Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

12 hours ago, Мџе said:

Po mom nekom mišljenju ako si prestao da budeš zagrižen 2004. kada je Džajic otišao onda bih se složio sa tim stavom jer svi koji su usledili, od one radne grupe koju su vodili Marinković i Vujin (koja je prilično unakalila klub) pa do Terzića, nisu dostojni fotelje (na ovaj ili onaj način). S tim da mislim da je Zvezdan u vrhu nečastivih funkcionera kluba.

Što se samog terena tiče mislim da nije bilo boljeg perioda gledati fudbal prethodnih 20 godina. Ovaj sastav, uz očigledne rupe, koncepcijski nikada bliži nije bio evropskom vrhu i modernom fudbalu. Čak mi je forsiranje Mimovića, Maksimovića i sada Guteše dosta ublažio gorak ukus koji sam imao zimus nakon prodaje Mijatovića i Nedeljkovića. 

Šteta što se masa okrenula prema košarci i veštačkom hajpu tamo i ne prepoznaje napredak fudbalskog tima ali kako je tako je. 

Pisao sam o tome i ranije, ja sam sve one koji su necastivo cinili i gurali klub dublje u dugove i probleme postavio po znacaju ispod samog kluba, u suprotnom ne bih navijao za Zvezdu.

Za mene je Zvezda iznad svakog lopova, prevaranta i secikese koja je ucestvovala u rusenju ugleda kluba i onoga sto Zvezda treba da znaci, a nije mali broj onih koji su je videli samo zarad svojih interesa ili interesa nalogodavaca.

Elem, nisam vise tako mlad da bih bio entuzijasta i verovao u bajkovitu buducnost, tako da ni svi dobri rezultati koje je Zvezda postigla prethodnih sezona ne mogu pokriti gomilu losih i pripremljenih koraka koji su klub odvojili od boljih vremena.

Naravno, slazem se da gledati Zvezdinu decu u Ls svakako podrzavam, uz osvrt na gorku realnost da ceprvom prilikom biti zapakovani i prodati za prvu "kvalitetniju" kintu koja se nadje na stolu uz standardnu pricu kako samo tako mozemo opstati. A i ta mantra moze imati mnogo konkretiju primenu u praksi, koju svakako necemo videti u trenutnim okolonstima, a ni u buducnosti.

• Like 2

On 12/14/2024 at 12:47 AM, suptil said:

Kako ce sankcije SAD prema NIS-u uticati na Zvezdin ugovor sa Gaspromom? 

Nema Zvezda veze sa NIS-om, tako da neće za sada. Ako Gazprom bude sankcionisan onda bi mogli da nam zabrane reklamu na mečevima.

Svakako bi bilo pametno da traže novog sponzora. 

Sjajno

Bravo momci. Odličan pristup, kratko i tačno, bez mrsomudjenja.

I ako smo malo promesali sastav, to je dovoljno. 

Mimovic je neviđena kiksara, koja redovno na terenu pravi grube greške u predaji lopte gde otvara kontre. Samo nastavlja po starom. Milan je to kaznio a ovi ne mogu i u tome je razlika.  Momak kako se povredio tako je zaboravio fudbal da igra. Ne kaze niko da treba da bude još bolji nego što je bio u ovom trenutku,  ali elementarne stvari se moraju imati.  

8 minutes ago, No name said:

Sjajno

Bravo momci. Odličan pristup, kratko i tačno, bez mrsomudjenja.

I ako smo malo promesali sastav, to je dovoljno. 

Mimovic je neviđena kiksara, koja redovno na terenu pravi grube greške u predaji lopte gde otvara kontre. Samo nastavlja po starom. Milan je to kaznio a ovi ne mogu i u tome je razlika.  Momak kako se povredio tako je zaboravio fudbal da igra. Ne kaze niko da treba da bude još bolji nego što je bio u ovom trenutku,  ali elementarne stvari se moraju imati.  

Mlad igrač, imao visemesecnu pauzu, naravno da će mu trebati neko vreme da opet udje u formu. On je i na početku  sezone malo slabije ušao. Svakako je zaslužio forsiranje, mi na kraju krajeva i pored toga izgledamo mnogo bolji na terenu nego kad moramo nešto da improvizujemo. 

• Like 3
  • Love 1

2 minutes ago, Milko Miller said:

Mlad igrač, imao visemesecnu pauzu, naravno da će mu trebati neko vreme da opet udje u formu. On je i na početku  sezone malo slabije ušao. Svakako je zaslužio forsiranje, mi na kraju krajeva i pored toga izgledamo mnogo bolji na terenu nego kad moramo nešto da improvizujemo. 

Sve razumem, ali ovde su greške na nivou zonske lige. Elementarne stvari poput prijema i posebno predaje lopte su u pitanju.

Samo na ovoj utakmici koja je mirnog tempa on je uspeo u prvom poluvremenu da dva puta daje pogresan pas prvom do sebe gde mu protivnik uzima loptu i samo zbog slabijeg kvaliteta ne koristi poklon. Imao je pas Djigi na 2-3 m o sebe da mi protivnik polomi nogu. Kod gola koji smo primili beži mu igrac iza ledja u upućuje loptu u peterac.

Ako je imao povredu nije zaboravio fudbal, pa ga ponovo uči. Od kako se vratio redovno pravi grube greške u predaji lopte. Ono u Milanu da ne spominjem.