Bad Posted July 23 Share Posted July 23 Ovo što Partizan igra nije za ostavku uprave nego za paljenje stadiona, da gori zemlja i nebo. Jebem ti sunce da na šta su sveli klub. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 23 Share Posted July 23 28 minutes ago, Alek The Great said: Ali gde je Ariaga video da se onako lopta vraca?! Ono nije mogao da vidi nigde. U svojih 16, no look pas saigraču na metar i po, iza ledja. Neverovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 23 Share Posted July 23 Na ovakav raspored snaga ubacuje Natha koji ce da statira i stoji. Bas ce to pomoci u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 23 Share Posted July 23 1 minute ago, Don Dusko said: Na ovakav raspored snaga ubacuje Natha koji ce da statira i stoji. Bas ce to pomoci u odbrani. Razbijena je ovo banda. Potpuno je svejedno ko je na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 23 Share Posted July 23 19 minutes ago, Xpert said: stadion se raspada Čemu malicioznost, renovirana je loža ovih dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 23 Share Posted July 23 Saldanja x2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 23 Share Posted July 23 5 minutes ago, Don Dusko said: Na ovakav raspored snaga ubacuje Natha koji ce da statira i stoji. Bas ce to pomoci u odbrani. Pa bas i ne treba da se brani. Vec je ubacio Scekica da zatvori i odmah primio cetvrti. To su nasi treneri strucnjaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 23 Share Posted July 23 Ako nista bar Saldanji raste cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted July 23 Share Posted July 23 Rendžeri gledaju ovaj spektakl uz Šade, prigušeno svetlo i popaljene sveće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 23 Share Posted July 23 Kalulu je kreten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 23 Share Posted July 23 Napamet znam prvih 11 Partizana protiv Rome ili Seltika a od ovog tima znam Markovića, Jovanovića, Natha i Saldanju, što bi kazao Kari Pešić " ko je bre ovaj" ariaga, mujagić, zubaru, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 23 Share Posted July 23 Nije ga pipnuo, vec ovaj nakon ispucavanja zakacio ga po ledjima i odmah iscenirao. Da je vise srcanijih poput Kalulua bolje bi prosli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 23 Share Posted July 23 8 minutes ago, Don Dusko said: Saldanja x2 Odličan je Saldanja sa loptom u nogama. Ali baš ništa od njega kad ema loptu, pogotovo defanzivno. Navuko ovaj šorc ko Holger Rune i lagani jogging ala Luka Jović 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 23 Share Posted July 23 Kakva odbrana Jovanovica a onda reakcija Kantica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 23 Share Posted July 23 Antić je igrač više za Dinamo. On the other newse Fener preokrenuo Lugano na 1:2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 23 Share Posted July 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 23 Share Posted July 23 Kukali ste godinama da ne igraju naša deca, evo sad 14 stranaca, pa uživajte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 23 Share Posted July 23 Kaži nešto i o treneru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted July 23 Share Posted July 23 Au grobari braco.... Kako mozete ovo da dopustate da vam rade, najurite upravu jos koliko veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 23 Share Posted July 23 2 minutes ago, dekifisher said: Kukali ste godinama da ne igraju naša deca, evo sad 14 stranaca, pa uživajte. Ajde stavi u kontekst kakvi su vam stranci...Gledaj siru sliku jbg. Auh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 23 Share Posted July 23 1 minute ago, MishaZvezda1983 said: Au grobari braco.... Kako mozete ovo da dopustate da vam rade, najurite upravu jos koliko veceras. Pa Vučelić već dao ostavku... pre godinu dana. I još uvek je tu. Kraj. Ne sećam se u moje 54 godine da sam ovako ravnodušno odgledao evropsku utakmicu Partizana. Bukvalno ni da me takne. Do kurca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 23 Share Posted July 23 Komsije jos nisu svesne koga oni imaju u upravi. Ali uvek je tu domaca liga da pokrije neuspeh u Evropi pa je Terza madjija. @Don Duskoodgovorno tvrdim da golman nije kriv ni za jedan gol, a ti si bas uporan. Jovanovic ima svoje mane, jedna od njih je da je "linijas". Ali vcr je branio koliko je mogao, a bio je na vetrometini. Sad se usredsrediti na pobedu, bilo kakvu, zbog koeficijenta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 23 Share Posted July 23 (edited) 8 minutes ago, Alek The Great said: Komsije jos nisu svesne koga oni imaju u upravi. Ali uvek je tu domaca liga da pokrije neuspeh u Evropi pa je Terza madjija. @Don Duskoodgovorno tvrdim da golman nije kriv ni za jedan gol, a ti si bas uporan. Jovanovic ima svoje mane, jedna od njih je da je "linijas". Ali vcr je branio koliko je mogao, a bio je na vetrometini. Sad se usredsrediti na pobedu, bilo kakvu, zbog koeficijenta. Pa ja nisam ni kritikovao golmana. Vec sam samo rekao da nije u modu gde skida nemoguce suteve pa ispadne ovako kako ispadne. Ako mislis da sam ga kod 5 gola kritikovao nisam. Vise je tu kriv Antic koji dozvoljava da lagano izgubi duel posle odbrane(jak je sut bio i nije mogao bolje da izbaci) i dozvoli ovom da vrati loptu u 16 a i Sveta se tu nije proslavio(stoji tu na stativi i dozvoljava gol). No bukvalno sam imao osecaj da su vam mogli dati gol kad god su pozeleli i hteli a vasi golovi su plod gresaka njihove odbrane.Jbg. Edited July 23 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted July 23 Share Posted July 23 Auh komsije... nista sto bih rekao, ma koliko dobronamerno, nece vam olaksati situaciju. Nema olaksavajucih okolnosti zapravo, ne pada mi nista na pamet. Na nekih 4:2 sam pomislio da i nije tako lose, treba se uozbiljiti i dobiti to 2:0 kod kuce i da se nekako prodje. Kad ono... Ovo me inace strasno podseca na ono protiv Dinama iz Zagreba, samo sto je tamo bio revans u pitanju ali je isto tako bio neki politicki naboj i puce bruka na kraju. Nisam sa mnogo paznje odgledao utakmicu, stoji sa strane dok nesto radim pa kad je izgledna akcija ili gol prebacim se. Ali ste izgledali kao da ste se juce skupili (nisam gledao protiv Napretka niti pripremne). Razumem da igraci imaju neke limite, i da se od govana tesko pravi pita, ali da bas ovako rastimovano izgledate a da nije neki trener dunster na klupi mi je bas nerazumljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 23 Share Posted July 23 Jbg drugari. Poželeo bih vam, ali i sami znate da "Operacija Queens Park Rangers" je ipak sada anemoguća misija. Pa i Lugano je Evropa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts