Jump to content

FK Partizan 2024/2025

Charles De Ketelaere

Recommended Posts

Predstavljen Blagojević, moram priznati poprilično elokventan i staložen lik, a nije prosipao nešto tek da bi prosuo.

Kažu da je dosta posvećen i cenjen kod upućenihtm ljudi, meni je najvažnije da je na prvom mestu trener, jer smo imali dosta priučenih trenera i bivših igrača u poslednjih 5-6 godina. Očigledno će ovih 6 meseci pokušati da naprave kakav-takav presek u igračkom kadru, uz integrisanje nekih mlađih igrača, tako da od očekivanja imam da sačuvamo 2. mesto i vidimo neke ideje i principe u igri.

• Like 1

Nakon Vukotića, završili smo Jovana Miloševića na pozajmicu iz Štutgarta sa opcijom otkupa na leto. Odigrao je svega 5 utakmica na pozajmici u Sen Galenu uz jedan gol, zatim se povredio i izgubio mesto u timu. Prošle sezone tri gola na 11 utakmica u istoj ekipi.

19 godina, dakle još duži period je bonus, u načelu mi se dopada ideja, pretpostavljam da je obavezna plata do leta korektna, a sve zavisi koliko je obeštećenje na leto. Ima smisla ako budemo mogli da ga otkupimo.

Inače, TSC ostao bez Đakovca i Ćirkovića, dva glavna nosioca. Voša nam uzela letošnju želju Romanića, trebalo bi da smo dovoljno sposobni da sačuvamo 2. mesto do kraja sezone, i da iskoristimo ovaj period da iskristališemo neke stvari. Čeka nas paklen februar, biće derbi, TSC, Voša, kup... 

Sam kup je od velike važnosti, bilo bi lepo da ako već mi ne osvojimo da komšije uzmu duplu krunu, da nama ostane taj benefit kasnijeg početka kvalifikacija. U suprotnom biće baš zajebano dogurati do bilo koje grupne faze.

13 hours ago, Alek The Great said:

Ipak bez prava prece kupovine. Nema mi smisla. Razvijati igraca da bi ti na kraju otisao mozda i skuplji. A tesko da moze imati toliki impakt i da odmah doprinosi. Jeste da mu je konkurencija blagi ocaj, ali ipak. E ali ako razvijamo momka za repku onda smo pravi srbski klub.

Bljak, to znači samo jedno, niti imamo para, niti imaginacije da probamo sa nekim free agentom, nekim sa potencijalnim otkupom. Sve i da natrpa na proleće, nije baš korak koji sam očekivao. Verovatno jeftin, bonus i dobro će poslužiti... što je verovatno tačno.