Igor_ Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Kakav bi sok za vrhovnog bio da su navijaci nakon prvih 45min napustili stadion i krenuli put slavije. Ali jbg ovako samo ostaju govna koja tata drzi na kratkom kanapu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Kod oba gola nasi ispadaju kao amateri. Odlicni stoperi za LS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago E moj Mimoviću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Mimonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Nije ovo penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Ne bih svirao ovde penal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Just now, Don Juan said: Nije ovo penal. Kako nije penal? Da li vidiš da ga je lopta pogodila u ruku, lopta koja je upućena ka golu ? Da li vidiš da je ruka podignuta i nije u prirodnom položaju od strane Cvetković. Daj molim te, nemoj kontrirati samo zbog toga što je zvezdi sviran penal, pa kao po utomatizmu bez da sagledaš realno odmah govoriš nije penal. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) Lekovic je bolno netalentovan. Penal je cist, ali bas ne zasluzujemo pobedu ovde, drze ovi klinci seminar modernog fudbala pedantnom strucnjaku... Edited 5 hours ago by fradler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) Koliko god da mi je bzvz, mislim, da ovde nema druge opcije, nego da je svirao penal. Edited 5 hours ago by Piksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Obe ruke podignute ispred tela. Školski primer neprirodno uvećanog tela. Nema potrebe da se na silu pokušava biti realista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 3 minutes ago, No name said: Kako nije penal? Da li vidiš da ga je lopta pogodila u ruku, lopta koja je upućena ka golu ? Da li vidiš da je ruka podignuta i nije u prirodnom položaju od strane Cvetković. Daj molim te, nemoj kontrirati samo zbog toga što je zvezdi sviran penal, pa kao po utomatizmu bez da sagledaš realno odmah govoriš nije penal. Jel si video gde ga je pogodila lopta? (Iznad lakta) Jel si video da je udara bio sa manje od metar? Ja se plašim da ti nećeš da vidiš kada su greške na račun Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Ja ne znam kakvo je ovo ponašanje igrača Cukarickog. Non stop nešto prigovaraju, šire ruke , unose se sudiji u lice, negoduju kod svake odluke. Ok, momci igrate lep fudbal, za promenu drugačije od svih ostalih ekipa u ligi, što je za pohvalu, ali ponašanje je u najmanju ruku diskutabilno. Kao orkestar svi kolektivno skaču, vrše pritisak, bez da realni sagledaju određene situacije...Pogotovo prednjači ivanović koji je po pravilu uvek prvi da nešto dobaci. 1 minute ago, Don Juan said: Jel si video gde ga je pogodila lopta? (Iznad lakta) Jel si video da je udara bio sa manje od metar? Ja se plašim da ti nećeš da vidiš kada su greške na račun Zvezde. Ruka podignuta u visini tela, opet kazem , nije prirodan polozaj ruke..,zaustavljen šut koji je usao ka golu ...ja stvarno ne znam sta penal ako ovo nije. Sudija je bio u blizini, WAR postoji takodje, dakle tamo je neko dosadio nešto t.j osoba koja se time bavi profesionalno. Sigurno da ovi u var sobi imaju bolji pregled iz vise uglova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 5 minutes ago, No name said: Ja ne znam kakvo je ovo ponašanje igrača Cukarickog. Non stop nešto prigovaraju, šire ruke , unose se sudiji u lice, negoduju kod svake odluke. Ok, momci igrate lep fudbal, za promenu drugačije od svih ostalih ekipa u ligi, što je za pohvalu, ali ponašanje je u najmanju ruku diskutabilno. Kao orkestar svi kolektivno skaču, vrše pritisak, bez da realni sagledaju određene situacije...Pogotovo prednjači ivanović koji je po pravilu uvek prvi da nešto dobaci. Ruka podignuta u visini tela, opet kazem , nije prirodan polozaj ruke..,zaustavljen šut koji je usao ka golu ...ja stvarno ne znam sta penal ako ovo nije. Sudija je bio u blizini, WAR postoji takodje, dakle tamo je neko dosadio nešto t.j osoba koja se time bavi profesionalno. Sigurno da ovi u var sobi imaju bolji pregled iz vise uglova. Pa pogledaj sliku pa reci da li je ruka, ili je lopta dobrano udarila iznad lakta. Ne trebaju nam ovakve stvari. Bravo Điga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Ovo nije položaj ruku koji čini telo neprirodno velikim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Just now, TB Told said: Ovo nije položaj ruku koji čini telo neprirodno velikim? Zat ne treba lopta da pogodi ruku da bi bila ruka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Jel bila ta podrška što je Koroman najavio ili na stadionu sem dileja ima 13 ljudi kao i uvek Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Don Juan said: Zat ne treba lopta da pogodi ruku da bi bila ruka? Nadlaktica je valjda deo ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Just now, TB Told said: Nadlaktica je valjda deo ruke. S tim što je ovo još više, jeste liša slika ali koliko vidim udara u gornji deo ruke, što se ne smatra igranje rukom. Nije ni bitno sada, ali ovo su nam medveđe usluge Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Don Juan said: S tim što je ovo još više, jeste liša slika ali koliko vidim udara u gornji deo ruke, što se ne smatra igranje rukom. Nije ni bitno sada, ali ovo su nam medveđe usluge Udara u nadlakticu, pri čemu je sve sem ramena u ovakvim situacijama igra rukom. Štaviše to je deo zvaničnih pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) 3 minutes ago, TB Told said: Udara u nadlakticu, pri čemu je sve sem ramena u ovakvim situacijama igra rukom. Štaviše to je deo zvaničnih pravila. Nije ti ovo baš najsvežije. Od prilike ispod rukava se smatra igranjem rukom. Edited 4 hours ago by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Don Juan said: Nije ti ovo baš najsvežije. Od prilike ispod rukava se smatra igranjem rukom. https://www.theifab.com/laws-of-the-game-documents/?language=all&year=2024%2F25 Strana 107. Pravila za ovu sezonu. Nema ništa svežije i nema ništa otprilike, samo rame je isključeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 minute ago, TB Told said: https://www.theifab.com/laws-of-the-game-documents/?language=all&year=2024%2F25 Strana 107. Pravila za ovu sezonu. Nema ništa svežije i nema ništa otprilike, samo rame je isključeno. https://www.sportingnews.com/uk/football/news/handball-football-rules-changes-fifa-uefa-hand-ball-soccer/tdnqkct6nzocrbfvscrxvtzl#:~:text=This means a ball which,handball fouls to be punished. Quote This means a ball which touches the upper portion of a player's arm will not be considered a handball, and leaves only blatant handball fouls to be punished. Evo ti, crno na belo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 1 hour ago, K.Dot said: Skroz mi se dopada ovaj mali Cvetković. Ako je pametan ostaće još godinu, dve u čuki pa pravac inostranstvo. On je vec odradio 2 i po sezone u SL tako da za neki dalji napredak mora da iskoraci iz nase lige. Samo da pametno odabere klub i ligu i svakako da ne ide u neki Siti,Milan,Celsi vec neka Holandija, Belgija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Don Juan said: https://www.sportingnews.com/uk/football/news/handball-football-rules-changes-fifa-uefa-hand-ball-soccer/tdnqkct6nzocrbfvscrxvtzl#:~:text=This means a ball which,handball fouls to be punished. Evo ti, crno na belo. Crno na belo je valjda slika iz zvaničnih pravila, a ne novinski članak, pri čemu si izostavio definiciju "upper portion of a player's arm" koja je na strani 106 zvaničnih pravila. Quote For the purposes of determining handball offences, the upper boundary of the arm is in line with the bottom of the armpit A odmah ispod je postavljena gornja slika kao ilustracija. Kao što rekoh bolje je ne pokušavati sa realizmom na silu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 19 minutes ago, TB Told said: odmah ispod je postavljena gornja slika kao ilustracija. Kao što rekoh bolje je ne pokušavati sa realizmom na silu. Ja stvarno moram da te pitam da li ai gledao fudbal zadnjih pet godina? Ne svira se gornji deo ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts