Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

..dobra taktika da Ivanic i Radonjic udju sa klupe sveži, I kao takvi su uneli preokret...mimovic je najviše podbacio pa je morao da ga vadi a onda je došlo do tumbanja tima. Isključivi krivac je Mimovic jer je trener bio prinuđen da ga vadi a u nedostatku bekova došlo je do  tumbanja. 

Iskreno nemam sta da zamerim milojevicu. Izveo je dobar tim, uradio dobre izmene. Jednostavno nismo imali sreće večeras i debelo smo oštećeni odlukom da ne svira faul pre gola. 

Edited by No name

3 minutes ago, Knipex said:

Potpuno je jasno zašto nisu igrali od početka. Zato što imaju snage za jedno poluvreme na ovom nivou i shodno tome je odlična procena da igraju drugo poluvreme. Na poluvremenu sam napisao da se nadam da će nam se ubrzati igra kada uđu Radonjić i Ivanić i tako je i bilo. Ovo je bila odlična taktika stručnog štaba.

Ajd za Ivanića i da razumem, mada je imao dovoljno vremena da bude spreman za večerašnju utakmicu, ima valjda skoro 20 dana od povratka, a za Radonju i ne baš. Dok on bude spreman ode voz.

bas je raspad ovaj Milan, posebno nakon sto su izasli Morata i Loftus Cheek, oni bi se ovakvi namucili da izbace i nekog drugoligasa u kupu

nas kolje mnogo stvari, Andrija koji mora da igra a igrac manje je na ovom nivou, nista od bekova, o Mimovicu sve receno, Seol koji ne ume da centrira, ponavlja hiljadu nepreciznih balonki kao neki petlic, gotovo nista od Silasa i Milsona za 90 minuta...

steta, da Mirko ima bolju zavrsnicu i ovako smo mogli da ih nokautiramo i na kraju ova kradja kao slag na tortu

• Like 1

1 minute ago, Dragan Mićić said:

Silas je ostao da pokrije poziciju. I isao tako nonsalantno da ga boli ona stvar.

Izvredjao si decka od 18 godina u 10 postova, mozes srecan u krevet.

Kakve veze imaju godine? (uzgred decko je 2004 godiste i nema 18) Presle sezone je mnogo mladju Nedeljkovic igrao mnogo bolje

Just now, berti said:

Jbg, kad se mahnito rotira imamo i sve to. Pogubi se osecaj, pa se misli da Kanga i Katai mogu i Evropu da igraju

I Sasa Matic vidi da ne mogu. Inace nam fali mnogo vise brzine i u nogama i u glavi

Јеботе... Кад је неко бољи, надигра те, оствари убедљиву победу и покаже квалитет, онда је то јасно, чисто и нема ту шта онда да се буниш. Али, ово... Када те неко на овакав одвратан начин покраде, када видиш који већ пут да се на теби иживљава, када хоће овако да те понизе и просто ти узме оно што си на терену изборио и заслужио добром игром и борбом, е онда је то стварно безобразлук и неправда.. 

Као што рече Милоје, нек направе ту своју приватну лигу за привилеговане и нек се носе у три пичке материне..  

Edited by Red

I sramno je ovo pljuvanje i Maksimovica i Mimovica. Znaci vrijedja se i trener i uprava i svi kad ne igraju Zvezdina djeca, a sad kad igraju i to u LS vrijedja se i kritikuje svaka greskica koju naprave.

Mi stvarno nismo normalni navijaci. Ajax izvrsi smjenu generacija, izgube titulu te godine, da bi naredne sa De Ligtom, Van de Bekom i ostalim otisli u polufinale LS.

Nijedan igrac nije postao veliki bez greske, samo sto se u normalnim zemljama i klubovima to istrpi samo je kod nas to izgleda naucna fantastika.

Ja samo mogu da kazem SVAKA CAST kako igracima tako i strucnom stabu na odlicno pripremljenoj utakmici, bilo je uzivanje gledati kako se suprotstavljamo mnogo iskusnijem, jacem i skupljem rivalu i da je bilo jos malo srece mogli smo se vratiti u BG sa bodo(vi)m(a).

Edited by Sokmeniki
  • Like 24
  • Love 2

Svaka cast momcima uspeh je parirati Milanu na San Siru.

Da smo pokradeni jesmo, jedino sto mi se ne svidja je sto ce se pricati samo o sudijskim odlukama a ne zasto 60 min igras sa igracem manje Maksimovicem. Razumeo bih da oces da ga prodas ali njemu sa svakim minutom u igri pada cena sa ovim padanjem pri svakom kontaktu. Ovde ako su dolazili skauti iz Liverpula smejali su se grohotom…

3 minutes ago, Sokmeniki said:

I sramno je ovo pljuvanje i Maksimovica i Mimovica. Znaci vrijedja se i trener i uprava i svi kad ne igraju Zvezdina djeca, a sad kad igraju i to u LS vrijedja se i kritikuje svaka greskica koju naprave.

Mi stvarno nismo normalni navijaci. Ajax izvrsi smjenu generacija, izgube titulu te godine, da bi naredne sa De Ligtom, Van de Bekom i ostalim otisli u polufinale LS.

Nijedan igrac nije postao veliki bez greske, samo sto se u normalnim zemljama i klubovima to istrpi samo je kod nas to izgleda naucna fantastika.

Ja samo mogu da kazem SVAKA CAST kako igracima tako i strucnom stabu na odlicno pripremljenoj utakmici, bilo je uzivanje gledati kako se suprotstavljamo mnogo iskusnijem, jacem i skupljem rivalu i da je bilo jos malo srece mogli smo se vratiti u BG sa bodo(vi)m(a).

Sve ok sto kazes, ali mi trpimo greske da bi bili prodati posle pola ili jedne sezone. Ja nemam nista protiv da gledam Gutesu, Mimovica, Maksimovica i sledece sezone u 11. I da je srece tu bi bili i Nedeljkovic, Mijatovic, ali jbg, rasprodase ovi sve.

• Like 2

12 minutes ago, SunZero said:

bas je raspad ovaj Milan, posebno nakon sto su izasli Morata i Loftus Cheek, oni bi se ovakvi namucili da izbace i nekog drugoligasa u kupu

nas kolje mnogo stvari, Andrija koji mora da igra a igrac manje je na ovom nivou, nista od bekova, o Mimovicu sve receno, Seol koji ne ume da centrira, ponavlja hiljadu nepreciznih balonki kao neki petlic, gotovo nista od Silasa i Milsona za 90 minuta...

steta, da Mirko ima bolju zavrsnicu i ovako smo mogli da ih nokautiramo i na kraju ova kradja kao slag na tortu

Taj raspali Milan je demolirao Real u sred Madrida. 

• Like 3

2 minutes ago, СтелаРоса said:

Sve ok sto kazes, ali mi trpimo greske da bi bili prodati posle pola ili jedne sezone. Ja nemam nista protiv da gledam Gutesu, Mimovica, Maksimovica i sledece sezone u 11. I da je srece tu bi bili i Nedeljkovic, Mijatovic, ali jbg, rasprodase ovi sve.

Slazem se da bi trebali duze ostati mladi igraci, ali je vjerovatno procijenjeno da na nekome u tom trenutku mozes uzeti pare koje ne mozes kada prodje neko vrijeme ili da imas vec spremnu zamjenu.

Nedeljkovic je vjerovatno prodat jer evo ima zamjena isto mladi igrac Mimovic.

Mijatovic je dostigao peak cijenu i prodat je dok je jos vrijedio, vidio si kako se snalazi za sada u karijeri. Zatim, niko da pohvali kako smo uspjeli za malog Lazetića uzeti 4 miliona, a vidis kako igra.

Ne moze svaki mladi igrac biti talentovan i nekad treba unovciti u pravom trenutku, ali ne ovde kad prodas mladog igraca odmah je propast, a u vecini slucajeva ispadne to kao dobra prodaja.

• Like 1

Neka se Dejo sada raduje, neka slavi. Najomiljeniji mi je od svih nasih igraca, uvek sam ga branio od mamlaza sa severa koji su ga napadali... Ali, srce ti je, veliš, crveno-crno. Jebavali te tamo, ponizavali... Kod nas si postao svetsko ime, radio si sta si hteo, igrao kad si hteo, izdao nas u Sofiji... Navijaci te obozavali... I tebi je srce crveno crno. Ma, jebi se

• Love 1