Jovanovićevo klizanje je pedeseto od početka utakmice. Sta je sa terenom. Ovo je lagano mogao da vas kosta, sreca pa nije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted August 22 Share Posted August 22 Ne postoji količina alkohola koja će da me obeznani dovoljno da ne pizdim na ovu bruku koju su napravili od FKP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 22 Share Posted August 22 Ovo više nije ni neznanje, ovo je prešišalo svaku poznatu meru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 22 Share Posted August 22 Ovo je na ivici amaterizma. I to važi za ceo klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 22 Author Share Posted August 22 Baš tužne scene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 22 Share Posted August 22 Svi su loši, ali ovaj Lazarević... tužiti onoga ko ga je doveo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 22 Share Posted August 22 Sabahudin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 22 Share Posted August 22 (edited) 1 hour ago, realno *w said: Svi su loši, ali ovaj Lazarević... tužiti onoga ko ga je doveo. Baš sam hteo da napišem tokom meča da se ozbiljno nameće za Saničanina godine. Edit: jedina iole pozitivna stvar je činjenica da smo najaktivniji bili u poslednjih 15-20 minuta. Do sada smo u tim periodima disali na škrge a sad smo i neke šanse imali. Edited August 22 by Barkley#34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 22 Share Posted August 22 25 minutes ago, Barkley#34 said: Edit: jedina iole pozitivna stvar je činjenica da smo najaktivniji bili u poslednjih 15-20 minuta. Do sada smo u tim periodima disali na škrge a sad smo i neke šanse imali. Pomogla je i cinjenica da su se ovi povukli i igrali cekalicu da sacuvaju taj gol prednosti. Pa je bilo lakse malo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 22 Share Posted August 22 Ma jasno ali smo ipak izgledali bolje nego pre toga ili u kasnijim fazama ranijih mečeva. Naravno, to je i dalje šest nivoa ispod potrebnog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted August 23 Share Posted August 23 Ne znam kako im do sada niko nije bacio bombu u svečanu ložu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 24 Share Posted August 24 Jovetic i Nastasic jos uvek slobodni. Jedan poziv Ramadaniju sve resava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted August 25 Share Posted August 25 Treba podići spomenik menadžerima koji uspeju da trupce kao što je ovaj Kovačević dovedu u Partizan pa Kadiz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 25 Share Posted August 25 Ovde je hvaljen kad je dosao. Ako se dobro secam @Markoss je pisao nesto da je momak potencijal i da je sklonjen iz tima Cuke pa je zato dosao. Ja recimo znam da je u FM-u solidan potencijal. 🤪 Decko ima fizikalije, ali u svemu ostalom je trenutno na nivou ispod Sanicanina. Daj Boze da mu legne Sekunda i da dobije minute, ali cisto sumnjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 25 Share Posted August 25 Meni stvarno bio dobar u mladjim selekcijama, ali u Partizanu je bio kriminalan. Bukvalno najgori igrac u timu i to ubedljivo. Cuka odbila ponudu Strazbura, hteli vise, on hteo tamo, pa se kurcobesao i sklonili ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 26 Author Share Posted August 26 11 hours ago, Alek The Great said: Ovde je hvaljen kad je dosao. Sa punim razlogom, ja sam bio presrećan što smo ga doveli. Naše dete, visok, nije delovao spor, sa loptom slabiji ali nadoknađuje fizikalnošću. Znalo se da je sirov ali super prospekt. Nisam znao za taj Strazbur ali eto i tu potvrde, oni imaju odličan skauting. Gledao sam ga uživo na debiju i kod svakog prekida sam prizivao gol, na kraju dade neku bućku ali i tu je ispadao par puta neočekivano, ali se baš trudio i imao neke dobre poteze. Nakon toga sve skandalozno loše. Greška mnogih ljudi je što ocenjuju da li je igrač dobar ili loš, sve je finalno i samo to je sud. A između ima 90% zapravo bitnih faktora: kako tim koncepcijski igra, kakva je forma tima, atmosfera, zahtevi trenera i najbitnije individualna odgovornost: koliko su loše partija do igrača i da li se mogu korigovati. Nije mu nestao taj talenat koji je imao pre svega 7-8 meseci, ali iskreno nemam pojma zašto je otišao u kurac. Isto važi za mnoge igrače u Partizanu. Ima sigurno netalentovanih balvana, ali ovo leto smo partijama osetno ispod nekog proseka koji svaki od igrača može da prikaže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts