suptil Posted Sunday at 11:45 AM Share Posted Sunday at 11:45 AM Koliko aktivni clanovi vole upravu dovoljno je pogledati koliko je ljudi izaslo na izbore u FK-u. Mizeran broj. Postavlja se pitanje legimiteta takvih rukovodioca koje izabere par stotina ljudi od preko tada 10 000 clanova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted Sunday at 11:49 AM Share Posted Sunday at 11:49 AM 12 hours ago, Мџе said: Po mom nekom mišljenju ako si prestao da budeš zagrižen 2004. kada je Džajic otišao onda bih se složio sa tim stavom jer svi koji su usledili, od one radne grupe koju su vodili Marinković i Vujin (koja je prilično unakalila klub) pa do Terzića, nisu dostojni fotelje (na ovaj ili onaj način). S tim da mislim da je Zvezdan u vrhu nečastivih funkcionera kluba. Što se samog terena tiče mislim da nije bilo boljeg perioda gledati fudbal prethodnih 20 godina. Ovaj sastav, uz očigledne rupe, koncepcijski nikada bliži nije bio evropskom vrhu i modernom fudbalu. Čak mi je forsiranje Mimovića, Maksimovića i sada Guteše dosta ublažio gorak ukus koji sam imao zimus nakon prodaje Mijatovića i Nedeljkovića. Šteta što se masa okrenula prema košarci i veštačkom hajpu tamo i ne prepoznaje napredak fudbalskog tima ali kako je tako je. Pisao sam o tome i ranije, ja sam sve one koji su necastivo cinili i gurali klub dublje u dugove i probleme postavio po znacaju ispod samog kluba, u suprotnom ne bih navijao za Zvezdu. Za mene je Zvezda iznad svakog lopova, prevaranta i secikese koja je ucestvovala u rusenju ugleda kluba i onoga sto Zvezda treba da znaci, a nije mali broj onih koji su je videli samo zarad svojih interesa ili interesa nalogodavaca. Elem, nisam vise tako mlad da bih bio entuzijasta i verovao u bajkovitu buducnost, tako da ni svi dobri rezultati koje je Zvezda postigla prethodnih sezona ne mogu pokriti gomilu losih i pripremljenih koraka koji su klub odvojili od boljih vremena. Naravno, slazem se da gledati Zvezdinu decu u Ls svakako podrzavam, uz osvrt na gorku realnost da ceprvom prilikom biti zapakovani i prodati za prvu "kvalitetniju" kintu koja se nadje na stolu uz standardnu pricu kako samo tako mozemo opstati. A i ta mantra moze imati mnogo konkretiju primenu u praksi, koju svakako necemo videti u trenutnim okolonstima, a ni u buducnosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Sunday at 01:38 PM Share Posted Sunday at 01:38 PM On 12/14/2024 at 12:47 AM, suptil said: Kako ce sankcije SAD prema NIS-u uticati na Zvezdin ugovor sa Gaspromom? Nema Zvezda veze sa NIS-om, tako da neće za sada. Ako Gazprom bude sankcionisan onda bi mogli da nam zabrane reklamu na mečevima. Svakako bi bilo pametno da traže novog sponzora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Sunday at 02:07 PM Share Posted Sunday at 02:07 PM Odmah ga tutnu Duarte na startu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted Sunday at 02:08 PM Share Posted Sunday at 02:08 PM (edited) Kakva pozicija kamere u NP, kao da sa brda snimaju. Situacije iz sesnaesterca se samo u ponovljenom snimku jasno vide. Duarte lagano… Edited Sunday at 02:10 PM by Valensija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Sunday at 02:11 PM Share Posted Sunday at 02:11 PM 2 minutes ago, Valensija said: Kakva pozicija kamere u NP, kao da sa brda snimaju. Duarte lagano… Dobro je, nisam jedini. Evo ga i drugi, ako nije ofsjad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 02:11 PM Share Posted Sunday at 02:11 PM Sprdnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Sunday at 02:15 PM Share Posted Sunday at 02:15 PM Sada stvarno nisam video šta se desilo. Pomislio sam da traže penal, ono gol..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 02:16 PM Share Posted Sunday at 02:16 PM Gazi bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted Sunday at 02:17 PM Share Posted Sunday at 02:17 PM Koga napusi ovo Radonja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 02:18 PM Share Posted Sunday at 02:18 PM Jbt kada izadju motivisano mogu svima u ovoj bednoj ligi dati 5 komada do poluvremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Sunday at 02:19 PM Share Posted Sunday at 02:19 PM Just now, Don Dusko said: Jbt kada izadju motivisano mogu svima u ovoj bednoj ligi dati 5 komada do poluvremena. Do poluvremena? Mogu za pola sata izgleda 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Sunday at 02:19 PM Share Posted Sunday at 02:19 PM 1 minute ago, Nenadd said: Koga napusi ovo Radonja? Kangu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Sunday at 02:19 PM Share Posted Sunday at 02:19 PM Just now, Don Juan said: Do poluvremena? Mogu za pola sata izgleda 😁 Preblag sam bio jbt 4 komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 02:19 PM Share Posted Sunday at 02:19 PM Sjajna akcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Sunday at 02:20 PM Share Posted Sunday at 02:20 PM Sjajno Bravo momci. Odličan pristup, kratko i tačno, bez mrsomudjenja. I ako smo malo promesali sastav, to je dovoljno. Mimovic je neviđena kiksara, koja redovno na terenu pravi grube greške u predaji lopte gde otvara kontre. Samo nastavlja po starom. Milan je to kaznio a ovi ne mogu i u tome je razlika. Momak kako se povredio tako je zaboravio fudbal da igra. Ne kaze niko da treba da bude još bolji nego što je bio u ovom trenutku, ali elementarne stvari se moraju imati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted Sunday at 02:21 PM Share Posted Sunday at 02:21 PM Enormna razlika u kvalitetu, nema leba Zvezdi od ovakve lige. Ali deluju momci naspanovano da razbiju Pazarce. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Sunday at 02:31 PM Share Posted Sunday at 02:31 PM Dobro je prošao ovaj sa samo žutim. Baš oštar start. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted Sunday at 02:34 PM Share Posted Sunday at 02:34 PM 8 minutes ago, No name said: Sjajno Bravo momci. Odličan pristup, kratko i tačno, bez mrsomudjenja. I ako smo malo promesali sastav, to je dovoljno. Mimovic je neviđena kiksara, koja redovno na terenu pravi grube greške u predaji lopte gde otvara kontre. Samo nastavlja po starom. Milan je to kaznio a ovi ne mogu i u tome je razlika. Momak kako se povredio tako je zaboravio fudbal da igra. Ne kaze niko da treba da bude još bolji nego što je bio u ovom trenutku, ali elementarne stvari se moraju imati. Mlad igrač, imao visemesecnu pauzu, naravno da će mu trebati neko vreme da opet udje u formu. On je i na početku sezone malo slabije ušao. Svakako je zaslužio forsiranje, mi na kraju krajeva i pored toga izgledamo mnogo bolji na terenu nego kad moramo nešto da improvizujemo. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Sunday at 02:34 PM Share Posted Sunday at 02:34 PM I ponovo Mimovic daje čoveku "kosku' da mu protivnik polomi nogu. Mislim na ovu situaciju sa Djigom. Čist pas po zemlji, prvom do sebe nije u stanju da uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted Sunday at 02:36 PM Share Posted Sunday at 02:36 PM Jebes ligu gdje tesko gostovanje rijesis za 15-ak minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted Sunday at 02:39 PM Share Posted Sunday at 02:39 PM Mimovic i Kanga su upadljivo najgori na terenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 02:41 PM Share Posted Sunday at 02:41 PM Kanga i na ovakvim mecevima uspijeva da bude ocajan na terenu. Kontra 5 na 3 i ne umije da da pas izmedju odbrane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Sunday at 02:41 PM Share Posted Sunday at 02:41 PM 2 minutes ago, Milko Miller said: Mlad igrač, imao visemesecnu pauzu, naravno da će mu trebati neko vreme da opet udje u formu. On je i na početku sezone malo slabije ušao. Svakako je zaslužio forsiranje, mi na kraju krajeva i pored toga izgledamo mnogo bolji na terenu nego kad moramo nešto da improvizujemo. Sve razumem, ali ovde su greške na nivou zonske lige. Elementarne stvari poput prijema i posebno predaje lopte su u pitanju. Samo na ovoj utakmici koja je mirnog tempa on je uspeo u prvom poluvremenu da dva puta daje pogresan pas prvom do sebe gde mu protivnik uzima loptu i samo zbog slabijeg kvaliteta ne koristi poklon. Imao je pas Djigi na 2-3 m o sebe da mi protivnik polomi nogu. Kod gola koji smo primili beži mu igrac iza ledja u upućuje loptu u peterac. Ako je imao povredu nije zaboravio fudbal, pa ga ponovo uči. Od kako se vratio redovno pravi grube greške u predaji lopte. Ono u Milanu da ne spominjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted Sunday at 03:06 PM Share Posted Sunday at 03:06 PM Jos jedna sjajna akcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts