Lineker Posted June 13 Share Posted June 13 Je li gledao neko fantasy na Sportklub sajtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 13 Share Posted June 13 (edited) Austrija moze da iznenadi ovde, gledao sam ih slucajno par puta i dobar fudbal igraju. Borice se s Holandjanima za drugo mesto. Francuzi ce da operu sve tri tekme, a Poljaci su tankosava. 1. Francuska 2. Austrija 3. Holandija 4. Poljska Edited June 13 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 13 Share Posted June 13 Ukrajina je bolja od Rumunije, a o Slovackoj koja je medju slabijim ekipama na EP da ne pricam. Meni su isto Belgijanci standardno precenjeni, al opet mislim da ce biti prvi. 1. Belgija 2. Ukrajina 3. Rumunija 4. Slovacka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 13 Share Posted June 13 (edited) Ne verujem Englezima nista dok je na klupi mentol Sautgejt. Cenim da ce da nas dobiju ipak 2:1, ali da cemo delovati konkurentno. Sloveniju cemo dobiti, iako ne bi bilo nista cudno za nas da ni to ne uspemo da resimo kako valja, al cenim da ce biti - 2:1. U trecoj tekmi gubimo od Danaca 0:1. Englezi ce da dobiju sve tri, samo jer je grupa takva-kakva jeste. Slovenija je tanka bas, sem Oblaka i Seska bukvlano nemaju igraca koji bi imali mesta kod nas, ali su opet nekako cvrsti, no, mislim nedovoljno da se zakuva. Danska isto cvrsta, i dovoljno bolja od nas da nas dobije, a mislim da mogu i sa Englezima da odigraju u kost. 1. Engleska 2. Danska 3. Srbija 4. Slovenija Edited June 13 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 13 Share Posted June 13 Inače,da se podsetimo ove legendarne parole iz srca Dalmacije I da pitam naše drugare iz Hrvatske: je li ovo i dalje aktuelno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 13 Share Posted June 13 Portugal mi je prvi favorit za osvajanje, uprkos neznalici Martinezu. Bukvalno su na svim pozicijama jaki kao crna zemlja, i nekako mi timskije deluju i od Francuske i od Engleske i od Nemacke. Gruzija ce da uzme krompir, a ako se uzme u obzir da Portugal dobija sve, ostaje taj direktan duel Turska - Ceska. Prednost dajem Turskoj ipak. 1. Portugal 2. Turska 3. Ceska 4. Gruzija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 13 Share Posted June 13 Nemci domacini, jaki, sa verovatno najboljim trenerom kao selektorom, ali suvise bi bilo boring da oni osvoje. Svakako ce grupu da rutiniraju, ali za dalje cemo videti, ne deluje mi da je tamo nesto dobra atmosfera, zbog cele te rasisticke price. Skotska ce da uzme krompir, a izmedju Madjarske i Svajcarske ipak dajem favorit ovim potonjima. Imaju iskustva, prekaljena su ekipa, dobice ih ako bude trebalo samo na to. 1. Nemacka 2. Svajcarska 3. Madjarska 4. Skotska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 13 Share Posted June 13 Meni je Italija ovde prvi favorit da prodje grupu. Bojim se da se Hrvati nece proslaviti, uprkos tome sto se uvek hajpuju, mada mi ni Spanija ne puni oko. Albanija je vrv najgora reprezentacija na prvenstvu, mislim da ce da ih pune kako budu hteli. 1. Italija 2. Spanija 3. Hrvatska 4. Albanija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 13 Share Posted June 13 Na EP uglavnom ni za koga ne navijam. Eventualno ukoliko neka reprezentacija ima nekog pojedinca kojeg veoma gotivim ili grupu igrača,onda moje simpatije mogu da odu tamo..sad to nije slučaj. Ne navijam ni za Srbiju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 13 Share Posted June 13 20 minutes ago, McLeod said: Da, zaboravih malopre, Spaniji skini Rodrija i oni su bukvalno neka mediokritetska reprezentacija malo jaca od nas. Odavno nisu bili ovako slabi. Rodri im podiže jedno 60% kvalitet. Ono što donosi im je presudno. Ali jebiga, sistem, poznaju se, pod im je poprilično visoko. Mislim da neće previše daleko, ali ne verujem da će podbaciti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted June 13 Share Posted June 13 odlicna analize Srbije Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 13 Share Posted June 13 20 minutes ago, Drug Crni said: Inače,da se podsetimo ove legendarne parole iz srca Dalmacije I da pitam naše drugare iz Hrvatske: je li ovo i dalje aktuelno? Daleko najveći “odaziv” je bio 2018., sad su se primirili/vratili u svoje rupe, ipak, još uvijek ih ima 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 13 Share Posted June 13 Slika dobro dodje za mnoge prigode.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 13 Share Posted June 13 59 minutes ago, Markoss said: uprkos tome sto se uvek hajpuju Nije mi jasno ovo. Mi zadnjih godina ne da na kraju ne ispunjavamo očekivanja, već ih debelo premašujemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted June 13 Share Posted June 13 (edited) 1 hour ago, Markoss said: Bojim se da se Hrvati nece proslaviti, uprkos tome sto se uvek hajpuju Hrvatska je bukvalno olicenje potcenjene reprezentacije - ekipa koja je igrala finale i polufinale na poslednja dva svetska je ovde neki treci favorit za grupu, i 10. favorit za titulu. Smesno. Edited June 13 by diego 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 13 Share Posted June 13 Mislio sam na moje okruzenje, a ne na javnost. Pricam s drugarima sinoc i stavljaju Hrvatsku u top 5 favorita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 13 Share Posted June 13 16 minutes ago, Markoss said: Pricam s drugarima sinoc i stavljaju Hrvatsku u top 5 favorita. Pa dobro, to je svakako realnije od tvog stavljanja nas na treće mjesto poretka u grupi 😁😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 13 Share Posted June 13 Pa iako im i ja ne verujem, objektivno gledano, koga bi stavio na peto mesto? Evo Francuska, Portugal, Engleska i Nemacka su cenim vecini top 4, verovatno i ovim redom. Ko ti je peti? Spanija? Italija? Holandija? Belgija? Bukvalno su jaci Hrvati od svih, eventualno da kazes ajde ta Spanija, mada Spanija je bukvalno na Rodrijevu povredu od laganog treceg mesta u grupi, kamoli nesto vise, a Hrvatska ima vise dobrih igraca. Iako opet kazem da su meni u jasnom padu i ne verujem im, razlika izmedju top 4 i ostatka je ogromna. Mislim da su sanse da neko drugi osim ove cetiri ekipe uzme bas male. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 13 Share Posted June 13 @Don Juan ovde nemamo glasanje, pa ako mozes da dodas 🙂 A poziv svima da glasaju recimo do kraja nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 13 Share Posted June 13 @Don Juan i ovde nemamo glasanje 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 13 Share Posted June 13 (edited) Meni su Nemci baš njah ekipa nacrtana za rano ispadanje. 2 veterana u vezi, bez čistog golgetera itd. Ono jebeni Filkrig - Dojče Pavkov im je legitimna opcija, pre 10-ak godina ne bi im ušao na spisak od 70 imena. Jedino ako Virc i Musijala dobiju više slobode i polude, mada sumnjam. I Madžari i Šviceri mogu taktički da ih olade i otkinu bodove. Edited June 13 by Molina23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 13 Share Posted June 13 I ovde please @Don Juan (obrisi postove, sorry, nisam znao da nedostaje na vise mesta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 13 Share Posted June 13 20 minutes ago, McLeod said: Mislim da su sanse da neko drugi osim ove cetiri ekipe uzme bas male. 32 dana kasnije 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 13 Share Posted June 13 Ne moze da ih usere u dva sporta dva puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 13 Share Posted June 13 (edited) Jedan od tih veterana u vezi je bukvalno najzasluzniji za titulu u LS, a drugi je isto imao odlicnu sezonu i obojica su trenutno top 10 veznjaka u Evropi. Kros je top 3. Jedino za Rodrija mogu da kazem da je trenutno bolji od njega, sa Belingemom je mrtva trka. Nemacku ni kada je bila najgora ikada negde pocetkom ovog veka nisu ovakve ekipe mogle takticki da nadmudre. Edited June 13 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts