Charles De Ketelaere Posted June 20 Share Posted June 20 44 minutes ago, Sector said: Gledam sve što stignem na SP i EP. To me jedino i zanima od fudbala, klupski fudbal ne pratim jer su ga određeni klubovi sa beskonačnim budzetima obesmislili. Spavamo još 30ak puta i kreće Stanoje-ball. Čekam te. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 20 Share Posted June 20 Sa lice terena: Slovenci glasniji, kompaktinji. Mi ćutimo i ne znamo šta bi pevali kad smo klubaški izrodi. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20 Share Posted June 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20 Share Posted June 20 (edited) 3 minutes ago, Мџе said: Sa lice terena: Slovenci glasniji, kompaktinji. Mi ćutimo i ne znamo šta bi pevali kad smo klubaški izrodi. Nemojte samo "Fatise kolo niske devojke" - ce padne Selektor u merak. Edited June 20 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 20 Share Posted June 20 17 minutes ago, Мџе said: Sa lice terena: Slovenci glasniji, kompaktinji. Mi ćutimo i ne znamo šta bi pevali kad smo klubaški izrodi. Šah matirali smo ih sa ovim 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 20 Share Posted June 20 21 minutes ago, Мџе said: Sa lice terena: Slovenci glasniji, kompaktinji. Mi ćutimo i ne znamo šta bi pevali kad smo klubaški izrodi. Jedini navijači u Evropi koji klubove stavljaju na 10 mesta ispred nacionalne reprezentacije. A dok voljeni komunistički klubovi igraju mi kenjamo o svesrpstvu, naciji, porodici i veri. Pobrkan narod by Milovan. Argentinci, Englezi, Italijani, Grci, Turci itd koji se kolju klubaški sa 50 gradskih rivalstava i sve kao takvi imaju veliki kor navijača reprezentacije, moćne pesme itd. Naravno da mulci ćute i opet ništa neće shvatiti i promeniti. Samo da prođe ovo nekako pa udri opet po Vesni Čović i Želimiru. Njima smisliti nove pesme. Jeb'o nam pas mater idiotsku. Izgoreh jbt, kud i počeh. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 20 Share Posted June 20 (edited) Ček da prvo pobedimo pa će bude pesme Inače to oko navijanja za reprezentaciju je prosta stvar, isforsiraš 3-4 kraće pesme koje će svi da zapamte i ponavljaš. Naši "ultraši" smatraju da je ispod časti da se cimaju za svoju državu. za početak moglo bi "daj gol" i " ja te volim Srbijo " što 90% ljudi na stadionu zna i eto dobre pesme Edited June 20 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 20 Share Posted June 20 U Maksbetu sam u plusu 7-8000 u poslednja tri dana, bukvalno samo favorit daje gol, 5+ kornera i opciono 2 zuta za autsajdera. Juce dosle dve sa sve kartonima. Ima jos tih zanimljivoh muckalica. Kombo sa igracima bih ostavio za poslednje kolo, do sad bukvalno sve razliciti igraci daju golove, poslednje kolo ce biti tvrdje i verovatno ce glavni igraci biti strelci a kvote ce biti bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 20 Share Posted June 20 Srbija, Srbija. I Kosovo-Srbija. Eventualno Kosovo je srce Srbije. Da se smrzne protivnik. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted June 20 Share Posted June 20 Kosovo - Srbija je u Top1 najglupljih navijanja ikada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 20 Share Posted June 20 Šta treba da se desi da danas ispadnemo. Poraz od Slovenije i pobeda Danske? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 20 Share Posted June 20 7 minutes ago, Jurgen said: Kosovo - Srbija je u Top1 najglupljih navijanja ikada 7 minutes ago, Jurgen said: Kosovo - Srbija je u Top1 najglupljih navijanja ikada to nije navijačka pesma već politička poruka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 20 Share Posted June 20 19 minutes ago, Jurgen said: Kosovo - Srbija je u Top1 najglupljih navijanja ikada Ja doživeo transfer blama sinoć na RTS se javlja neki novinar i priča sa dobrano nacvrckanim Jovanom Šurbatovićem, gde ovaj objašnjava kako nećemo da igramo ako se Albanci i Hrvati ne kazne i kako je naša publika gospodska za sve ostale. Evo tu me seci ako ne bih voleo da sve tri reprezentacije izbace sa prvenstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 20 Share Posted June 20 Aj pomažite. Treba da pustim prenos na poslu. RTS planeta je blokirala pristup jer nam je server u Engleskoj. Iz istog razloga ne rade eon i iris. Adresa koju je postavio @rd_ je blokirana. Ne mogu da pokrenem vpn. Neki sajt za live prenos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 20 Share Posted June 20 Ajmo do pobede. Ne bi bilo slovenačkog ekipnog sporta bez Čefurja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 20 Share Posted June 20 57 minutes ago, Perkos2 said: Ček da prvo pobedimo pa će bude pesme Inače to oko navijanja za reprezentaciju je prosta stvar, isforsiraš 3-4 kraće pesme koje će svi da zapamte i ponavljaš. Naši "ultraši" smatraju da je ispod časti da se cimaju za svoju državu. za početak moglo bi "daj gol" i " ja te volim Srbijo " što 90% ljudi na stadionu zna i eto dobre pesme Refren ove pesme bi bio ekstra, al nema ko da se seti i da radi sa navijacima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 20 Share Posted June 20 36 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Srbija, Srbija. I Kosovo-Srbija. Eventualno Kosovo je srce Srbije. Da se smrzne protivnik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 20 Author Share Posted June 20 33 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Šta treba da se desi da danas ispadnemo. Poraz od Slovenije i pobeda Danske? Da, to bi bio kraj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 20 Share Posted June 20 Dogodilo se na današnji dan u Beogradu, na Evropskom prvenstvu... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 20 Share Posted June 20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted June 20 Share Posted June 20 Sa jedne strane prvi sin sa Kobrama a sa druge strane pevaju Coa pederu hahaha 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 20 Share Posted June 20 3 minutes ago, Magia said: Sa jedne strane prvi sin sa Kobrama a sa druge strane pevaju Coa pederu hahaha i posle kažu nema demokratije u Srbiji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 20 Author Share Posted June 20 probaj oriom aplikaciju, mada i oni blokiraju u inostranstvu Mada oade mi na pamet i BBC player, ja sam tako gledao Olimpijske igre, ako nisu blokirali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted June 20 Share Posted June 20 1 hour ago, Charles De Ketelaere said: Srbija, Srbija. I Kosovo-Srbija. Eventualno Kosovo je srce Srbije. Da se smrzne protivnik. a ko ne skace taj je siptar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 20 Share Posted June 20 Rajković - Veljković, Milenković, Pavlović - Živković, Ilić, Tadić, Lukić, Mladenović - Vlahović, Mitrović 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts