Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovi došli po 0-0 i ako bude još nešto puna kapa. 

Mi nemamo igru ali smo imali par lepih kontri koje smo kasnije upropastili.

Crkli u 35. minutu, uobičajeno. 

Posted
57 minutes ago, Barkley#34 said:

Ovi došli po 0-0 i ako bude još nešto puna kapa. 

Mi nemamo igru ali smo imali par lepih kontri koje smo kasnije upropastili.

Crkli u 35. minutu, uobičajeno. 

Doslo. 0-1 po flashscoreu vidim.

Posted

Da se vratimo lepšim temama :classic_biggrin:

PARTIZAN (4-2-3-1): A. Jovanović – Đurđević, Marković, Mujakić, Antić – Ovusu, Zahid – Grimaldo, Natho, Trifunović – Đ.Jovanović

Posted (edited)

Je l zna neko šta je po zanimanju ovaj naš Lazarević?

Je l moguće da se svaki naš nesretni gol u ovoj nesretnoj ligi proverava 15 minuta?

Edited by realno *w
Posted (edited)

Kakav cirkus...

Gledaju situaciju koja se desila tipa 30 sekundi pre gola. A prvo je igrac IMT-a igrao rukom. Hahahaha. 

Edited by Xpert
Posted

Na stranu sto nam je igra na bazi k...., ovakav lopovluk se retko vidja. Ovo nidje veze nema za var. Igrac IMTa prvi igra rukom i lopta sa veoma kratke razdaljine pogadja Svetu.

Onaj faul na Lazarevicu bi CZv svirao 200%. Igrac IMTa je ledjima okrenut i ne vidi nista, nas igrac sklanja loptu i uz kontakt pada. Bruka i sramota.

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, Alek The Great said:

Na stranu sto nam je igra na bazi k...., ovakav lopovluk se retko vidja. Ovo nidje veze nema za var. Igrac IMTa prvi igra rukom i lopta sa veoma kratke razdaljine pogadja Svetu.

Onaj faul na Lazarevicu bi CZv svirao 200%. Igrac IMTa je ledjima okrenut i ne vidi nista, nas igrac sklanja loptu i uz kontakt pada. Bruka i sramota.

Znam da je teško biti objektivan, ali i prvo igranje rukom je bilo od strane Markovića, a ne od igrača IMT-a.

• Like 1
Posted
Just now, realno *w said:

Sviranje q... Na šta se onda svodi odgovornost sudije? Ja razumem da se kod ofsajda pusti igra, pa sviraš ako ti potvrde, ali da ti ne sviraš neku ruku, jer možeš posle 5 pasova i gola da vratiš sve unazad, onda je to komedija opšta.

Tako je poništen i Zvezdi gol u kupu protiv Vojvodine.

Posted
41 minutes ago, Xpert said:

Stanojevic bi, umesto da se ponasa kao dripac, mogao da se potrudi da mu ekipa deluje bar iole pristojno.

Mislm da ne samo AS nego i svi treba da se ponašamo pristojno i ako treba i da se sagnemo da se ne muče.

Bukvalno zaslužujemo sve što nam se dešava.

Posted

Cak i da je igrac IMT-a prvi igrao rukom, zasto je to uopste bitno? Samo bi lopta u tom slucaju pripala Partizanu, a gol se svakako ponistava...

• Like 1
  • Ha-ha 1